Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Καλά οι πιο χρήσιμες είναι το αίμα. Τώρα ωρλ 60 Παναγία μου εδώ που μένω είναι πιο φτηνοι.
Politis1994 έγραψε:Καλά οι πιο χρήσιμες είναι το αίμα. Τώρα ωρλ 60 Παναγία μου εδώ που μένω είναι πιο φτηνοι.
Στην επαρχία δυστυχώς όλα είναι πανακριβα
Ισχύει παιδιά και εγώ από επαρχία είμαι και τόσο παίρνουν.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Επαρχία είμαι. Πιο φθηνά είναι χωρίς απόδειξη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Από Αθήνα που είμαι έκλεισα ραντεβού στο νοσοκομείο του τόπου μόνιμης κατοικίας μου (Λήμνος) με το σκεπτικό να βρω συντομότερα διαθέσιμα ραντεβού. Από 20 Απριλίου που τους κάλεσα για ραντεβού μου έκλεισαν για 10,13 και 18 Μαίου. Αν πας να βρεις τελευταία στιγμή διαθέσιμα ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο πιθανόν να έχουν ήδη ορκιστεί και εκπαιδευτεί οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ μέχρι να έρθει το ραντεβού σου :D
Παιδια, ας ξεκαθαρισουμε κατι! Οσοι λετε οτι στα νοσοκομεια της περιοχης σας τα επομενα διαθεσιμα ραντεβου ειναι σε 2 μηνες κλπ κλπ. Φανταζομαι πως μενετε σε επαρχια. Γιατι εγω που μενω υπαιθρο, τις εξετασεις τις εκανα και 'γω απ 'τη πρωτη βδομαδα της προκηρυξης, και τα ραντεβου τα κλεινα το ενα μετα το αλλο στις επομενες 2-3 μερες αφοτου επαιρνα τηλεφωνο! Σε δημοσιο νοσοκομειο... Και πραγματικα λυπαμαι που το παιδι ειπε οτι πηγε σε ιδιωτες και πληρωσε 100+ ενω εγω για ολες τις εξετασεις, πληρωσα μονο 4? την ακτινα! Με λιγα λογια οσοι μενετε υπαιθρο πολυ πιθανον να βρειτε ραντεβου!
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ που είμαι Αθήνα πήγα στο Ελπίς και δε χρειαζόταν ραντεβού επειδή τους είπα ότι πρόκειται για προκήρυξη. Οπότε ξεμπέρδεψα πολύ γρήγορα και δεν πλήρωσα κάτι!
Περσινή ακτινογραφία λέτε να την βγάλουν άκυρη; Να πάω να κάνω άλλη;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ναι αδερφέ. Πρέπει να κάνεις εκ νέου. Εξ άλλου, όπως γράφει στην προκήρυξη, πρέπει οι εξετάσεις του πίνακα Α να διενεργηθούν από την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης, ήτοι από 23 Μαρτίου και εξής.
Ναι! Μεσα στην προκήρυξη γράφει πως οι εξετάσεις θα πρέπει να είναι από την ημερομηνία που βγήκε η προκήρυξη (23 Μαρτίου) κ μετά! Μεχρι την ημέρα που θα πάμε αν μας αξιώσει ο θεός για αθλήματα κλπ!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Καλησπέρα στην παρέα. Για πλήρωμα αρμάτων ΤΘ στον ΣΞ πιστεύετε έχω ελπίδες με 572 μόρια;
Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.
Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.
Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.
Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μάιος 14, 2021 10:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;
Πτυχίο ιεκ πληροφορικής + πιστοποίηση Δίπλωμα β κατηγορίας
Δίπλωμα γ κατηγορίας
3 ξένες γλώσσες αγγλικά γαλλικά ιταλικά
Εντοπιότητα
Ξεχωριστά πτυχία για όλες τις ενότητες γνώσης Η/Υ σε επίπεδο proficiency πιστοποιημένα
Έξτρα μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου στρατού οπλίτης μαχητής στην ειδικότητα που έχω δηλώσει
Αυτά θυμάμαι πως δήλωσα
Δίπλωμα γ κατηγορίας
3 ξένες γλώσσες αγγλικά γαλλικά ιταλικά
Εντοπιότητα
Ξεχωριστά πτυχία για όλες τις ενότητες γνώσης Η/Υ σε επίπεδο proficiency πιστοποιημένα
Έξτρα μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου στρατού οπλίτης μαχητής στην ειδικότητα που έχω δηλώσει
Αυτά θυμάμαι πως δήλωσα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Φιλαράκι και λίγα λες. Εγώ πιστεύω πως σε κάθε ειδικότητα η βάση θα φτάσει και 2000 μόρια. Εγώ έχω 2400 και κάποιοι γνωστοί φτάνουν και 3000.Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες