Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Α/τ δήλωσε κανένας;
Έχω δηλώσει εγώ με 200 μόρια. Καλή επιτυχία φίλε μου
Κ γω φίλε πεζικού?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
A/T κι εδώ φίλε
- kostaslaparidis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Εγώ δήλωσα Α/Τ
Και γω Α/Τ με πολύ λίγα μόρια... Προσεύχομαι και ελπίζω ! Ήταν όνειρο ζωής βρε παιδιά, δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι ... Μικρότερη είχα ζητήσει αν γίνεται να μπω έστω και εθελοντικά και εννοείται πως δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο ! Καλή μας επιτυχία και πραγματικά μόνο όσοι το θέλουν πολύ !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Οι υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές εξετάσεις είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ξεχωριστά με διάστημα μεταξύ τους 2 εβδομάδων πχ ή θα μπορούσαν να γίνουν ταυτόχρονα; Σε μια μέρα πχ να περνάνε και απο τις τρεις ή να κόβονται επι τόπου σε κάποια φάση.
Υγειονομικά απ´οσο ξέρω είναι μια μέρα ψυχοτεχνικές 2 μέρες μια μέρα γραπτά μια μέρα προφορικά αθλητικές δοκιμασίες αλλά τα αθλήματα σε μια μέρα!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
tethoras355 έγραψε:Οι υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές εξετάσεις είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ξεχωριστά με διάστημα μεταξύ τους 2 εβδομάδων πχ ή θα μπορούσαν να γίνουν ταυτόχρονα; Σε μια μέρα πχ να περνάνε και απο τις τρεις ή να κόβονται επι τόπου σε κάποια φάση.
2 μέρες είναι τα ψυχομετρικά,2 μέρες τα υγειονομικά,1 μέρα τα αθλήματα, στα ψυχομετρικά την πρώτη μέρα είναι γραπτά την δεύτερη περνάς από επιτροπή ψυχολόγων πρώτα σε γκρουπ και μετά προσωπική συνέντευξη όπου σε ρωτάνε πράγματα πάνω σε αυτά που έγραψες την προηγούμενη μέρα, στα υγειονομικά την πρώτη μέρα περνάς γιατρούς γίνεται μέτρηση ύψους και βάρους Για των ΔΜΣ και μετά σε Γκρουπ όπου σε κάποια φάση είσαι γυμνός και περνάει δερματολόγος και παθολόγος και σε εξετάζει την δεύτερη μέρα περνάς ΑΣΥΕ, και τελευταία μέρα αθλήματα, αν είσαι τυχερός ξεκινάς Δευτέρα και παρασκευή έχεις τελειώσει αλλιώς σε πιάνει ΣΚ και πας ΤΡ/ΤΕ/ΠΕ/ΠΑ/ΔΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 25, 2021 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ! Η επιλογή των επιτυχόντων θα γίνει σύμφωνα με τους πρώτους 1000 που έχουν τα περισσότερα μόρια ή κάπως αλλιώς;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
despoinis101 έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους και όλες !Η επιλογή των επιτυχόντων θα γίνει σύμφωνα με τους πρώτους 1000 που έχουν τα περισσότερα μόρια ή κάπως αλλιώς;
τώρα είναι αυτή σοβαρή ερώτηση ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εε προφανώς για να το ρωτάω. Θα ήθελα μια σαφή απάντηση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Για ειδικότητα Α/Τ που είναι 60 άτομα θα γίνει χαμός πιστεύω και οι βάσεις θα παίξουν αρκετά ψηλά, πάνω από 600 θεωρώ. Καλή μας επιτυχία παιδιά κι ότι γίνει έγινε!
Καλή επιτυχία σε όλους! Κ εγώ θεωρώ στους α/τ θα γίνει χαμός
Πολύ άγχος, μεγάλη αναμονή, πολλά πολλά τα άτομα... Μακάρι να πάνε όλα καλά ❤️
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες