Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

Ρε Politi πως ήσουν ρε τρελέ τόσο σίγουρος ότι θα βγουν σήμερα για ΠΑ. Τελικά και η ΠΑ μαζί με τα αλλά θα πάει όπως ανακοινώθηκε
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Πιστεψε κανενας οτι θα εβγαζε αποτελεσματα μονο η αεροπορια και οι αλλοι θα αργουσαν; Ολα μαζι θα βγουν εννοειται με ελαχιστη αποκλιση οποια πηγη και να σου λεει κατι αλλο παντα με την λογικη σκεφτεσαι
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

Ήταν σίγουρος. Το έλεγε κάθε μέρα. Ακόμη και χθες μετά την ανακοίνωση έλεγα ότι θα βγουν σήμερα. Άρα οποία πηγή και να έχεις όλα κούφια λόγια είναι.
Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hlias77 »

Μην πιστεύετε ότι παπαρια ακούτε, να έχετε στο μυαλό σας την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Πέμ Μάιος 27, 2021 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ηταν πολυ σιγουρος για αυτα που ελεγε ο πολιτης αλλα αποτι φαινεται ολα μουφα ειναι
LUNARET
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από LUNARET »

Μην κράζετε τον πολίτη διότι και εμένα μου είπαν Πέμπτη-Παρασκευή από το ΓΕΑ όποτε ότι άκουσε είπε να ενημερώσει θελει καθαρά δεν έχει λόγο να πει ψεματα
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Εδώ μέσα έχουν ταλέντο να κράζουν. Δεν φτάνει που πληροφορούν για κάτι που μαθαίνουν, κράζουν και από πάνω. Καλύτερα ας κλείσει το φόρουμ. Ο μόνος υπεύθυνος για την καθυστέρηση δεν είναι κανένας από εδώ από το φόρουμ, αλλά οι άχρηστοι υπάλληλοι των Επιτελείων
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Καλησπερα στην παρεουλα καλησπερα politι καλα εκανες φιλε και ειπες αυτο που ακουσες δεν τρεχει τιποτα εκανες αυτο που νομιζες εσυ σωστο.

Οπως και εγω εχω πει αυτα που εχω ακουσει μεχρι τωρα.

Σημασια εχει στην πραγματικοτητα να βγουν τα αποτελεσματα να ξερουμε ολοι τη εχουμε κανει και να μας φυγει ολο το αγχος.

Τα πραγματα παντος δειχνουν να ειναι πολυ δυσκολα, οχι οτι δεν το ξεραμε αυτο βεβαια ετσι!

Αλλα φενεται οτι αυτη η προκηρυξη εγινε τελικα για (λιγους... )

Πιστευω οτι περισοτερες ελπυδες εχουν οσα παιδια εχου επιλεξει ειδικοτητες που δεν εχουν ΟΒΑ καθολου.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Πέμ Μάιος 27, 2021 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν ειπε κανεις οτι ο πολιτης ειπε ψεμματα, οτι του μετεφερε η πηγη του το ειπε απλα ο ιδιος εγραψε κοντα σε 20 μηνυματα οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δεν ειπε πουθενα οτι μπορει να κανει λαθος ή οτι εχει επιφυλαξεις και ο ιδιος ειχε πει οτι αν δεν βγουν μεχρι πεμπτη θα εκτεθει
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

anonymous19970 έγραψε:Δεν ειπε κανεις οτι ο πολιτης ειπε ψεμματα, οτι του μετεφερε η πηγη του το ειπε απλα ο ιδιος εγραψε κοντα σε 20 μηνυματα οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δεν ειπε πουθενα οτι μπορει να κανει λαθος ή οτι εχει επιφυλαξεις και ο ιδιος ειχε πει οτι αν δεν βγουν μεχρι πεμπτη θα εκτεθει

αδερφε μου το θεμα δεν ειναι ο πολιτης!

το θεμα ειναι προκηρυξη και τα αποτελεσματα και τη εχουμε κανει μεχρι τωρα!

ο καθενας μας μπορει να πει καποιο νεο... Που εχει ακουσει απο δω. Και απο κει... Και στο τελος να μην ισχιει.

θα ελεγα να αλλαξουμε λιγο το θεμα με το πολιτη το παλικαρι, και να πουμε πως βλεπουμε εμεις τα πραγματα με την προκηρυξη και τα νουμερα που εχουν ακουστει μεχρι τωρα (40000+) αιτησεις!

ΕικόναΕικόνα

LUNARET
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από LUNARET »

Τσιλαρετε βλέπουμε και αυριο τι θα γινει... Αλλιώς μετά από 1η ιουνιου...
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Θα κανω εγω την αρχη λεγωντας την ειδικοτητα που εχω επιλεξει (ελευθερος σκοπευτης) - (οπυρ) - (αρμενιστης) - (αρμενιστης φαρ) - (θαλαμηπολος).Πιστευω με αυτα που εχω ακουσει μεχρι τωρα οτι οι ειδικοτητες που επελεξα πλυν του (ελευθερου σκοπευτη) εχουν παει βολτα... Για μενα Μετα μορια που εχω εγω παντα μιλαμε (460)

Εσεις τη αποψη εχετε για της δικιες ειδικοτητες που εχετε επιλεξει;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

geopap97 έγραψε:Εδώ μέσα έχουν ταλέντο να κράζουν. Δεν φτάνει που πληροφορούν για κάτι που μαθαίνουν, κράζουν και από πάνω. Καλύτερα ας κλείσει το φόρουμ. Ο μόνος υπεύθυνος για την καθυστέρηση δεν είναι κανένας από εδώ από το φόρουμ, αλλά οι άχρηστοι υπάλληλοι των Επιτελείων

Το νημα (οχι φορουμ οπως ειπες) δεν θα κλεισει επειδη 2-3 δεν μπορουν να διαβαζουν «κακοπροαιρετα» σχολια και ειναι αρκετα ευαισθητοι με τις οποιες αντιπαραθεσεις.

Μια φιλικη συμβουλη :

Αν δεν μπορεις να διαβαζεις τα οποια μηνυματα, ειτε αρνητικα ειτε θετικα, τοτε μπορεις πολυ απλα να κανεις log out και να περιμενεις τα αποτελεσματα με τν ησυχια σου.

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Δεν είναι ότι δεν μπορώ να τα διαβάσω. Ίσα ίσα μπαίνω και συμμετέχω κιόλας γιατί πιστεύω ότι όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία. Αλλά όσον αφορά στα αποτελέσματα, κανείς δεν μπορεί εν τέλει να γνωρίζει. Απλά περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Ελα να αλλαξουμε λιγο τη διαθεση μας παμε γερα με τσαμπουκα για τα αποτελεσματααυτο το βιντεο το ανεβαζω για τα μαχιμια πεζοναυτες που υπηρετουν μαζι μου

https: //

Το δογμα για οσους θελουν να πανε ΕΠΟΠ θα επρεπε να ειναι αυτο που ισχιει και στης ΕΔ και το λεει και στο βιντεο ο αντ/χης (ερχονται οσοι θελουν ~ μενουν ομως οσοι μπορουν)

Αυτη ειναι η αποψη μου παλικαρια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Πέμ Μάιος 27, 2021 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης