Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Κατάλαβα αδερφέ
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

re pate kala re έγραψε:
Devn20 έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Το επιτελείο δεν κάνει λάθος καθώς αυτό έχει εκδόσει την προκήρυξη αυτός που στα είπε αυτά κάνει λάθος και από ότι κατάλαβα εσύ έχεις δηλώσει ΤΦ ειδικότητα 9002 και έχεις βάλει τρεις γλώσσες και πτυχίο ΙΕΚ

αυτή η ειδικότητα ζητάει αυτα

Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Δεν καταλαβαίνεις και δεν θες να καταλάβεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι που έχετε χαμηλά μόρια αυτός που μου τα πε είναι στο επιτελείο εγώ σας λέω ανοιχτά όλους σας περιμένω στην επιτροπή έχω μεγάλη απορία από όλους όσοι είναι εδώ να δω ποιοί θα είναι επιτυχόντες

Γιαυτο ρε φίλε επειδή έχω χαμηλά μόρια δεν καταλαβαίνω, αλλά εσένα αν είσαι ΠΚΕ και είμαστε ίδια ομάδα θα σε καταλάβω σίγουρα

Τουλάχιστον τώρα μίλησες με το αληθινό σου πρόσωπο εγώ θα επιστρέψω εδώ όταν βγουν τα αποτελέσματα εκεί θα πέσει και η άλλη μάσκα σου χαχαχχαχ σας τσούζει πολύ βλέπω για αυτό δεν συνεχίζω και δεν ξαναπανταω παραληριστε όσο θέλετε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Ρε φιλε τι πινεις;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

XristosMP έγραψε:Ρε φιλε τι πινεις;

σκασε ρε φασίστα πάλι σε παραλήρημα είσαι του τα έβγαλε το επιτελείο τα μόρια Τι πετάγεσε τι ξέρεις εσύ

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Είσαι ψυχοπαθής άνθρωπέ μου. Η συμπεριφορά σου είναι πιο παιδαριώδης και από του προνήπιου. Προς τι ο ανταγωνισμός; Συνέχισε Παρ όλα αυτά να έχεις ψευδαισθήσεις ότι συγκεντρώνεις τόσα μόρια. Κι εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης. Διάβασε την προκήρυξη να ξεστραβωθεις, γιατί προφανώς αυτός που σου είπε από το επιτελείο -αν σου ειπε- άλλο πράγμα εννοούσε και άλλο πράγμα κατάλαβες εσύ. Μάλλον κατάλαβες αυτό που σε βολευε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Devn20 έγραψε:Τουλάχιστον τώρα μίλησες με το αληθινό σου πρόσωπο εγώ θα επιστρέψω εδώ όταν βγουν τα αποτελέσματα εκεί θα πέσει και η άλλη μάσκα σου χαχαχχαχ σας τσούζει πολύ βλέπω για αυτό δεν συνεχίζω και δεν ξαναπανταω παραληριστε όσο θέλετε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα

την μάσκα μου ε, τι λες ρε παιδί μου μπράβο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Μάιος 14, 2021 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Καλησπέρα παιδιά, μια ξαδέρφη μου έκανε αίτηση με 7.500 μόρια,13 γλώσσες, ΑΕΙ,2 ΙΕΚ και δίπλωμα αερόστατου.Έχει ελπίδες;

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Εννοείται. Θα είναι σίγουρα μαζί με όλους τους υψηλόβαθμους, από 1200 μόρια και πάνω. Εμείς η πλεμπα δεν έχουμε καμία ελπίδα δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Διασωστης31 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, μια ξαδέρφη μου έκανε αίτηση με 7.500 μόρια,13 γλώσσες, ΑΕΙ,2 ΙΕΚ και δίπλωμα αερόστατου.Έχει ελπίδες;

Λογικά ναι, αλλά στο επιτελείο δεν ξέρω αν της μετρήσουν το αερόστατο

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Οριακα φιλε...
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Μάλλον έχει κάνει και απόβαση στην Νορμανδία περνει και από εκεί ρε μάγκες... Και στο Βιετνάμ έχει πάει 😂😂
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Μάλλον έχει κάνει και απόβαση στην Νορμανδία περνει και από εκεί ρε μάγκες... Και στο Βιετνάμ έχει πάει 😂😂

Εικόνα

Akis1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Akis1 »

Ας μην την παμε άλλου την κουβέντα και το θέμα μας, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε...
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Εχω μια απορια ! Καποια παιδια που λενε οτι εχουν πολλα πολλα μορια και καλα κανουν εχουν καθολου σκεφτει τα αθληματα η και εκει εχουν πολλα μορια... Συγνωμη ηθελα να πω αν ειναι πρωταθλητες στο μιλι.1660χμλ περιπου 7.30 λεπτα ελξεις 4 και καμψεις 30 αν δεν κανω λαθος εχουν και χρονο

γιατι δεν τους βλεπω να μιλανε καθολου γι αυτα ! Τα προσπερνουν λες και δεν υπαρχουν ειναι τοσο σιγουροι! Ειναι τοσο καλοι! Απλα μια απορια βαζω ! Γιατι εγω τα βλεπω λιγο δυσκολα!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Μάιος 15, 2021 6:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Αν δεν έχεις την φυσική κατάσταση να τα περάσεις αλλά έχεις μέσο τα περνάς οπότε πάλι έχεις την σιγουριά σου ότι πάω δεν πάω να δώσω κλαιν θα με δω στους επιτυχόντες για παράδειγμα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης