Παμε παλι. Δεν εχει καμια σημασια το ποσοστο λιπους η μυικη μαζα ο ογκος ή η γραμμωση απλα μετρανε υψος βαρος και βρισκουν το πηλικο αν το παιδι που λες τον περασανε με δεικτη 30.7 ενω επιτρεπεται μεχρι 27 τοτε τον βγαλανε Ι2 και αποκλειστηκε απο ολα τα οπλαVar έγραψε:Στις ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών στο 424 Θεσσαλονίκης που ήμουν ήταν ένα παιδί θηρίο από μύες και τέτοια ήταν 93 κιλά 1.74 ο παθολόγος τον πέρασε γιατί ήταν μυϊκό βάρος
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 86
Όχι παιδιά ήμουν μπροστά και τον έλεγε ότι είναι τέλειος στην κυριολεξία γιατρός στο 424 ήμασταν πολλά παιδιά μέσα και είπε ότι αν έχεις μυϊκό βάρος δεν πειράζει όπως αν είχες λίπος. Ούτε Ι2 ούτε τίποτα το παιδί πέρασε κανονικά
Πάντως από θέμα λογικής δεν στέκει αυτό. Αν ο άλλος είναι όντως μυώδεις, και δεν το λέει μόνο σαν δικαιολογία (και φυσικά το βλέπουν και οι υπόλοιποι) δεν γίνεται να έχει ίδιο δμς με έναν αγυμναστο. Για να είσαι "λεπτός" με μεις δεν μπορείς να είσαι μευγουδερ, που είπε ένα παιδί πιο πάνω, με 4% λίπος. Αν είσαι γυμνασμενος και έχεις ένα φυσιολογικό % σε λίπος της τάξης του 12-15% τότε (ενώ σε καμία περίπτωση κάνεις δεν θα μπορούσε σε πει χοντρό) στο χαρτί αν κάνεις την διαίρεση ο δμς σε βγάζει "χοντρό". Είναι παράλογο ο άλλος να πρέπει να φτάσει 5% λίπος μην τυχόν και τον πουν χοντρό. Και δεν ισχύει μόνο για τους μπολντιμπιντερ.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 86
KΑι εγω εχω περασει πκε στην ευελπιδων αυτο που λες παντως δεν υπηρχε κοριτσια καλα γυμνασμενα με 18.000 μορια τα εκοβαν γιατι ειχαν χαμηλο δμς και ας ηταν γυμνασμενες αγορια τα εκοβαν γιατι το οριο υψους ηταν 1.70 και τους εβγαζαν 1.69. Επισης να τονισω οτι τις υγειονομικες τις περασαμε καμια 20αρια ατομα ταυτοχρονα οποτε δεν μπορουσαν να χαριστουν
Και τώρα αλλάζεις θέμα και από εκεί που λέγανε τι γίνεται αν είσαι μυώδεις και είσαι πιο "βαρύς" μιλάς για περιπτώσεις που ήταν πιο αδύνατες ή εκτός ορίων ύψους.
Άσχετο με αυτό, απλά να πω ότι πληθαίνουν οι φωνές που λένε τέλους μήνα. Έχω δύο που μου το είπαν. Φυσικά όπως ξέρουμε όλοι μέχρι τώρα δεν το παίρνω και σαν δεδομένο.
-
George1997
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Παιδιά που μπαίνουμε να δούμε όταν βγουν; Ποτέ πίστευετε
-
George3243
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 9
Ναι τι απάντησε δεν βλέπω κάτι
Καλά αυτοί έχουν καταλάβει ότι έχουν λήξει οι αιτήσεις?
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Αυτό είναι σημερινό. Απαντήθηκε τώρα. Εγώ όμως δεν το έβαλα γιατί δεν είχε ξεκαθαριστεί. Άρα εγώ έχασα μόρια αδίκως από ότι κατάλαβα έτσι?
-
Politis1994
- Υποστράτηγος

- Posts in topic: 118
Andri θα βγάλει 4000 νοσηλευτές καλύτερα εκεί Ν Α περάσεις πιο αξιοκρατίκα θα είναι πιο πολλές οι θέσεις οπότε εσύ έχεις και εκεί ελπίδες.
Καλησπέρα. Εβαλα ειδικότητα νοσοκομους καταδρομων κ η ειδικότητα ζητάει πτυχίο ιεκ κ επαλ. Εγω εχω ΤΕΙ υπάρχει πρόβλημα;
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 81
Buddha έγραψε:Αυτό είναι σημερινό. Απαντήθηκε τώρα. Εγώ όμως δεν το έβαλα γιατί δεν είχε ξεκαθαριστεί. Άρα εγώ έχασα μόρια αδίκως από ότι κατάλαβα έτσι;
Ναι, μορια δεν θα παρει καποιος αν δεν εχει την πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ και αποτι φαινεται το ιδιο θα γινει και στην Π. Α με τους φοιτητες των ΑΕΙ/ΤΕΙ, οπως εχουν πει τα Στρατολογικα γραφεια, τουλαχιστον.
Με λιγα λογια, αυτο που απαντησε ο Υπουργος ειναι πως « δεν ειναι αρμοδιοτητα του Υπουργειου Εθνικης Αμυνας η μοριοδοτηση απτον ΕΟΠΠΕΠ» και θα επρεπε να απευθυνθει το Υπουργειο Παιδειας πανω σε αυτο το κομματι.
-
LUNARET
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 27
Όποτε δυστηχως για κάποιους που δεν την έχουν πάρει την πιστοποίηση βγαίνουν εκτός προκήρυξης?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης