Mortar έγραψε:Όπως τα λες. Η σειρά των αθλημάτων είναι αυτή που υπάρχει στη προκηρυξη.
δεν είναι στανταρ αυτό, το 100αρι και το μήκος εγώ προσωπικά στο γκρουπ που ήμουν 2 φόρες το κάναμε πρώτο Μετα η σειρά άλλαξε την 1η φόρα έκανα 100 μήκος 1000 ύψος σφαίρα την 2η 100 μήκος 1000 σφαίρα ύψος και τις 2 φορές το κολύμπι τελευταίο, α και κάτι άσχετο 13-14 που έδωσα ΣΣΕ επέτρεπαν ρολόι και χρονόμετρο (προσωπικά το 13 είχα χρονόμετρο, και το είχα δώσει και σε άλλους υποψηφίους που το ζήτησαν ) απλά μας είχαν τονίσει ο χρόνος που θα κριθείτε είναι ο δικός μας και μην κάνετε καν τον κόπο να μας πείτε εγώ μέτρησα τόσο, ενώ έμαθα ότι πέρυσι σε αθλήματα πανελληνίων κάνανε παρατήρηση σε υποψήφιο που κοίταξε ρολόι στον πρώτο γύρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 25, 2021 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανεις που να δήλωσε ελεγκτής εναριου κυκλοφορίας; Γνωρίζεις κανείς αν παίρνουν κάποιο πτητικο επιδομα; Γιατί τους περνούν από ειδική επιτροπή της Π. Α ενώ είναι αεροπορία στρατού;
Mortar έγραψε:Σοβαρά ; Εγώ το είπα επειδή τπ γράφει η προκηρυξη
το ότι τα έχει με αυτήν την σειρά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως όταν δίναμε στην σχολή για ειδικές Τρέξαμε όλοι μαζί 2μιλο και μετα κάποιοι κάνανε έλξεις άλλοι κοιλιακούς και άλλοι κάμψεις κυκλικά
Mortar έγραψε:Εννοώ γράφει μέσα ότι τα αθληματα θα γίνουν με τη σειρά που αναγράφονται στον πίνακα.
κάνεις κάποιο λάθος
Ια. Αθλητικές Δοκιμασίες Υποψηφίων
(1) Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε αθλητικές δοκιμασίες από τις αρμόδιες επιτροπές αθλητικών δοκιμασιών για να δοκιμαστεί η φυσική αντοχή τους.
(2) Οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες με αθλητική περιβολή. Η αθλητική περιβολή των υποψηφίων αποτελεί αποκλειστικά δική τους επιλογή και ευθύνη.
(3) Όσοι υποψήφιοι έχουν δηλώσει ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων, θα εξεταστούν στα παρακάτω αγωνίσματα:
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες για τα μόρια στην ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων (ΕΔ). Το 2009 ο χαμηλότερος είχε 50 μόρια. Φέτος υπάρχει περίπτωση να φτάσει και τα 500 μόρια;
gpeppas941994 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες για τα μόρια στην ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων (ΕΔ). Το 2009 ο χαμηλότερος είχε 50 μόρια. Φέτος υπάρχει περίπτωση να φτάσει και τα 500 μόρια;
Υπαρχουν αρκετοι ΟΒΑ με αυτη την ειδικοτητα οποτε σιγουρα θα ανεβει πολυ.