Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gio sax »

Όχι ζουζουνακι μου εσυ βαλε πρώτη! Πιο πάνω λένε πως το Β δίπλωμα δεν μετράει! Κ απαντάω μετράει με 50 μόρια! Όμως το Γ, Δ κ Ε με 100 μόρια! Αν κάποιος δηλώσει το Β θα πάρει 50 μόρια κ αν κάποιος τα υπόλοιπα 100. Δεν γίνετε να δικαιώσει 10 διπλώματα αλλά ένα! Τι δεν κατάλαβες από οτι είπα;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

EΝταξει εννοουσε οτι δεν μετραει το διπλωμα Β αν εχεις Γεδω εσυ εγραψες οτι υπαρχει ποσοστο στα ατομα του παραμεθωριου που θα παρουν Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Αυτό ακριβώς. Όπως ναναι μετράει ο καθένας τα μόρια του. Και μου φαίνεται θα πέσουν από τα σύννεφα πάρα πολλοί υποψήφιοι. Εκεί είναι που θα κάνουν έντυπες ενστάσεις και θα παίρνουν μπούλο και από το υπουργείο. Διαβάστε προσεκτικά τι στο καλό λέει η προκυρηξη γιατί μετά θα χτυπάτε το κεφάλι σας. Ο άλλος λέει 1250 μόρια έχω εγώ και θα παίξουν μεταξύ 800-900 τα μόρια. Τι φάση μόνο ΟΒΑ θα λάβουν μέρος ή όλοι έχουν πολυτεκνία πτυχία δίπλωμα αεροπλάνου και σκοτωμένους γονείς σε πόλεμο με 10 μετάλλια ανδρείας; Και για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον re_pate_kala για το πόσα βγαίνουν τα μόρια στο φουλ των επιδόσεων.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Επιδή μπάινει κάθε αννουλα και γ΄ραφει ότι τις κατέβει πάμε πάλι με παραδείγματα

Έχουμε τον Κωστάκη που είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ πληροφορικής με 20 βαθμό, έχει Πτυχίο ΤΕΙ μηχανικός ηλεκτρονικών ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ έχει γνώση Αγγλικών-Γάλλικων-Ισπανικών-Ιταλικών-Αραβικών-Τούρκικων σε επίπεδο C2 όλες οι γλώσσες έχει δίπλωνα Α-Β-Γ-Ε δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου και επειδή γούσταρε έβγαλε και ερασιτεχνικό δίπλωμα αεροσκάφους κατάγεται από την Ρόδο και είναι και τρίτεκνος, ο Κωστάκης ώμος θέλει να κάνει χαρτιά στην ειδικότητα πλήρωμα σκαφών ΜΧ, επομένως ο Κωστάκης θα πάρει τα εξής μόρια

απολυτήριο ΕΠΑΛ 12Χ20=240

ξένη γλώσσα 150 (μετράει μόνο μία το λέει μέσα)

δίπλωμα οδήγησης μία κατηγορία ή Β ή Γ ή Δ ή Ε 100 μόρια (όταν έκανες την έτηση δεν είχαι επιλογή για να δηλώσεις 2 διπλώματα)

τριτεκνία 50 μόρια

παραμεθόριο 100

Σύνολο:240+150+100+50+100=640 μόρια

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Gio sax έγραψε:Όχι ζουζουνακι μου εσυ βαλε πρώτη! Πιο πάνω λένε πως το Β δίπλωμα δεν μετράει! Κ απαντάω μετράει με 50 μόρια! Όμως το Γ, Δ κ Ε με 100 μόρια! Αν κάποιος δηλώσει το Β θα πάρει 50 μόρια κ αν κάποιος τα υπόλοιπα 100. Δεν γίνετε να δικαιώσει 10 διπλώματα αλλά ένα! Τι δεν κατάλαβες από οτι είπα;

Άκου τα ζουζουνάκι στην γκόμενα σου Όχι σε μένα συγκεκριμένα έγραψα

Το ιεκ μετράει μόνο όπου το ζητάει

το δίπλωμα Β δεν μετράει μετράει μόνο το Γ

ξένες γλώσσες μετράει μόνο το υψηλότερο επίπεδο και μόνο μία

σε υποψήφιο που έχει πει ότι μέτρησε και Β και Γ

αν εσύ είσαι χαμηλού IQ άλλο θέμα

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Προς ρε πάτε κλ. Η πολυτεκνεια και η παραμεθορίου είναι 100. Αλλα αν έχεις και τα 2 πάλι το ένα θα μετρήσει όχι 100συν 100.200. Στα υπόλοιπα οκ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Devn20 έγραψε:
Buddha έγραψε:Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
Συγνώμη αλλά αν σε τσούζει αυτή είναι η αλήθεια αν θες την πιστεύεις αν θες όχι δεν τα βγαλα εγώ από το μυαλό μου τα βγάλε κάποιος ανώτερος από μένα και αν στα αλήθεια ονειρεύεστε ότι θα μπείτε με 700 μόρια σε ειδικότητες που δεν ζητάνε πράματα είστε γελασμενοι δεν έχετε ιδέα τι γίνεται με τα μόρια τις βάσεις (με 46 θέσεις στη καλύτερη περίπτωση Μαξ 60 που παραπάνω δεν έχει σε όποια ειδικότητα θες) και τα βύσματα μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε

Απορρω ποιος ειναι ο ανωτερος που σου υπολογισε τα μορια και τα εβγαλε 1200.5 λεπτα να διαβαζες το θεμα της μοριοδοτησης θα καταλαβαινες οτι υπολογιζεις λαθος. Παλι καλα που δεν εισαι οβα αλλιως θα εγραφες οτι πας στα 2.000

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Προς ρε πάτε κλ. Η πολυτεκνεια και η παραμεθορίου είναι 100. Αλλα αν έχεις και τα 2 πάλι το ένα θα μετρήσει όχι 100συν 100.200. Στα υπόλοιπα οκ
Οχι φιλε 100 πολυτεκνια και αλλα 100 εντοπιοτητα αυτο που λες παει αν εχεις αναπηρους συγγενεις απο πολεμο και πολυτεκνια τοτε ναι παιρνεις 100

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Προς ρε πάτε κλ. Η πολυτεκνεια και η παραμεθορίου είναι 100. Αλλα αν έχεις και τα 2 πάλι το ένα θα μετρήσει όχι 100συν 100.200. Στα υπόλοιπα οκ

δυστυχώς μετράνε και τα δύο

ε. Από τις κατηγορίες που προβλέπονται στην παρ.1 του άρθρου 11 του ν.3648/2008 (Α' 38) τέκνα πολυτέκνων, τέκνα ή αδέλφια αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς και στρατιωτικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ειρηνικής περιόδου, οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, λόγω πάθησής τους σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής, τέκνα ή αδέλφια των θανόντων στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο ή στην ειρήνη κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής, καθώς και τέκνα Ελλήνων μόνιμων στρατιωτικών, εφέδρων και κληρωτών οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου, καθώς και τέκνα ή αδέλφια προσώπου που απεβίωσε ή τραυματίσθηκε εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας:100 μονάδες. Τέκνα τρίτεκνων οικογενειών:50 μονάδες. Οι ανήκοντες σε περισσότερες της μίας των παραπάνω κατηγοριών, λαμβάνουν μία μόνο φορά τις μονάδες της κατηγορίας με τη μεγαλύτερη μοριοδότηση.

στ. Μόρια ΟΒΑ

Η. Εντοπιότητα μονίμως διαμενόντων στην περιοχή της Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου [διαμονή στην εν λόγω περιοχή τουλάχιστον τα τελευταία πέντε (5) έτη] αποδεικνυόμενη με βεβαίωση της οικείας δημοτικής αρχής:100 μονάδες.

Αυτό που λές ισχύει άλλα μόνο για την παράγραφο ε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Μάιος 14, 2021 4:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gio sax »

Διάβασε τι έγραψες κ πως το τοποθέτησες κ μετά πες μου! Είπες ξεκάθαρα πως δν μετράει το Β! Όπως κ να έχεις δεν θεωρώ πως χρειάζεται να ύπαρχου νεύρα κ τσακωμοί. Αφενός γιατί σε λίγες μέρες θα ξέρουμε κ αφετέρου οτι ήταν να γίνει έγινε! Θέμα είναι να μπορούμε όλοι να βοηθάμε όσο κ όπως μπορούμε τον άλλο κ να συζητάμε θέματα τα οποία έτσι κ αλλιως μας αφορούν όλους εδώ μέσα. Όπως προανέφερε πριν ένα παιδί κ με διόρθωσε με τους παραμεθορίους που δεν το ήξερα έτσι θα πρέπει νομίζω να μιλάμε με σώστε βάσεις κ πληροφορίες για κάθε θέμα! Γνωμη μου πάντα!
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Devn20 έγραψε:
Buddha έγραψε:Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
Συγνώμη αλλά αν σε τσούζει αυτή είναι η αλήθεια αν θες την πιστεύεις αν θες όχι δεν τα βγαλα εγώ από το μυαλό μου τα βγάλε κάποιος ανώτερος από μένα και αν στα αλήθεια ονειρεύεστε ότι θα μπείτε με 700 μόρια σε ειδικότητες που δεν ζητάνε πράματα είστε γελασμενοι δεν έχετε ιδέα τι γίνεται με τα μόρια τις βάσεις (με 46 θέσεις στη καλύτερη περίπτωση Μαξ 60 που παραπάνω δεν έχει σε όποια ειδικότητα θες) και τα βύσματα μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε

Επειδή λοιπόν εμένα δεν με τσούζει όπως λες άκου προσεκτικά. Ανοίγεις το ΦΕΚ. Πιάνεις και τον ανώτερο σου και κάθεστε και το διαβάζετε σαν παραμύθι. Δύο και τρεις φορές. Θα καταλάβεις ότι τα μετράτε λάθος. Και εσύ και αυτός. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Μια γλώσσα μετράει. Ένα δίπλωμα μετράει. Και νομίζω μπερδεύεσαι γιατί κανείς και όταν λέω κάνεις εννοω κανείς δεν ξέρει που θα παίξουν τα μόρια. Μόνο αυτοί που τα βγάζουν. Δεν είναι πανελλήνιες. Αν πάλι το νομίζεις αυτό τότε σε αφήνω να ζεις στο κάστρο σου με τους δράκους που βλέπεις και θα τα ξαναπούμε όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
Aston Martin
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aston Martin »

Δεν νομίζω να ανέβουν τόσο πολλή τα μόρια. Όπου θέλει λύκειο και δεν εχει προϋπηρεσία θα είναι πιο χαμηλές ή βάσεις.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Gio sax έγραψε:Διάβασε τι έγραψες κ πως το τοποθέτησες κ μετά πες μου! Είπες ξεκάθαρα πως δν μετράει το Β! Όπως κ να έχεις δεν θεωρώ πως χρειάζεται να ύπαρχου νεύρα κ τσακωμοί. Αφενός γιατί σε λίγες μέρες θα ξέρουμε κ αφετέρου οτι ήταν να γίνει έγινε! Θέμα είναι να μπορούμε όλοι να βοηθάμε όσο κ όπως μπορούμε τον άλλο κ να συζητάμε θέματα τα οποία έτσι κ αλλιως μας αφορούν όλους εδώ μέσα. Όπως προανέφερε πριν ένα παιδί κ με διόρθωσε με τους παραμεθορίους που δεν το ήξερα έτσι θα πρέπει νομίζω να μιλάμε με σώστε βάσεις κ πληροφορίες για κάθε θέμα! Γνωμη μου πάντα!

Πάμε πάλι υποψήφιος έχει μετρήσει Β+Γ και του λεω δεν μετράει το Β αλλά μόνο το Γ, αντίστοιχα αν είχε μετρήσει Γ+Δ θα του έλεγα μετράει Μόνο το Γ ή μόνο το Δ αν έσυ δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις δεν είναι δικό μου θέμα

Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Tanto »

Ρε μάγκες πάνελ τηλεόρασης έχετε καταντήσει με τα μόρια. Τι νόημα έχει να τα συζητάτε τώρα και να τσακώνεστε μεταξύ σας; Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχει τελειώσει το θέμα. Όσα μαζέψατε μαζέψατε. Κάντε υπομονή να βγουν τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tanto έγραψε:Ρε μάγκες πάνελ τηλεόρασης έχετε καταντήσει με τα μόρια. Τι νόημα έχει να τα συζητάτε τώρα και να τσακώνεστε μεταξύ σας; Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχει τελειώσει το θέμα. Όσα μαζέψατε μαζέψατε. Κάντε υπομονή να βγουν τα αποτελέσματα.

Σωστό αυτό αλλά δεν μπορείς να αφήνεις και τον άλλο να πουλάει παραμύθι

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες