Τσακαρδάνος έγραψε:Καλησπέρα σας έχω δηλώσει την ειδικότητα Μεταφορέας Ασθενών - Τραυματιοφορέας θα είμαι στο ΓΝΑ γνωρίζει κανεις έχω αγχωθεί πολύ δεν θέλω να φύγω από την Αθήνα όσο και βύσμα να έχω;
Το ξέρει διότι πολύ απλά αυτό ισχύει. Δε φαντάζομαι να θες να σου υπογράψει κάποιος με τη βαρύτητα του λόγου του ΔΥΚ και συμβόλαιο για την εγκυρότητα των λεγομένων του;
Τσακαρδάνος έγραψε:Πως το ξέρεις αυτό φίλε μπορείς να μου πεις ;
ο κύριος δυκ είναι από τους διαχειριστές και μεντορες του φόρουμ και έχει αρτιότατη γενική γνώση επί όλων των θεμάτων. Είναι χρήσιμο το φόρουμ. Και από κάποια άτομα στην πορεία καταλαβαίνεις πια. Είναι φρόνιμο να τα ακούς
Τσακαρδάνος έγραψε:Πως το ξέρεις αυτό φίλε μπορείς να μου πεις ;
ο κύριος δυκ είναι από τους διαχειριστές και μεντορες του φόρουμ και έχει αρτιότατη γενική γνώση επί όλων των θεμάτων. Είναι χρήσιμο το φόρουμ. Και από κάποια άτομα στην πορεία καταλαβαίνεις πια. Είναι φρόνιμο να τα ακούς
Επιβεβαιωνω και γω τον ΔΥΚ ετσι ακριβως ειναι ... Οι ΝΟΣ μπορουν να παιξουν παντου οι ΤΡΑΥΜ μονο 251
Υπάρχει μια ιεραρχία και στο φόρουμ. Ο δυκ ανηκει στους ανώτερους του φόρουμ και είναι χρονια στο φόρουμ αυτό. Όμως όλοι μπορούν να σε βοηθήσουν σε απορίες, χαρά μας😁 Καλή σου επιτυχία αρχικά. Έχεις δηλώσει σε όλα τα σώματα; Ελπίζω να είχες μελετήσει ακριβεστατα τις προκυρηξεις.
Μια ερώτηση παρακαλώ, αφότου βγούνε τα αποτελέσματα τότε θα μας ενημερώσουν να περάσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες ; Η πρώτα θα πάμε για αθλήματα και ύστερα θα βγούνε τα αποτελέσματα; Κάτι άκουσα γι' αυτό ρωτάω, για επιβεβαίωση
Καλησπέρα παιδιά. Καλή τύχη σε όλους. Εύχομαι λιαν συντόμως να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχουμε τους πίνακες καταλλήλων. Προσωπικά πιστεύω ότι "μαξιλαράκι" έχουν όσοι συγκεντρώνουν πάνω απο 700 μόρια. Ποιά είναι η γνώμη σας;