Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
- StefanosVasileiadis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Στους απορριπτεους, εχει μια κατηγορια για αυτους που εκανα διπλή αιτηση. Αυτα τα μουσχαρια, δεν θα έπρεπε να τα απαγορεύσουν απο μελλοντικές προκηρύξεις;
Τραμπακουλας
Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια στη συνεχεια σε οσους περασαν. Υπαρχει καποιος που να δηλωσε την ειδικοτητα του τραυματιοφορεα και να ειναι στους επιτυχοντες ; Ευχαριστω !
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 30
Σακη καλησπερα,
Δεν εχουν βγει μορια με τους επιτυχοντες ακομα για να γνωριζει καποιος αν θα περασει απο ΠΚΕ.
Οι πινακες αυτοι ηταν μονο για τα χαρτια, δηλαδη αν ηταν καταλληλα και σωστα.
Δεν εχουν βγει μορια με τους επιτυχοντες ακομα για να γνωριζει καποιος αν θα περασει απο ΠΚΕ.
Οι πινακες αυτοι ηταν μονο για τα χαρτια, δηλαδη αν ηταν καταλληλα και σωστα.
Καλησπερα Λευτερη και ευχαριστω για την απαντηση σου. Τωρα δηλαδη θα περιμενουμε αλλους πινακες οπου θα αναγραφονται τα ατομα που θα πρεπει να παραβρεθουν στις ΠΚΕ ;
Για κάποιον λόγο με έχει ακατάλληλος με την αιτιολογία Κ για οπλουργος με πτυχίο ηλεκτρολόγου ΕΠΑΛ. Ενώ αυτό ζητούσε.
Αν και η αληθεια ειναι οτι το ρωτησα περισσοτερο για να δω ποσα ατομα απο εδω ειχαν σωστα τα χαρτια τους γι αυτη την ειδικοτητα
-
- Αντιστράτηγος
Sakis4321 έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια στη συνεχεια σε οσους περασαν. Υπαρχει καποιος που να δηλωσε την ειδικοτητα του τραυματιοφορεα και να ειναι στους επιτυχοντες ; Ευχαριστω !
Ακριβως, θα περιμενουμε νεους πινακες που θα γραφει τα μορια, αν ειναι καποιος επιτυχων/αποτυχων/επιλαχων και επισης τις ημερομηνιες για ΠΚΕ.
Οσο για την ειδικοτητα σου, τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα δεν εχω δει πανω απο 1-2 ατομα να ενδιαφερονται για αυτην.
Βεβαια, πολλοι διαβαζουν αλλα ποτε δεν γραφουν..ιδωμεν.
Καλη σου επιτυχια !
Καταλαβα. Υπαρχει περιπτωση καποιος να ειναι επιτυχων και να ειναι μεσα στις ΠΚΕ, να τα περασει ολα και τα αθληματα και ολα και να τον κοψουν ;
-
- Αντιστράτηγος
Οχι Σακη, αν φτασεις και στη τελευταια διαδικασια των ΠΚΕ, δηλαδη τα αθληματα και βγουν πινακες και εισαι επιτυχων τοτε πολυ απλα θα περιμενενεις την καταταξη σου.
Ωραια. Μια χαρα τοτε. Λευτερη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Αλλα και για την αμεση ανταποκριση σου. Καλη συνεχεια ευχομαι και καλη επιτυχια !
Καλησπέρα Σάκη, έχω δηλώσει την ειδικότητα του τραυματιοφορέα και είμαι κατάλληλος.
Καλησπερα παιδια! Αν ζηταει χαρτι ΙΕΚ σε καποια ειδικοτητα και ειναι σπουδαστης σε ΤΕΙ με τις απαραιτητες διδακτικες μοναδες αυτομάτως σε βάζουν στους ακαταλληλους ;
Για να καταλάβω τωτα περιμένουμε τους πίνακες με τα μόρια και οσοι ειναι επιτυχόντες; Και μετα θα μας καλέσουν για αθλήματα;
- eaalexandros
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Μια ερωτηση γιατι θα με φαει το αγχος... Αριθμο αιτησης εχω ΕΠΟΠ/21/ΠΑ/4040... Στους ακαταλληλους με αυτο τον αριθμο στην αναζητηση δεν εμφανιζει τιποτα ενω στης καταλληλους μου βγαζει 14040... Τι σημαινει αυτο;
-
- Αντιστράτηγος
Να εισαι καλα αγορινα, καλη επιτυχια να εχεις και καλα μας αποτελεσματα ! 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες