Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παιδιά να ρωτήσω σε περίπτωση που έχω δηλώσει σε 3 ειδικότητες και σε μια δεν έχω τα κατάλληλα πιστοποιητικά ακυρώνομαι αυτόματος και στα αλλά δυο ή μόνο στην ειδικότητα που Δεν έχω τα κατάλληλα χαρτιά
Παιδιά το χαρτί των εξετάσεων που κάναμε με όλους τους γιατρούς θέλει κάποια επικυρώσει όπως είναι για στρατιωτικές σχολές με σφραγίδα και φωτογραφία ξέρει κανείς. Πάντως νομίζω πως δεν χρειάζεται αλλά αν ξέρει κανείς σίγουρα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Δεν χρειάζεται. Είχα επικοινωνήσει με το ΓΕΣ για αυτό. Μόνο τη γνωμάτευση και τη σφραγίδα στις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Ωραία geopap και τις εξετάσεις φυσικά πας μαζί
geopap97 έγραψε:Δεν χρειάζεται. Είχα επικοινωνήσει με το ΓΕΣ για αυτό. Μόνο τη γνωμάτευση και τη σφραγίδα στις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Κάνουμε τους γιατρούς του πίνακα Α...
Στον πίνακα Β τις εξετάσεις μας τις κάνουν εκείνοι;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Όταν θα κληθείς στις ΠΚΕ, τότε θα γίνουν οι εξετάσεις του πίνακα Β από το αρμόδιο στρατιωτικό νοσοκομείο.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ναι μαζί με τις εξετάσεις. Εκτός από ό, τι φαίνεται από το οφθαλμολογικό, που εμένα ο γιατρός στο 424 έγραψε τη γνωμάτευση της εξέτασης πάνω στο χαρτί και δεν με έδωσε άλλο έγγραφο
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 38
Παιδιά τις εξετάσεις μπορώ να τις κάνω σε ΙΚΑ;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Καλο Πασχα σε ολους με υγεια και καλα αποτελεσματα να εχουμε !
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Με το καλό παίδες μου. Καλή επιτυχία
Καλησπέρα καλή ανάσταση σε όλους. Από ότι έμαθα από γνωστό μ στο γες η προσωρινή πίνακες αναμένεται σε 14 μέρες κόβουν για πλάκα τς μη ορθές αιτήσεις με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Αυτό με τις μη ορθές δεν ξέρω κατά πόσο στέκει να ξέρεις. Εδώ στέλνανε mail για διορθωτικά και συμπληρωματικά έγγραφα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις έχουν κόψει. Ταπεινή προσωπική μου γνώμηΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Καλησπέρα καλή ανάσταση σε όλους. Από ότι έμαθα από γνωστό μ στο γες η προσωρινή πίνακες αναμένεται σε 14 μέρες κόβουν για πλάκα τς μη ορθές αιτήσεις με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Buddha έγραψε:Αυτό με τις μη ορθές δεν ξέρω κατά πόσο στέκει να ξέρεις. Εδώ στέλνανε mail για διορθωτικά και συμπληρωματικά έγγραφα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις έχουν κόψει. Ταπεινή προσωπική μου γνώμηΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Καλησπέρα καλή ανάσταση σε όλους. Από ότι έμαθα από γνωστό μ στο γες η προσωρινή πίνακες αναμένεται σε 14 μέρες κόβουν για πλάκα τς μη ορθές αιτήσεις με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω
Λογικά θα εννοεί της αιτήσεις που έχουν δηλώσει υποψήφιοι σε ειδικότητες χωρίς τα σωστά προσόντα αυτές είναι λάθος και συνεπώς πάνε κουβά
Μιλάμε για τουλάχιστον 30 % έχουν πάει Κούβα μέχρι στιγμής
Άμα έχεις μέσο και λάθος να έκανες διαβαίνεις. Καλό Πάσχα καλή ανάσταση σε όλους με υγεία πάνω από όλα είθε Ο Θεός α μας ευλογεί και ότι είναι θέλημα Του να γίνει. Να στε καλά όλοι αδέρφια σας εύχομαι υγεία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες