Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Καλά αποτελέσματα παλικάρια και κοπέλες εύχομαι όσους το λέει η ψυχή να πραγματοποιηθεί το όνειρο
Αδέρφια καλή επιτυχία σε όλους. Ξεκινήστε δυνατές προπονήσεις. Σήμερα μιλούσα με ένα κολληταρι Μ ο οποίος είναι ευελπις στην Ξάνθη και έχω την εξής ενημέρωση. Εντός δεύτερου δεκαημέρου του Μαίου έχει την ενημέρωση ότι θα γίνουν τα αθλήματα, και έχει αυτήν την ενημέρωση γτ ζητήθηκαν άτομα για επιτροπή από την μονάδα τους. Οπότε σίγουρα για έμας της Θράκης θα έχει επιτροπή εδώ.
Θα υπάρχει σίγουρα επιτροπή στην Ξάνθη. Και το 2009 δόθηκαν αθλήματα ΚΑΙ στην Ξάνθη αλλά μόνο για τους άντρες υποψήφιους.
Οι γυναίκες έδωσαν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πήγαν άπατο.
Οι γυναίκες έδωσαν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πήγαν άπατο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Θα εχει σιγουρα αλεξπολη μετα τις 15 μαιου για αθληματα Γ ΕΑΝ αν δεν κανω λαθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Mamba24 την Σάβ Απρ 24, 2021 2:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Ρε παιδια μισο λεπτό φτασατε στα αθλήματα. Πρωτα ειναι οι υγειονομικες λογικα. Επίσης πριν ακομα και απο αυτό πρέπει να βγουν και οι πίνακες και εχουμε κ Πάσχα. Θα γίνουν δηλαδή ολα αστραπή;
Μένει να μάθουμε στις επόμενες βδομάδες ... Όπως λέει ένας γνωστός το τελευταίο διάστημα. Οι επόμενες 2 βδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες 🤣Politis1994 έγραψε:Ρε παιδια μισο λεπτό φτασατε στα αθλήματα. Πρωτα ειναι οι υγειονομικες λογικα. Επίσης πριν ακομα και απο αυτό πρέπει να βγουν και οι πίνακες και εχουμε κ Πάσχα. Θα γίνουν δηλαδή ολα αστραπή;
Παιδιά και εγώ που μιλησα με άνθρωπο στην αεροπορία μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα 10 Μαΐου με 20 να δώσουν εξετάσεις και αθλήματα μαζί οι επιτυχόντες και από 20 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου που θα τελειώσει η όλη διαδικασία η επιλαχόντες! Όπως επίσης μάλλον τέλος του μήνα θα βγει ο πίνακας με τους απορριπτέους!
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους !
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους !
- Epop dekaneas
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία... Έκανα την αίτηση και συγκεντρώνω 840 μόρια στην ειδικότητα του οδηγού έχω πιθανότητες η να μην περιμένω;
Dekaneas
Τώρα νερό στρατό δεν ξέρω τι γίνεται γιατί είναι και πιο πολλές θέσεις κτλ!
Epop dekaneas έγραψε:Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία... Έκανα την αίτηση και συγκεντρώνω 840 μόρια στην ειδικότητα του οδηγού έχω πιθανότητες η να μην περιμένω;
Έκανες για οδηγός στο ΕΜ;
Εάν ναι, τότε έχεις πολύ καλές πιθανότητες.
- Epop dekaneas
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα ναι ΕΜ οδηγός.Με 840 μόρια αν έχω πιθανότητες στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Απλώς επειδή είναι και οι ΟΒΑ στη μέση για αυτό ρωτάω.
Dekaneas
300 μόρια για πλήρωμα leopard που απαιτείται πτυχίο λοουερ. Τι πιστεύετε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Μεταξύ 250 και 500 μορίων πιστεύω οτι θα καλέσουν κόσμο για ΠΚΕ απλά δεν θα ειναι ψηλά στους πίνακες.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Παιδιά οταν βγουν οι πίνακες θα ξερουμε και αν είμαστε επιτυχων η αν είμαστε επιλαχών σε ποια θέση; Η απλα θα γινουν αόριστες ανακοίνωσεις και μόρια.
Το λογικό όπως λέει και η προκήρυξη μέσα είναι ότι θα συνταχτούν αποτελέσματα κ κατάταξη ανά ειδικότητα. Καλή επιτυχία σε όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες