Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

geopap97 έγραψε:Προφανώς το παιδί έχει διαβάσει άλλη προκήρυξη, που προφανώς απευθύνεται σε κάτι τελείως άσχετο με τον στρατό για να παίρνει μόρια από αυτό... Και μόνο η αλαζονεία με την οποία έχει ήδη απευθυνθεί σε συναδέλφους εδώ μέσα δείχνει το πόσο "άξιος" είναι για τον στρατό, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει. Στον στρατό χρειάζεται πάνω από όλα συνεργασία και αλληλοσεβασμό, αλλιώς σε περίπτωση πολέμου με τέτοιες απόψεις θα σκοτωθούμε μόνοι μας...
Φίλε ποιος είναι συνάδελφος εδώ μέσα; Όλοι πολίτες είμαστε δεν ανήκουμε σε κάτι που να μας ενώνει προφανώς ζείτε σε άλλο κόσμο εδώ μέσα εσείς και μιλάτε με τέτοιο τρόπο μεταξύ σας πόσο καιρό έχεις που τελείωσες τη στρατιωτική σου θητεία για να λες κάτι τέτοιο; Γιατί προφανώς πολλοί εδώ μέσα νομίζετε ότι ο στρατός είναι έτσι όπως ήταν πριν 10 χρόνια

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Κοίτα να δεις άγχος. Ρε ηρεμήστε. Πρώτον Buddha μην σκας φίλε όσοι έχουν χαμηλά μόρια η λάθη στις αιτήσεις θα φύγουν βράδυ. Όσοι θεωρούν εαυτούς τους ανώτερους θα φύγουν ξημέρωμα. Οι με μόρια αγωνίσματα κλπ θα γίνουν εποπ κάπου κάποτε σε λίγους μήνες.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

geopap97 έγραψε:Έτσι ακριβώς. Εδώ δεν είμαστε σίγουροι αν θα μοριοδοτηθεί πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ σε ειδικότητες που δεν απαιτείται, και θα μοριοδοτηθεί το πτυχίο Η/Υ που δεν το αναφέρει καν η προκήρυξη;

Σχετικά με αυτό σε παραπέμπω στην σελίδα 52 της προκήρυξης του ΣΞ όπου αναφέρει τα έξης

Μοριοδοτούνται οι γραμματικές γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου, εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών, όπου σ' αυτή την περίπτωση μοριοδοτείται αυτός, ανεξαρτήτως της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα ειδικότητα απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ. ΟΠ. Και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται το πτυχίο ΙΕΚ).

Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Devn20 »

geopap97 έγραψε:Το πτυχίο γνώσης Η/Υ δεν μοριοδοτείται σε καμία ειδικότητα στον ΣΞ...
Αλήθεια δεν μοριοδοτειτε; Το επιτελείο τελικά κάνει τόσο λάθος Εικόνα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Devn20 έγραψε:
geopap97 έγραψε:Το πτυχίο γνώσης Η/Υ δεν μοριοδοτείται σε καμία ειδικότητα στον ΣΞ...
Αλήθεια δεν μοριοδοτειτε; Το επιτελείο τελικά κάνει τόσο λάθος Εικόνα

Το επιτελείο δεν κάνει λάθος καθώς αυτό έχει εκδόσει την προκήρυξη αυτός που στα είπε αυτά κάνει λάθος και από ότι κατάλαβα εσύ έχεις δηλώσει ΤΦ ειδικότητα 9002 και έχεις βάλει τρεις γλώσσες και πτυχίο ΙΕΚ

αυτή η ειδικότητα ζητάει αυτα

Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

EΝα τρολλακι ειναι ο devn20 που μπηκε να περασει την ωρα του μην ασχολειστε αλλο μαζι του του δινετε αξια
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Δεν μοριοδοτειται όχι. Ειναι χρησιμο μόνο αν είναι προαπαιτούμενο για κάποια ειδικότητα της ΠΑ ή του ΠΝ, χωρίς και πάλι να προσδίδει επιπλέον μόρια. Στον ΣΞ δεν απαιτείται καν για κάποια ειδικότητα
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Devn20 »

re pate kala re έγραψε:

Το επιτελείο δεν κάνει λάθος καθώς αυτό έχει εκδόσει την προκήρυξη αυτός που στα είπε αυτά κάνει λάθος και από ότι κατάλαβα εσύ έχεις δηλώσει ΤΦ ειδικότητα 9002 και έχεις βάλει τρεις γλώσσες και πτυχίο ΙΕΚ

Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Δεν καταλαβαίνεις και δεν θες να καταλάβεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι που έχετε χαμηλά μόρια αυτός που μου τα πε είναι στο επιτελείο εγώ σας λέω ανοιχτά όλους σας περιμένω στην επιτροπή έχω μεγάλη απορία από όλους όσοι είναι εδώ να δω ποιοί θα είναι επιτυχόντες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Μάιος 14, 2021 10:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Θες να μας τρελάνεις άνθρωπέ μου. Μπες στην προκήρυξη και δες στο κεφάλαιο για την μοριοδοτηση. Δεν υπάρχει πουθενά το πτυχίο Η/Υ. Και από ξένες γλώσσες μοριοδοτειται μόνο μια στο ανώτερό της επίπεδο. Και εγώ έχω δύο γλώσσες αλλά δήλωσα μόνο τη μία που εχω Γ2, γιατί αλλιώς θα δώσεις την εντύπωση στις επιτροπές αξιολόγησης ότι δεν έχεις διαβάσει καν την προκήρυξη και έβαλες ο, τι να ναι. Εγώ προσωπικά θα έκοβα αμέσως τέτοιες περιπτώσεις
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μόνο μια γλώσσα μοριοδοτειται ακόμα και αν είσαι η σκύλα και Χάρυβδη. Το ecdl απλά είναι προαπαιτουμενο στην πα και πν κυρίως.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Όπως ακριβώς είπε ο politis για το ecdl !
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Devn20 έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Δεν καταλαβαίνεις και δεν θες να καταλάβεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι που έχετε χαμηλά μόρια αυτός που μου τα πε είναι στο επιτελείο εγώ σας λέω ανοιχτά όλους σας περιμένω στην επιτροπή έχω μεγάλη απορία από όλους όσοι είναι εδώ να δω ποιοί θα είναι επιτυχόντες

Γιαυτο ρε φίλε επειδή έχω χαμηλά μόρια δεν καταλαβαίνω, αλλά εσένα αν είσαι ΠΚΕ και είμαστε ίδια ομάδα θα σε καταλάβω σίγουρα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Θες να μας τρελάνεις άνθρωπέ μου. Μπες στην προκήρυξη και δες στο κεφάλαιο για την μοριοδοτηση. Δεν υπάρχει πουθενά το πτυχίο Η/Υ. Και από ξένες γλώσσες μοριοδοτειται μόνο μια στο ανώτερό της επίπεδο. Και εγώ έχω δύο γλώσσες αλλά δήλωσα μόνο τη μία που εχω Γ2, γιατί αλλιώς θα δώσεις την εντύπωση στις επιτροπές αξιολόγησης ότι δεν έχεις διαβάσει καν την προκήρυξη και έβαλες ο, τι να ναι. Εγώ προσωπικά θα έκοβα αμέσως τέτοιες περιπτώσεις

έτσι και αλλιώς για κόψιμο πάνε όλες αυτές

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Πόσα ακριβώς πιστεύεις πως είναι χαμηλά μόρια για να καταλάβουμε και εμείς τι λες.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

nikos521 έγραψε:Πόσα ακριβώς πιστεύεις πως είναι χαμηλά μόρια για να καταλάβουμε και εμείς τι λες.

Αυτός πιστεύει ότι έχει 1250 μόρια οπότε κατάλαβες

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης