Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis23 »

Όσον αφορα την μοριοδότηση, η προκυρηξη παρέχει σαφέστατες πληροφορίες για τον υπολογισμό των μορίων. Θέλει να μπει κάποιος σε ένα σώμα ασφαλείας, να έχει την ευθύνη της πατρίδος του, να είναι μάχημος και δεν μπορεί να κατανοήσει πέντε πραγματα; Συγνώμη, το θεωρώ γελοίο. Επίσης τα μόρια κυμαίνονται με βάση τις ειδικότητες. Σαφώς ειδικότητες με μικρό αριθμό υποψηφίων θα έχουν περισσότερα μόρια αλλά και πάλι αυτό δεν είναι defacto. Παίδες, καλή τύχη σε όλους. Υπομονή και ψυχραιμία. Ζούμε σε περίεργες εποχές, ας στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, ας βοηθάμε ο ένας τον άλλον και ας δώσουμε ένα τέλος στην μοριολαγνεία.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Καλησπερα σε ολη την παρεαεαν καποια παιδια εχουν φτιαξει της αιτησεις τους οπως εχουν υπολογησει και τα μορια τους!

τοτε το ποσοστο των ακυρων αιτησεων θα ειναι πολυ μεγαλο! Οπως μου ειπε ενας φιλος στο ΠΝ οτι μιλανε για 30% ακυρων αιτησεων απο τραγικα λαθη! Δεν ηθελα να τον πιστεψω αλλα μετα απο αυτα που διαβασα απο καποια παιδια για το πως υπολογιζουν τα μορια τους ! Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω οτι ελεγε αληθεια!

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Καλησπερα σε ολη την παρεαεαν καποια παιδια εχουν φτιαξει της αιτησεις τους οπως εχουν υπολογησει και τα μορια τους!

τοτε το ποσοστο των ακυρων αιτησεων θα ειναι πολυ μεγαλο! Οπως μου ειπε ενας φιλος στο ΠΝ οτι μιλανε για 30% ακυρων αιτησεων απο τραγικα λαθη! Δεν ηθελα να τον πιστεψω αλλα μετα απο αυτα που διαβασα απο καποια παιδια για το πως υπολογιζουν τα μορια τους ! Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω οτι ελεγε αληθεια!

σε πιο παλιό μήνυμα είχα πει και το πιστεύω ότι ναυτικό μπορεί να υπάρχουν και ειδικότητες που να μείνουν κενές

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να μείνουν κάποιες κενές.
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

Buddha έγραψε:

Επειδή λοιπόν εμένα δεν με τσούζει όπως λες άκου προσεκτικά. Ανοίγεις το ΦΕΚ. Πιάνεις και τον ανώτερο σου και κάθεστε και το διαβάζετε σαν παραμύθι. Δύο και τρεις φορές. Θα καταλάβεις ότι τα μετράτε λάθος. Και εσύ και αυτός. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Μια γλώσσα μετράει. Ένα δίπλωμα μετράει. Και νομίζω μπερδεύεσαι γιατί κανείς και όταν λέω κάνεις εννοω κανείς δεν ξέρει που θα παίξουν τα μόρια. Μόνο αυτοί που τα βγάζουν. Δεν είναι πανελλήνιες. Αν πάλι το νομίζεις αυτό τότε σε αφήνω να ζεις στο κάστρο σου με τους δράκους που βλέπεις και θα τα ξαναπούμε όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Μη κουράζεις με τις αερολογιες σου αλλά διαβάζεις στην προκήρυξη και αλλα λες εδώ δεν ξέρεις ότι παίρνεις μόρια από την ειδικότητα που είχες σαν στρατιώτης στο απολυτήριο σου με αντίστοιχη ειδικότητα που δήλωσες και έβγαλες εκτός το proficiency σε όλες τις ενότητες γνώσης ηλεκτρονικου υπολογιστή που είναι ξεχωριστά μόρια από το πτυχίο ιεκ πληροφορικής είσαι γελοίος που πιστεύεις ότι μετριέται μόνο ένα από τα δύο κάποιους τους τσούζει πολύ και φαίνεται και θα φανεί όταν θα βγάλουν τα αποτελέσματα όλα τα Στουρνάρια ξαφνικά θέλετε να μπείτε στρατό και κανατε και αιτήσεις είδα πολλούς που δεν το αξίζουν να κάνουν ουρές σε νοσοκομεία αλλά όταν πάτε μέσα τα κλάματα θα βάλετε στη σχολή ευτυχως για καλή τύχη πλέον ο στρατός έχει ξυπνήσει και θα πάρει άτομα υψηλού επιπέδου και σωματικής ικανότητας για αυτό και αυτά τα αθλήματα έτσι όπως λες τα λέμε στην επιτροπή αφού το χεις τόσο στανταρακι ότι θα είσαι επιτυχών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Μάιος 14, 2021 9:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Το πτυχίο γνώσης Η/Υ δεν μοριοδοτείται σε καμία ειδικότητα στον ΣΞ...
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Ήδη 3 πράγματα από όσα έχει πει του τα έχουμε βγάλει λάθος και ακόμα πιστεύει πως έχει 1250 μόρια. Όπως και στη δουλειά μου δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα τα οποία δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν αλλά ούτε να τα βάζουν σε μια σειρά μέσα στο μυαλό τους. Αγορίνα μου γλυκιά μόνο και μόνο από το ύφος το οποίο έχεις δείχνεις την παιδεία που έχεις πάρει. Τι πάει να πει είδες άτομα που δεν το αξίζουν. Που ξες τι αξίζει ο καθένας και τι όχι και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό. Τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον στρατό. Άτομα που δεν σέβονται τον άλλον. Γιατί δεν σέβεσαι κανέναν και το δείχνεις περίτρανα. Κρίμα. Κρίμα να υπάρχουν εκεί έξω τέτοιοι χαρακτήρες. Πιστεύω πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Σεβασμό και αλληλοεκτιμηση χρειάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Devn20 έγραψε:
Buddha έγραψε:

Επειδή λοιπόν εμένα δεν με τσούζει όπως λες άκου προσεκτικά. Ανοίγεις το ΦΕΚ. Πιάνεις και τον ανώτερο σου και κάθεστε και το διαβάζετε σαν παραμύθι. Δύο και τρεις φορές. Θα καταλάβεις ότι τα μετράτε λάθος. Και εσύ και αυτός. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Μια γλώσσα μετράει. Ένα δίπλωμα μετράει. Και νομίζω μπερδεύεσαι γιατί κανείς και όταν λέω κάνεις εννοω κανείς δεν ξέρει που θα παίξουν τα μόρια. Μόνο αυτοί που τα βγάζουν. Δεν είναι πανελλήνιες. Αν πάλι το νομίζεις αυτό τότε σε αφήνω να ζεις στο κάστρο σου με τους δράκους που βλέπεις και θα τα ξαναπούμε όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Μη κουράζεις με τις αερολογιες σου αλλά διαβάζεις στην προκήρυξη και αλλα λες εδώ δεν ξέρεις ότι παίρνεις μόρια από την ειδικότητα που είχες σαν στρατιώτης στο απολυτήριο σου με αντίστοιχη ειδικότητα που δήλωσες και έβγαλες εκτός το proficiency σε όλες τις ενότητες γνώσης ηλεκτρονικου υπολογιστή που είναι ξεχωριστά μόρια από το πτυχίο ιεκ πληροφορικής είσαι γελοίος που πιστεύεις ότι μετριέται μόνο ένα από τα δύο κάποιους τους τσούζει πολύ και φαίνεται και θα φανεί όταν θα βγάλουν τα αποτελέσματα όλα τα Στουρνάρια ξαφνικά θέλετε να μπείτε στρατό και κανατε και αιτήσεις είδα πολλούς που δεν το αξίζουν να κάνουν ουρές σε νοσοκομεία αλλά όταν πάτε μέσα τα κλάματα θα βάλετε στη σχολή ευτυχως για καλή τύχη πλέον ο στρατός έχει ξυπνήσει και θα πάρει άτομα υψηλού επιπέδου και σωματικής ικανότητας για αυτό και αυτά τα αθλήματα έτσι όπως λες τα λέμε στην επιτροπή αφού το χεις τόσο στανταρακι ότι θα είσαι επιτυχών

Φίλε πότε μπήκες εσύ στο φόρουμ είσαι καί εσύ που θες αστυνομία και τυχαία δήλωσες στρατό ξηράς επειδή αργή να βγει

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

;
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Προφανώς το παιδί έχει διαβάσει άλλη προκήρυξη, που προφανώς απευθύνεται σε κάτι τελείως άσχετο με τον στρατό για να παίρνει μόρια από αυτό... Και μόνο η αλαζονεία με την οποία έχει ήδη απευθυνθεί σε συναδέλφους εδώ μέσα δείχνει το πόσο "άξιος" είναι για τον στρατό, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει. Στον στρατό χρειάζεται πάνω από όλα συνεργασία και αλληλοσεβασμό, αλλιώς σε περίπτωση πολέμου με τέτοιες απόψεις θα σκοτωθούμε μόνοι μας...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Devn20 έγραψε:

Δήλαδη θες να μου πεις ότι όποιος έχει 7 ενότητες στους υπολογιστές παίρνει εχτρα μόρια επίσης ΠΧ στην ειδικότητα (9411 Βοηθός Λογιστηρίου - Διαχειριστής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Στρατιωτικού Πρατηρίου ΕΜ (I1-Ι2))

α. Πτυχίο ΤΕΙ «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» ή αντίστοιχης ειδικότητας ισότιμο πτυχίο σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

β. Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΙΕΚ, επιπέδου 5, «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας» ή «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Φοροτεχνικού Γραφείου».

όποιος έχει Πτυχίο ΙΕΚ και ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ μετράνε αθροιστικά;

άρα αυτό που λέει η προκήρυξη δεν ισχύει;

Μοριοδοτούνται οι γραμματικές γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου, εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών, όπου σ' αυτή την περίπτωση μοριοδοτείται αυτός, ανεξαρτήτως της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα ειδικότητα απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ. ΟΠ. Και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται το πτυχίο ΙΕΚ).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Μάιος 14, 2021 10:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

Buddha έγραψε:Ήδη 3 πράγματα από όσα έχει πει του τα έχουμε βγάλει λάθος και ακόμα πιστεύει πως έχει 1250 μόρια. Όπως και στη δουλειά μου δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα τα οποία δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν αλλά ούτε να τα βάζουν σε μια σειρά μέσα στο μυαλό τους. Αγορίνα μου γλυκιά μόνο και μόνο από το ύφος το οποίο έχεις δείχνεις την παιδεία που έχεις πάρει. Τι πάει να πει είδες άτομα που δεν το αξίζουν. Που ξες τι αξίζει ο καθένας και τι όχι και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό. Τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον στρατό. Άτομα που δεν σέβονται τον άλλον. Γιατί δεν σέβεσαι κανέναν και το δείχνεις περίτρανα. Κρίμα. Κρίμα να υπάρχουν εκεί έξω τέτοιοι χαρακτήρες. Πιστεύω πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Σεβασμό και αλληλοεκτιμηση χρειάζεσαι.
Εσύ από την αρχή της συζήτησης εκρινες και χλευασες με την πρώτη σου απάντηση το πόσα μόρια μπορεί κάποιος να βγάλει μάξιμουμ όσα μετάλλια και να έχει απευθύνοντας σε σε μένα και μιλάς για ύφος και σεβασμό η ειρωνία ταυτοποιημενη και συνεχίζεις να απαντάς προσποιούμενος πως έχεις επίπεδο επειδή απλά δεν βγάζεις πολλά μόρια εσύ και βγάζει κάποιος περισσότερα από σένα σε θίγει εγώ σου είπα τα λέμε στην επιτροπή

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Το πτυχίο γνώσης Η/Υ δεν μοριοδοτείται σε καμία ειδικότητα στον ΣΞ...

Σωστός και θα προσθέσω ότι και στην αεροπορία που το ζητάνε σαν προαπαιτούμενο δεν μοριοδοτείται

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Devn20 έγραψε:
Buddha έγραψε:Ήδη 3 πράγματα από όσα έχει πει του τα έχουμε βγάλει λάθος και ακόμα πιστεύει πως έχει 1250 μόρια. Όπως και στη δουλειά μου δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα τα οποία δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν αλλά ούτε να τα βάζουν σε μια σειρά μέσα στο μυαλό τους. Αγορίνα μου γλυκιά μόνο και μόνο από το ύφος το οποίο έχεις δείχνεις την παιδεία που έχεις πάρει. Τι πάει να πει είδες άτομα που δεν το αξίζουν. Που ξες τι αξίζει ο καθένας και τι όχι και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό. Τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον στρατό. Άτομα που δεν σέβονται τον άλλον. Γιατί δεν σέβεσαι κανέναν και το δείχνεις περίτρανα. Κρίμα. Κρίμα να υπάρχουν εκεί έξω τέτοιοι χαρακτήρες. Πιστεύω πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Σεβασμό και αλληλοεκτιμηση χρειάζεσαι.
Εσύ από την αρχή της συζήτησης εκρινες και χλευασες με την πρώτη σου απάντηση το πόσα μόρια μπορεί κάποιος να βγάλει μάξιμουμ όσα μετάλλια και να έχει απευθύνοντας σε σε μένα και μιλάς για ύφος και σεβασμό η ειρωνία ταυτοποιημενη και συνεχίζεις να απαντάς προσποιούμενος πως έχεις επίπεδο επειδή απλά δεν βγάζεις πολλά μόρια εσύ και βγάζει κάποιος περισσότερα από σένα σε θίγει εγώ σου είπα τα λέμε στην επιτροπή

τι ειδικότητα δήλωσες και με τι προσόντα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Μάιος 14, 2021 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Έτσι ακριβώς. Εδώ δεν είμαστε σίγουροι αν θα μοριοδοτηθεί πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ σε ειδικότητες που δεν απαιτείται, και θα μοριοδοτηθεί το πτυχίο Η/Υ που δεν το αναφέρει καν η προκήρυξη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες