αυτό θα δείξει φίλε μου.. Σύμφωνα με σένα οι πκε άρχιζαμ από Δευτέρα 🤣🤣 Λοιπόν σίγουρα δεν ξέρει κανείς βλέπουμε. Κανείς δεν ξέρει τι πίνακες θα βγουν.geopap97 έγραψε:Μαζί βγαίνουν. Μην το αναγάγουν κάποιοι σε πυρηνική φυσική το θέμα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Σύμφωνα με το ΓΕΣ. Όχι σύμφωνα με εμένα. Αν αυτοί κωλοβαρανε εκει, δεν είναι δικό μου λάθος
Τοσα χρονια ειχε να βγει προκηρυξη ρε παλικαρια μην κολλατε στα αποτελεσματα θα ερθουν και αυτα σιγα σιγα. Εγω προσωπικα χαιρομαι που βγηκε η συγκεκριμενη προκηρυξη και προλαβαμε εστω μια προκηρυξη ΕΠΟΠ.
Ξερει κανεις να μου πει αν μπορω να βρω καπου τι ακριβος πρεπει να γραψω στην υπεύθυνη δήλωση του άρθρο 8 του ν.1599/1986; Η πρεπει να τα γραψω οπως πιστευω βασει της προκυρηξης;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
antonmor έγραψε:Ξερει κανεις να μου πει αν μπορω να βρω καπου τι ακριβος πρεπει να γραψω στην υπεύθυνη δήλωση του άρθρο 8 του ν.1599/1986; Η πρεπει να τα γραψω οπως πιστευω βασει της προκυρηξης;
Πόσες υπηρεσίες κάνεις αυτόν τον μήνα;
Στην ακτινογραφία θώρακος θέλει μόνο μπροστά ή και από τις δύο πλευρές;
Μια θέλει μεριά στην ακτινογραφία
Τα αποτελέσματα θα βγούνε μαζί η μπορεί να βγούνε πρώτα για Στρατό Ξηράς και μετά για Πολεμική Αεροπορία;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αύριο βγαίνουν;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Gpap1995 έγραψε:Τα αποτελέσματα θα βγούνε μαζί η μπορεί να βγούνε πρώτα για Στρατό Ξηράς και μετά για Πολεμική Αεροπορία;
Ημερομηνία έκδοσης μπορεί να είναι διαφορετική αλλά ημερομηνία δημοσίευσης ίδια το πολύ μερικές ώρες διαφορά
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Δεν το ξέρει κανείς αυτό. Μακάρι να βγουν αύριο. Πολλά που είχαν ειπωθεί από το ίδιο το ΓΕΣ διαψεύστηκαν. Πήγαν όλα πίσω. Ας ελπίσουμε να βγουν το συντομότερον
-
- Υποστράτηγος
Για να μην πολυλογώ. Το μόνο που θέλω κ εύχομαι όταν βγουν είναι οι πίνακες να είναι κατατοπιστικοι και ουσιαστικοι και όχι απλά ποιοι έχουν οκ αιτήσεις...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Η επιτροπη ελεγχου δικαιολογητικων τσεκαρει μονο αν εχεις τα σωστα δικαιολογητικα ανα ειδικοτητα δεν μετραει μορια. Αλλα επειδη ειναι σχεδον 2 μηνες που βλεπουν τις αιτησεις αν θεωρησουμε οτι ξεκινησαν απο την 1τη μερα οποτε μπορει να βγουν μαζι με την επιτροπη επιλογης υποψηφιων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Πέμ Μάιος 20, 2021 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Για να μην πολυλογώ. Το μόνο που θέλω κ εύχομαι όταν βγουν είναι οι πίνακες να είναι κατατοπιστικοι και ουσιαστικοι και όχι απλά ποιοι έχουν οκ αιτήσεις...
Συντάσσει :
(1) Πίνακες των κατάλληλων υποψηφίων που πληρούν τα καθοριζόμενα από την παράγραφο 6 της παρούσας προσόντα και των οποίων τα δικαιολογητικά κρίθηκαν πλήρη και ορθά συμπληρωμένα και δικαιούνται συμμετοχής στις παραπέρα επιλογικές διαδικασίες.
(2) Πίνακες των ακατάλληλων υποψηφίων που δεν πληρούν τα καθοριζόμενα από την παράγραφο 6 της παρούσας προσόντα ή των οποίων τα δικαιολογητικά κρίθηκαν ελλιπή και αποκλείονται της συμμετοχής τους στις παραπέρα επιλογικές διαδικασίες. δ. Υποβάλλει τους Πίνακες καταλλήλων και ακαταλλήλων στην Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων και στο ΓΕΣ/Β1.
-
- Υποστράτηγος
Ειδομεν αφού έχουν αργήσει ίσως βγουν μαζί αλλά μη χαιρόμαστε διότι μπορεί να βγουν πίνακες κατάλληλων ακατα. Αρα μετά καλό Πάσχα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης