Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AlexandrosSka2
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AlexandrosSka2 »

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γίνεται να μπω ειδικές δυνάμεις με χαρτί Α τάξης Λυκείου μόνιμος ουκ θα ήθελα?
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ακριβως οπως το ειπες,κανεις δεν μπορει να γνωριζει.

Και το 09 εγραφαν καποιοι πως τα αποτελεσματα θα βγουν την ταδε μερα, διοτι τους ενημερωσε το βυσμα τους ή πηραν τηλ στο ΓΕΣ και τους ειπαν τελος της βδομαδας και τελικα εκαναν ολοκληρο χρονο να βγουν.

Συμπερασμα :

Ναι, οντως μπορει καποια βυσματα ορισμενων παιδιων εδω μεσα να τους λενε καποιες ημερομηνιες και πολυ καλα κανουν και μας ενημερωνουν Αλλα μη ξεχνατε πως κανενα μα κανενα βυσμα δεν μπορει να γνωριζει ακριβως την μερα που θα βγουν τα αποτελεσματα, εκτος αν καποιον τον επαιζε μικρος στα ποδια του ο Παναγιωτοπουλος.

Εκει που θα καθομαστε, μια μερα στο ακυρο θα βγουν, οπως εγινε και το 09 οπου βγηκαν ενα βραδυ βροχερο στις 2-3 τα χαραματα.

Παμε παρακατω και αναμενουμε απο 1η Ιουνιου και μετα για αποτελεσματα, πλεον απο επισημες πηγες διοτι οσο και να τρωγεστε μερικοι εδω μεσα, δεν θα αλλαξει κατι παρα μονο η ζαχαρενια σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Μάιος 27, 2021 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ακριβως οπως το ειπες,κανεις δεν μπορει να γνωριζει.

Και το 09 εγραφαν καποιοι πως τα αποτελεσματα θα βγουν την ταδε μερα, διοτι τους ενημερωσε το βυσμα τους ή πηραν τηλ στο ΓΕΣ και τους ειπαν τελος της βδομαδας και τελικα εκαναν ολοκληρο χρονο να βγουν.

Συμπερασμα :

Ναι, οντως μπορει καποια βυσματα ορισμενων παιδιων εδω μεσα να τους λενε καποιες ημερομηνιες και πολυ καλα κανουν και μας ενημερωνουν Αλλα μη ξεχνατε πως κανενα μα κανενα βυσμα δεν μπορει να γνωριζει ακριβως την μερα που θα βγουν τα αποτελεσματα, εκτος αν καποιον τον επαιζε μικρος στα ποδια του ο Παναγιωτοπουλος.

Εκει που θα καθομαστε, μια μερα στο ακυρο θα βγουν, οπως εγινε και το 09 οπου βγηκαν ενα βραδυ βροχερο στις 2-3 τα χαραματα.

Παμε παρακατω και αναμενουμε απο 1η Ιουνιου και μετα για αποτελεσματα, πλεον απο επισημες πηγες διοτι οσο και να τρωγεστε μερικοι εδω μεσα, δεν θα αλλαξει κατι παρα μονο η ζαχαρενια σας.

ΕικόναΕικόνα Πολυ σωστος

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

AlexandrosSka2 έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γίνεται να μπω ειδικές δυνάμεις με χαρτί Α τάξης Λυκείου μόνιμος ουκ θα ήθελα;

Δυστυχώς όχι.

Χρειάζεσαι απαραιτήτως απολυτήριο λυκείου.

Ρambo No8
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

geopap97 απ' ότι φαίνεται μόνο εσύ κράζεις και θα σου εξηγήσω το γιατί. Στο συνεργείο με τα μηχανάκια που δουλεύω. Είμαι μηχανικός... Παράλληλα καμία φορά πρέπει να καθαρίζω την έκθεση με τα μηχανάκια... Στο επιτελείο πρέπει να τρέξουν την καθημερινή δουλειά που έκαναν πριν την προκήρυξη και παράλληλα τώρα πρέπει να μετρήσουν κι εσένα! Καμία φορά φίλε δεν γίνεται να έχουμε την πίτα ολόκληρη!
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

AlexandrosSka2 έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γίνεται να μπω ειδικές δυνάμεις με χαρτί Α τάξης Λυκείου μόνιμος ουκ θα ήθελα;
Απο οτι ξερω στην ΔΥΚ πας μονο απο ΠΝ

στη προκηρυξη αν την εχεις διαβασει βεβαια λεει οτι μπορεις, βεβαια θα πρεπει να δεις τα μορια σου που εχεις!

στης ειδικοτητες που εχει το ΠΝ σε αυτη τη προκηρυξη δεν εχει για ΔΥΚ.

θα πρεπει πρωτα να μπεις σαν ΕΠΟΠ με καποια ειδικοτητα στο ΠΝ και οταν ερθουν να ζητεισουν για ΔΥΚ να δλς να πας

απο ΕΔ αν εχεις περασει σαν ΕΠΟΠ μπορεις να πας στο σχολειο της ΔΥΚ αν το τελειωσεις... ΔΕΝ μενεις μονιμος στη μοναδα της ΔΥΚ μονο τα στελεχοι του ΠΝ εχουν το δικαιωμα αυτο. Οσοι ειναι απο ΕΔ επιστρεφουν πισω στης μοναδες στους. Περνουν ομως απο οτι ξερω το επιδομα του σχολειου της ΔΥΚ.

αυτα απο οτι ξερω ελπιζω να σε βοηθεισα εστω και λιγο φιλε μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Πέμ Μάιος 27, 2021 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι η αξιολόγηση των αιτήσεων κάτι παραπάνω από αυτό που πρέπει καθημερινά να κάνουν. Έχει συσταθεί σου λέει ειδική επιτροπή ελέγχου δικαιολογητικών. Οπότε ασχολείται μόνο με αυτό. Εύλογα κράζω για αυτό, γιατί ξέρω δυστυχώς πώς λειτουργεί το σύστημα στο ελληνικό δημόσιο
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Σας ευχαριστώ όλους Λευτέρη geopap μαυρε κλπ. Πάντως αν βγουν αύριο να δω τι θα λέει ο ΗΛΊΑΣ. Όπως και να χει ρε ΗΛΙΑ έξυπνος μη μου το παίζεις. Εποπ αν θα μπεις κιόλας. Σου εύχομαι να μην μπεις. Να μπεις να το παίζεις μάγκας; Αν βρεις έναν σαν εμένα μέσα και αρχίζεις τα βλαχικα θα σε κάνει κιμά. Αντε τώρα καληνύχτα και κακά αποτέλεσματα να έχεις. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι ότι καλύτερο.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Προς ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ. Επειδή και οι δυο μας ενδιαφερόμαστε για φαροφυλακας και έχουμε δηλώσει ας γράψεις στο νήμα που έχω ανοίξει ότι θες η ξέρεις σχετικά με τον φαροφυλακα η το ναυτικό γενικότερα σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις γνώσεις.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Politis1994 έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους Λευτέρη geopap μαυρε κλπ. Πάντως αν βγουν αύριο να δω τι θα λέει ο ΗΛΊΑΣ. Όπως και να χει ρε ΗΛΙΑ έξυπνος μη μου το παίζεις. Εποπ αν θα μπεις κιόλας. Σου εύχομαι να μην μπεις. Να μπεις να το παίζεις μάγκας; Αν βρεις έναν σαν εμένα μέσα και αρχίζεις τα βλαχικα θα σε κάνει κιμά. Αντε τώρα καληνύχτα και κακά αποτέλεσματα να έχεις. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι ότι καλύτερο.
Πραγματικα αυτο που εγραψες ειναι ΕΜΕΤΙΚΟ, σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει ακομα.

Μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ να μιλας και να ευχεσαι ετσι για καποιον που δεν γνωριζεις. Κριμα πραγματικα αδερφε.

Αν θες τη γνωμη μου, θα επρεπε να διαγραψεις αυτη την μαλακια που εγραψες.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δεν είμαι διαχειριστής να το διαγράψω. Ας το κάνει όποιος κρίνει. Μην κρίνεις όμως λέει ο Θεός να μην κριθείς. Καλύτερα να αρχίσει διαγραφή μυνηματων από τα δικά του που μου επιτέθηκε.
Hlias77
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hlias77 »

Πολιταρε αρχικα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου, απο μενα εχεις καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα, δευτερον τοσο καιρο που γραφεις γραφεις απλα οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι και εχεις μαλωσει με τα μισα παιδια, δεν μου κανει εντυπωση αυτο που ειπες αλλα φενεται η παιδεια που εχεις. Αλλα εισαι ακαταλληλος για το στρατευμα με αυτα που γραφεις εχει ξεφυγει Τελειως η κατασταση με σενα. Το σταματαω εδω διοτι το νημα δεν δημιουργηθηκε για να μαλωνουμε αλλα με αυτα που γραφεις φερνεις τον αλλον στο αμην, τα αποτελεσματα που να χτυπιεσαι δεν βγαινουν πριν την Τριτη, το ειπε το αρμοδιο υπουργειο αλλα μαλλον δεν θες να το καταλαβεις και συνεχιζεις να λες τα δικα σου μεχρι εκει φτανεις αδερφε. Καλη συνεχεια απο μενα το τελειωνω εδω.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Politis1994 έγραψε:Προς ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ. Επειδή και οι δυο μας ενδιαφερόμαστε για φαροφυλακας και έχουμε δηλώσει ας γράψεις στο νήμα που έχω ανοίξει ότι θες η ξέρεις σχετικά με τον φαροφυλακα η το ναυτικό γενικότερα σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις γνώσεις.
Εικόνα Οπου μπορω φιλε μου θα σε βοηθεισω

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από greenalexyo »

Politis1994 έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους Λευτέρη geopap μαυρε κλπ. Πάντως αν βγουν αύριο να δω τι θα λέει ο ΗΛΊΑΣ. Όπως και να χει ρε ΗΛΙΑ έξυπνος μη μου το παίζεις. Εποπ αν θα μπεις κιόλας. Σου εύχομαι να μην μπεις. Να μπεις να το παίζεις μάγκας; Αν βρεις έναν σαν εμένα μέσα και αρχίζεις τα βλαχικα θα σε κάνει κιμά. Αντε τώρα καληνύχτα και κακά αποτέλεσματα να έχεις. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι ότι καλύτερο.
Φίλε εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι γίνεσαι συνέχεια ρόμπα και μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Και δεν λέω για το ότι ήσουν 100% σίγουρος για τα αποτέλεσματα ότι θα βγουν μέχρι σήμερα. Γενικά το λέω, κοίτα να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις, δεν είσαι 17 χρόνων πλέον.

pezonauths
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από pezonauths »

Παλικάρια με αγάπη το λέω υπάρχει και έξω ζωή μια βόλτα με καλούς φίλους κοπέλα κλπ απτό να κάθεστε να τσακώνεστε και να χαλιεστε ξεφεύγουμε εκτός θέματος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες