Επιτροπή Απαλλαγών για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτο που ξεκινησα και ελεγα εγω παιδια ο προεδρος ειναι στραβαδι. Οντως χαριζανε ποντους. Οτι εγραφε για υψος το χαρτι αυτο εβλεπε ο προεδρος και εκοβε. Μην την ψαχνετε καταλαβα τι εγινε. Καποιες ηταν κατω απο το οριο υψους πχ οπως εγω εμενα δεν μου γραψανε 1.65 μου γραψανε 1.63. Αλλα ατομα που ηταν και αυτα κατω απο το οριο τους μετρησαν και τους βαλανε χαριστικα 1.65. Σε αλλους βαλανε σε αλλους οχι και εγινε μπαχαλο εκει μεσα. Ατομα στο δικο μου υψος περασαν γιατι εγραφε το υψος 1.65 Ασχετως αν ηταν σαν και εμενα. Αρα ολο ξεκιναει απο την μετρηση. Αν μου γραφανε και εμενα 1.65 οπως τους αλλους θα ειχα περασει.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω ειδα οτι να ναι στης επιτροπη απαλλαγων, ειλικρινα οι περισσοτεροι οσοι θα κοπηκαν θα καπηκαν για εντελως βλακεια λογο, ειχα ενα φιλο μου μου ειχε δηλωσει νοσοκομος καταδρομων ειδικες δυναμεις και απο τα ψυχοτεχνικα των κοψανε απο ειδικες των βγαλανε απο ειδικες και τον εριξαν πεζικο, και ξερετε με πιοα δικαιολιγια; Οτι τον εκριναν ευαισθητο... και απου που τον εκριναν ευαισθητο; Απο την μια ερωτησει και μοναδικη που του εκαναν ποσο χρονον ηταν... Τι ψαχνετε εκει φαινεται ποιος εχει βισμα οσα παιδια δν ειχαν τα κοψανε κριμα. Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
sniper
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sniper »

Καλα στην επιτροπη ειναι οτι να ειναι... ειχα στην ομαδα μου ενα παιδι που ειχε μυωπια και τον περασανε για ειδικες και ξερω και ατομο που ειχε λιγοτερι μυωπια και κοψανε... !
Τι να πεις μετα... Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από illy »

Yandr, πολυ απλο το θεμα... Οταν ο προεδρος της επιτροπης ειχε κλιμακτηριο τοτε εκοβε κεφαλια κ οταν δεν ειχε ολα ηταν καλα... υπηρχαν μερες που εκοψε κεφαλια κ μερες που εθελοτυφλουσε! Πληρης αναξιοκρατια... Και ειλικρινα απορω γιατι εχουν διαφορες προυποθεσεις οπως τα διαφορα πτυχια γραμματικων γνωσεων ή ξενων γλωσσων αφου στην ουσια δεν τηρουν τιποτα απολυτως! ! Πλεον ας την κανουν την προκηρυξη ανοιχτη για ολους χωρις καμια προυποθεση κ να βαζουν μονο οσους εχουν το ισχυρο βυσμα...
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Κοιταξτε να δειτε, ρωτησα σημερα πανω κατω τι συμβαινει και αλλες μερες κοβουνε πχ για παραπανω κιλα και αλλες οχι. Γυναικα λοχαγος απο το 424 μου ειπε οτι ειναι αναλογα με το I που ειναι ο καθενας. Το I2 μπορει να δικαιολογησει μυωπια, παραπανω κιλα, μικρη ασθενεια και τα σχετικα. Αν εγω ειμαι πχ 1.65 και 90 κιλα για να με περαση η επιτροπη απαλλαγων θα πρεπει να εχω δηλωμενη ειδικοτητα I2. Αν εχω δηλωσει ειδικοτητα I1 τοτε τα παραπανω κιλα μου ή αντιστοιχα το υψος, η μυωπια κοκ δεν δικαιολογουνται οποτε με κοβουν. Ανεξαρτητα απο αυτο υπαρχει βεβαια και ολο το περιβαλλον με τα βισματα που κανει τα πραγματα και λιγο πιο περιπλοκα. Σηγουρα δεν κοβονται ολοι αξιοκρατικα, σημερα ομως μαθαμε οτι και καποια ατομα κοπηκαν αδικα στα αθληματα γιατι εβρεχε και δεν μπορεσαν φυσιολογικα να πιασουν τους χρονους.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δηλαδη τους λεγανε επι τοπου οτι δν περνανε τα αθληματα;

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

tzovana18 έγραψε: Δηλαδη τους λεγανε επι τοπου οτι δν περνανε τα αθληματα;

Ο προεδρος της επιτροπης απαλλαγων μιλουσε γενικα για την φημολογουμενη "αδικια" και ελεγε οτι οι Επιδοσεις με βροχη ειναι τελειως διαφορετικες. Αυτος μας ειπε οτι καποιες μερες που εβρεχε καποια ατομα καναν χρονους αρκετα μεγαλους και προφανως κοπηκαν. Αυτο ομως ειπε ειναι αδικο γιατι με καλο καιρο μπορει να πιαναν τα ορια. Προφανως αν εισαι πανω απο τα ορια πολυ καταλαβαινεις οτι δεν παιρνας. Ο ομαδαρχης στα αθληματα μας ειπε οτι πχ στα 1000 μετρα ειναι περασμενοι οσοι καναν χρονο μεχρι 4.55 ασχετα αν το οριο ειναι 4.20 και 4.30

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωστα, ποιο ειναι λοιπον το συμπερασμα; Πως οποτε τους καπνισει ειναι ελαστικοι κ οποτε ξυπνησουν στραβα κοβουν κεφαλια... Απαραδεκτοι που ηταν αδικοι οταν οι αλλοι εδωσαν με ασχημες καιρικες συνθηκες, ας τους περνουσαν κ απο κει και περα ας τους εβγαζαν ως επιλαχοντες! Οσο για σενα Νινα, δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο, θαρρω πως εισαι ηδη μεσα οποτε δεν μπορει να σε πειραξει κανεις! Ειναι ολα καθαρα για το θεαθηναι κ για να κρατησουν τους τυπους... Μην μασατε, δεν μπορει να σας πειραξει κανεις! Μην ξεχνατε πως υπαρχει κ η νομικη οδοςΕικόνα Αν γινει κατι τετοιο, μπορειτε να διεκδικησετε τα δικαιωματα σας... Απο την στιγμη που θα εισαι στους επιτυχοντες σημαινει οτι πληροις τις προδιαγραφες, πανω σε αυτο θα πατησειςΕικόνα

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος illy. Αν περασεις σου ξανακανουν ιατρικες εξετασεις + εξετασεις για εξαρτησιογονες ουσιες, αν εκει βρουνε κατι που ειναι σοβαρο σε διωχνουν. Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως γι'αυτο. Ειμαι σιγουρος ομως οτι αν σε βρουνε θετικο σε καποια εξαρτησιογονα ουσια σε διωχνουν κατευθειαν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για τη φετινη επιτροπη απαλλαγων... Αν περυσι ηταν αυστηρη, φετος ειναι α-μ-ε-ι-λ-ι-κ-τ-η! Σημερα εδινε η φιλη μου κ κοπηκε για το συνηθισμενο λογο-για ελαχιστους ποντους που δεν ειχε-... Φετος μας φωναζουν εναν εναν ονομαστικα και μας υψομετρουν ξανα μεσα στην επιτροπη! Κοπηκαν οι παντες... Και εχω την εντυπωση πως ουτε τα βυσματα περασαν, αυτο τουλαχιστον μου εδωσε να καταλαβω η φιλη μου...

Dum spiro spero
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mila82 »

illy έγραψε:Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για τη φετινη επιτροπη απαλλαγων... Αν περυσι ηταν αυστηρη, φετος ειναι α-μ-ε-ι-λ-ι-κ-τ-η! Σημερα εδινε η φιλη μου κ κοπηκε για το συνηθισμενο λογο-για ελαχιστους ποντους που δεν ειχε-... Φετος μας φωναζουν εναν εναν ονομαστικα και μας υψομετρουν ξανα μεσα στην επιτροπη! Κοπηκαν οι παντες... Και εχω την εντυπωση πως ουτε τα βυσματα περασαν, αυτο τουλαχιστον μου εδωσε να καταλαβω η φιλη μου...

τι υψος ειχε αν επιτρεπεται;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Βασικα γιατι μεταφερατε τα μηνυματα στο αλλο θεμα για το υψος; Αφου υποτιθεται οτι μιλαμε για την επιτροπη απαλλαγων κ για τις αποφασεις που παιρνουν... Οποτε ειμαστε 1000% εντος θεματος!
Dum spiro spero
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από energy »

Παιδια κανενας καμια που να περασε επιτροπη απαλλαγων σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

energy έγραψε:Παιδια κανενας καμια που να περασε επιτροπη απαλλαγων σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη;
ανεφερα πιο πανω για τη φιλη μου στη θεσκηΕικόνα

Dum spiro spero
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από energy »

illy έγραψε:
energy έγραψε:Παιδια κανενας καμια που να περασε επιτροπη απαλλαγων σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη;
ανεφερα πιο πανω για τη φιλη μου στη θεσκηΕικόνα

οκ ιλλυ μου!Εικόνα Εσυ ολα καλα με το υψος; Ποσο εισαι; Απαντησε στο θεμα με το υψος οκ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης