Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Για να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες αρχές του μήνα θα πρέπει τα αποτελέσματα τουλάχιστον να βγουν στις επόμενες μέρες για να υπάρχουν λίγες μέρες κενό για να κανονίσει ο καθένας πως θα πάει στις επιτροπές κτλπ. Βλέπουμε σύντομα
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
τίποτα δεν θα κυλήσει έτσι. Προκύρηξη έλεγαν αρχές έτους και βγήκε τέλη Μαρτίου. Τώρα λένε τέλη μήνα αθλήματα. Ωραία λοιπόν πάμε αύριο για υγειονομικες και σήμερα το βράδυ πινακες😂😂😂 Αν όχι τότε να λέμε κ ευχαριστώ αν βγουν εντός μήνα οι πίνακες τλχστν. Επίσης παίζει ρόλο τι πίνακες θα είναι αυτοί λένε θα βγάλουν ακατάλληλους κ κατάλληλους. Αρα κατάλληλοι βάσει αίτησης θα είναι το 80τοις100. Υστερα πίνακες μορίων κλπ. Ύστερα υγειονομικες και... Ύστερα αθλήματα.Leop έγραψε:Για να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες αρχές του μήνα θα πρέπει τα αποτελέσματα τουλάχιστον να βγουν στις επόμενες μέρες για να υπάρχουν λίγες μέρες κενό για να κανονίσει ο καθένας πως θα πάει στις επιτροπές κτλπ. Βλέπουμε σύντομα
Σίγουρα φίλε μου εμπιστοσύνη δεν γίνεται να έχεις στα λεγόμενα τους αλλά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να βγάλουν πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων και προσωρινούς μαζί και να σου δίνουν πληροφορίες λέμε παράδειγμα τώρα ότι σε δέκα μέρες είσαι για το τάδε νοσοκομείο για υγειονομικά κ μετά για αθλήματα. Όλα μπορούν να γίνουν σε δέκα μέρες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Ναι αλλά τι νόημα έχει να βγουν πίνακες κατάλληλων και ακατάλληλων αφού θα πάρει τον 3 πλαίσιο αριθμό ανά ειδικότητα θα πάει με μοριοδοτηση. Λογικά οι κατάλληλοι και οι ακατάλληλοι είναι θέμα της επιτροπής και από τους κατάλληλους θα επιλέξουν ένα ποσοστό υποψιφιων να συνεχίσουν δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να βγει κάτι τέτοιο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Μαγκες, να λετε κι ευχαριστω που βγηκε προκηρυξη και μερικους ειναι η τελευταια τους ευκαιρια.
Τωρα, το ποτε θα βγουν οι πινακες κανεις δεν το ξερει, μπορει και σε 5 λεπτα, μπορει σε 1 βδομαδα μπορει σε 20 μερες.
Τι σημασια εχει;
Καντε τη προπονηση σας και τα αποτελεσματα θα βγουν συντομα.
Τωρα, το ποτε θα βγουν οι πινακες κανεις δεν το ξερει, μπορει και σε 5 λεπτα, μπορει σε 1 βδομαδα μπορει σε 20 μερες.
Τι σημασια εχει;
Καντε τη προπονηση σας και τα αποτελεσματα θα βγουν συντομα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και μενα τελευταια ευκαιρια ειναι λευτερη δυστηχως και αυτο που ελπιζω ειναι να προχωρησω στις περεταιρω διαδικασιες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Αδερφε μου, σε καταλαβαινω απολυτα και σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις.
Κι εμενα τελευταια μου ευκαιρια ειναι μια και μοναδικη, αλλα ειμαστε κοντα στα αποτελεσματα, οποτε μη σε αγχωνει, θα βγουν οπως το 2009 ξαφνικα απο εκει που δεν το περιμενουμε... Και το 09 ειχαν βγει 3-4 τα χαραματα βραδυ αν θυμαμαι καλα.
Ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο και καταλαβαινω την οποια αγωνια, αλλα μονο κακο στον εαυτο μας κανουμε, υπομονη κομμαντο μου.
Κι εμενα τελευταια μου ευκαιρια ειναι μια και μοναδικη, αλλα ειμαστε κοντα στα αποτελεσματα, οποτε μη σε αγχωνει, θα βγουν οπως το 2009 ξαφνικα απο εκει που δεν το περιμενουμε... Και το 09 ειχαν βγει 3-4 τα χαραματα βραδυ αν θυμαμαι καλα.
Ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο και καταλαβαινω την οποια αγωνια, αλλα μονο κακο στον εαυτο μας κανουμε, υπομονη κομμαντο μου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Μάιος 10, 2021 6:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν έχεις άδικο όλο το ψειρίζουμε το θέμα και το κάνουμε χειρότερο και πάνω απ όλα η ζωή ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν τελειώνει εδώ παρολαυτα εύχομαι και εγώ τα καλύτερα σε ευχαριστώ μακάρι να είναι τελευταία και καλή και το 17 όταν έδωσα για οβα έπεσε μεγάλη αδικία πέρασα αθλήματα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και ειμουν επιλαχών ενώ άλλοι περπάτησαν και μπήκαν γνωριμα άτομα ελπίζω να μην μπει χέρι και τωρα
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Μα το 2017 δε συμπληρώθηκαν καν οι θέσεις. Πως ήσουν επιλαχών; Επίσης στις ΕΔ όπως και στα Ο-Σ δε κλήθηκαν επιλαχόντες. Άρα ούτε στα αθληματα των ΕΔ δεν είχε επιλαχόντες. Οι επιλαχόντες καλούνταν έπειτα. Εφόσον κάποιος παραιτούνταν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
2Ρη συμπληρωματική 91 θέσεων
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Δεν πρόκειται για επιλαχόντες εφόσον είναι νέα προκηρυξη. Τέλος πάντων.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Και γω είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Έπρεπε να είχα μπει στις ένοπλες δυνάμεις θα είχα μπει. . Πάρα προσωπικοί με άφησαν εκτός. Έτσι ανακάλυψα το φορούμ και ενδιαφέροντα άτομα εδώ. Σκέφτηκα επειδή είμαι του 94 και επειδή τότε στο φόρουμ επικρατούσε κόντρα με τους οβα και πολίτες να ονομάσω απλά πολίτης του 1994... Ουτε Σπύρος ούτε μλκιες τίποτα.
Ο ΛΕΥΤΈΡΗΣ 2 ΑΜΑΛ πάντως είναι καλό παιδί προσπαθεί να κατευναυσει έναν καβγά στο φόρουμ και να φέρει ισορροπίες... Γι αυτό του εύχομαι καλή επιτυχία
Ο ΛΕΥΤΈΡΗΣ 2 ΑΜΑΛ πάντως είναι καλό παιδί προσπαθεί να κατευναυσει έναν καβγά στο φόρουμ και να φέρει ισορροπίες... Γι αυτό του εύχομαι καλή επιτυχία
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα φίλε μακάρι να υπάρξει αξιοκρατία σε μεγάλο βαθμό γιατί στο εκατό τις εκατό αποκλείεται και να γίνουν όλα όπως πρέπει. Δυστυχώς όλες οι δουλειές έχουν άτομα που δεν γουστάρουν να είναι όπως και ο στρατός. Ας ελπίσουμε ότι η αξιοκρατία θα βοηθήσει να αλλάξει όλο αυτό
Τώρα εδώ σε αυτό το φόρουμ εννοείται δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα παιδιά προσωπικά δεν έχω μαλώσει εξ αρχής με κανέναν και ούτε πρόκειται φυσικά. Τώρα για τον διαγωνισμό είναι δυστυχώς ο θάνατος σου ή ζωή μου που λένε καλώς κακώς εκεί οι επιλαχοντες θα ελπίζουν να κοπούν οι επιτυχόντες και γενικά ο καθένας για τον εαυτό του το λογικό δηλαδή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες