Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
Αναμενουμε τοτε
Παντως για πκε εβγαλε πρωτη ομαδα προφανως θα βγαλει κι αλλες λογικα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 82
Lef2020 έγραψε:Παντως για πκε εβγαλε πρωτη ομαδα προφανως θα βγαλει κι αλλες λογικα
σε ελάχιστες ειδικότητε που ζητάει λίγα άτομα ΠΧ τραματιοφορεας ζητάει 3 άτομα φωναξε 9 αν κοπουν και ι 9 θα φωνάξει άλλους 9 τραυματιοφορείς
Τα ατομα που ειναι να παρουσιαστουν απο εβδομαδα για εξετασεις κλπ χρειαζεται να εχουν μαζι τους το δελτιο υηειονομικης εξετασης με συμπληρωμενες τις εξετασεις του πινακα Α... ;Περα απο τα ιατρικα-ψυχομετρικα κλπ γνωριζει καποιος ποτε θα γινουν οι αθλητικες δοκιμασιες ;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Kostasdim έγραψε:Τα ατομα που ειναι να παρουσιαστουν απο εβδομαδα για εξετασεις κλπ χρειαζεται να εχουν μαζι τους το δελτιο υηειονομικης εξετασης με συμπληρωμενες τις εξετασεις του πινακα Α... ;Περα απο τα ιατρικα-ψυχομετρικα κλπ γνωριζει καποιος ποτε θα γινουν οι αθλητικες δοκιμασιες ;
ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ- ΑΘΛΗΤΙΚΑ 1- ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
vasos2347 έγραψε:Ρε πάτε καλά: Άκου να δεις επειδή είμαι ήδη Μετερεολογος από Ικάρων μάλιστα εδώ και μια 5ατια ξέρω πολύ καλά τι κανουν οι σκυλαδες. Το να ζητάς 5 ενότητες δεν είναι λογικό αυτά που λες είναι πραγματικά ότι πιο εύκολα να κάνει κάποιος. Μέχρι και ο μπακάλης τα κάνει! Τέλος πάντων εκφράζω το θυμό μου για κάποιους φίλους που δεν μπήκαν! Κρατήστε πάντως όλοι μικρό καλάθι Θα χωθουν άτομα από την πίσω πόρτα! Όσοι δεν έχετε βυσματουμπα Το 90 τοις εκατο είστε έξω! Λυπάμαι τα παιδιά που θα ξοδευτούν για να πάνε Αθήνα!
είσαι μετεωρολόγος από ικάρων εδώ και 5 χρόνια και μου λες οτι το ECDL είναι περιττό δηλαδή θες να μπουν εποπ με ελάχιστα εεεε μπράβο οκ ότι πεις επομένος κακός ζητάνε αγγλικα στην ικαρων, επίσης αυτά που λες πάλα πρωτοετές φοιτητές ΤΕΙ τα βρίσκουν σκούρα
Επειδή δεν διάβασα κάτι αντίστοιχο, το γράφω εγώ τώρα. Στα αποτελέσματα επιτυχόντων της ΠΑ, αναζήτησα τα μόρια που συγκέντρωσαν τα άτομα των πρώτων δύο σελίδων (επειδή βαριόμουν να ψάξω περισσότερο) με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου τους, είδα αρκετά άτομα με μόρια από 185 εως 350. Έψαξα να δω τι κριτήρια θέλει κάποιος για να έχει πχ 192 μόρια, και θέλει μόνο απολυτήριο λυκείου με 16, τα σχόλια δικά σας..
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Eνδιαφερον αυτο μολις ανοιξει η σελιδα θα το κοιταξω γιατι το θεωρω απιθανοjdm_1999 έγραψε:Επειδή δεν διάβασα κάτι αντίστοιχο, το γράφω εγώ τώρα. Στα αποτελέσματα επιτυχόντων της ΠΑ, αναζήτησα τα μόρια που συγκέντρωσαν τα άτομα των πρώτων δύο σελίδων (επειδή βαριόμουν να ψάξω περισσότερο) με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου τους, είδα αρκετά άτομα με μόρια από 185 εως 350. Έψαξα να δω τι κριτήρια θέλει κάποιος για να έχει πχ 192 μόρια, και θέλει μόνο απολυτήριο λυκείου με 16, τα σχόλια δικά σας..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Άντε εγώ καλά να πάθω που δεν πέρασα με 571 μόρια. Ο φίλος μου με 830 μόρια ούτε μέσα στον τριπλάσιο αριθμό δεν είναι. Είναι να τρελαίνεσαι
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
\Ακομη δεν μαθατε οτι δεν εχει να κανει με τα μορια αλλα την ειδικοτητα;Flawless έγραψε:Άντε εγώ καλά να πάθω που δεν πέρασα με 571 μόρια. Ο φίλος μου με 830 μόρια ούτε μέσα στον τριπλάσιο αριθμό δεν είναι. Είναι να τρελαίνεσαι
Εγω περασα στο πεζικο με την ειδικοτητα λυκειου 650 μορια κ κοπηκα στην αεροπορια σε ειδικοτητα με πτυχιο με 740 μορια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
571 μόρια πυροσβέστης και το όνομα μου δεν υπάρχει ούτε στα μητρώα αρρένων...Lef2020 έγραψε:Εγω βγηκα καταλληλος στην αεροπορια με 301 μορια ειδικοτητα πυροσβεστης και απ οτι ακουσα δηλωσαν μονο 30 ατομα για αυτην την ειδικοτητα και την οποια ζηταει μονο 10 εχουμε καμια ελπιδα λετε
Ναι φίλε μου κοίταξε το, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, συγκεκριμένα θυμάμαι τον πίνακα της πα στην πρώτη σελίδα τον τελευταίο με 192 μόρια, και στην δεύτερη έναν με 185, αυτοί ήταν που μου εκαναν εντύπωση, είδα και με 200-350 μόρια, που πάλι είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου, αλλά στις 2 πρώτες σελίδες να δεις 2 άτομα με 185 και 192 μόρια είναι τραγικό! Δηλαδή άμα κάτσεις και τους ψάξεις όλους έναν έναν φαντάσου τι θα δούμε! Τα αποτελέσματα έχουν βγει όπως και να έχει, μπράβο στα παιδιά που πέρασαν στην επόμενη φάση, αλλά για τις περιπτώσεις που πέρασαν άτομα με κάτω από 200 άντε 300 μόρια θέλουνε καταγγελίες!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
vasos2347 έγραψε:Ρε πάτε καλά: Όχι τα αγγλικά οκ, αλλά για σκυλας ρε φίλε 5 ενότητες που ζητάει είναι υπερβολικο !
θες να μου πεις ότι στα 5 χρόνια που είσαι μετεωρολόγος δεν έχεις γυρίσει και πεις σε ΕΜΘ η ΕΠΟΠ ***** το κέρατο σας ***** επειδή κάνανε ***** στον υπολογιστή, εγω πχ σαν Δόκιμος έτρεμα κάθε μεσημέρι να δω τις καταστάσεις οπλισμού που στην ουσία ήταν ένα πινακάκι στο excel
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Κοιτα σε ηλικιες 18-27 που επαιρνε η προκηρυξη καθε μερα ολοι εχουμε επαφη με υπολογιστη οποτε δεν σημαινει οτι το να μην εχεις ecdl σε κανει να ξερεις μην υπολογιστη
Τωρα αν καταλαβα καλα ειπες οτι δεν περασες-αν καταλαβα καλα ξανα λεω-και ειχες 571 μορια, μηπως ομως επειδη ζηταγε μονο απολυτηριο λυκειου υπηρχε θεμα εννοω με τα μορια μονο απο αυτο, αν λεω κατι λαθος διορθωστε με.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης