Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
Καλησπέρα σειρές ξέρει κανείς πότε θα καταθέσουμε τις υγειονομικές εξετάσεις?
Εχω δηλωσει και εγω σκυλια με prof,ecdl (ολες τις ενοτητες) με απ. Λυκειου 16,5. Απλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι ειμαι 1,72 και 81 κιλα εχω καποιο τις % λιπος αλλα αρκετο ειναι και η μυικη μαζα λογο γυμναστηριου. Υπαρχει περιπτωση να κοπώ μετα στις επιτροπες λογο βαρους ας πουμε αν με καταταξουν Ι2 (και ας εχω βγαλει τα αθλητικα τεστ) ;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 82
spyrosl έγραψε:Εχω δηλωσει και εγω σκυλια με prof,ecdl (ολες τις ενοτητες) με απ. Λυκειου 16,5. Απλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι ειμαι 1,72 και 81 κιλα εχω καποιο τις % λιπος αλλα αρκετο ειναι και η μυικη μαζα λογο γυμναστηριου. Υπαρχει περιπτωση να κοπώ μετα στις επιτροπες λογο βαρους ας πουμε αν με καταταξουν Ι2 (και ας εχω βγαλει τα αθλητικα τεστ) ;
πρέπει να έχει ΔΜΣ κατω απο > =27
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Πδ 11/2014 με όλες τις τροποποιήσεις του... Θα πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου... Εδω θα σου πουν πολλά και κάποια δεν θα ισχύουν κιολαςspyrosl έγραψε:Εχω δηλωσει και εγω σκυλια με prof,ecdl (ολες τις ενοτητες) με απ. Λυκειου 16,5. Απλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι ειμαι 1,72 και 81 κιλα εχω καποιο τις % λιπος αλλα αρκετο ειναι και η μυικη μαζα λογο γυμναστηριου. Υπαρχει περιπτωση να κοπώ μετα στις επιτροπες λογο βαρους ας πουμε αν με καταταξουν Ι2 (και ας εχω βγαλει τα αθλητικα τεστ) ;
Σας ευχαριστω πολυ ΔΜΣ μ βγαινει που το εψαξα 27,4. Γνωριζει καποιος αν το φρουρος μετα σκυλου ειναι Ι1 ή Ι2 αν και το 27,4 ανετα γινεται πιστευω 26,5 περιπου 3 κιλα ειναι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
spyrosl έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ ΔΜΣ μ βγαινει που το εψαξα 27,4. Γνωριζει καποιος αν το φρουρος μετα σκυλου ειναι Ι1 ή Ι2 αν και το 27,4 ανετα γινεται πιστευω 26,5 περιπου 3 κιλα ειναι
Κάτσε χάσε κανά κιλό και άσε τα είμαι 81 κιλά αλλά κάνω γυμναστήριο με κλειστά γυμναστήρια εδώ και 7 μήνες, αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες όσοι είναι αθλητές ή ασχολούνται με γυμναστική Καταλαβαίνουν τι λέω, αδερφέ χοντρός είσαι είναι απλό κάτσε, κάνε καμιά προπόνηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 29, 2021 1:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλα ξεκινα να κανεις γυμναστικη ρε παλικαρε και θα φυγουν 2-3 κιλα υγρα. Μην ψειριζεις την μαιμου με 27,4 και 27.6.
Χασε 3-4 κιλακια να εισαι σιγουρος που εκτος αυτου θα σε βοηθησει και στα αθληματα.
Χασε 3-4 κιλακια να εισαι σιγουρος που εκτος αυτου θα σε βοηθησει και στα αθληματα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
XristosMP έγραψε:Απλα ξεκινα να κανεις γυμναστικη ρε παλικαρε και θα φυγουν 2-3 κιλα υγρα. Μην ψειριζεις την μαιμου με 27,4 και 27.6.
Αυτό ακριβώς μην αναλώνεστε σε βλακείες
Καλησπέρα παιδιά. Πληροφορίες για βρεφονηπιοκομους εποπ.
Υπηρεσίες... Ωράριο εργασίας...
Υπηρεσίες... Ωράριο εργασίας...
Δεν σου λεω οτι ειμαι fit, το ειπα απο την αρχη οτι εχω καποια κιλα παραπανω και ενα Α ποσοστο λιπος αλλα επισης λογο γυμναστηριου (πριν κλεισουν) εχω και ενα ποσοστο μυικης μαζας δεν ειναι ολο το σωμα λιπος. Απλα ρωτησα για το τι ικανοτητα (Ι1, Ι2) πρεπει να εχεις για τα σκυλια. Δεν ειπα οτι δεν ασχολουμαι και δεν προπονουμε εχω στο γκαραζ μ οργανα και παγκο γυμναστικης και οσο μπορω συντηρουμε. Επισης ασχολουμε και με τον αθλητισμο επαγγελματικα ως διαιτητης και απο τοτε που εχουν κλεισει τα γυμναστηρια και οι αθλητικες δραστηριοτητες συνεχιζω και τρεχω κανονικα κανοντας προπονησεις και τα αθλητικα τεστ τα βγαζω κανονικα. Σε ευχαριστω παντως και για τις πληροφοριες που μου εδωσες.
σιγα ρε μαστορα κι εσυ...81 κιλα χοντρος τον δικασες τον ανθρωπο :Pre pate kala re έγραψε:spyrosl έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ ΔΜΣ μ βγαινει που το εψαξα 27,4. Γνωριζει καποιος αν το φρουρος μετα σκυλου ειναι Ι1 ή Ι2 αν και το 27,4 ανετα γινεται πιστευω 26,5 περιπου 3 κιλα ειναι
Κάτσε χάσε κανά κιλό και άσε τα είμαι 81 κιλά αλλά κάνω γυμναστήριο με κλειστά γυμναστήρια εδώ και 7 μήνες, αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες όσοι είναι αθλητές ή ασχολούνται με γυμναστική Καταλαβαίνουν τι λέω, αδερφέ χοντρός είσαι είναι απλό κάτσε, κάνε καμιά προπόνηση
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Έπρεπε να ψάξεις πριν την αίτηση τα γοωτα (Ι) ειδικά η αεροπορία κ ναυτικό δεν τα είχαν και ήθελε ψάξιμο...
Θα συμφωνήσω με George 🤣
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Πρωτεΐνη και προσευχή μαγκες

- re pate kala re
- Ταξίαρχος
george94 έγραψε:σιγα ρε μαστορα κι εσυ...81 κιλα χοντρος τον δικασες τον ανθρωπο :Pre pate kala re έγραψε:spyrosl έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ ΔΜΣ μ βγαινει που το εψαξα 27,4. Γνωριζει καποιος αν το φρουρος μετα σκυλου ειναι Ι1 ή Ι2 αν και το 27,4 ανετα γινεται πιστευω 26,5 περιπου 3 κιλα ειναι
81 κιλά για 172 ύψος ναι είναι χοντρός και δεν το δίκασα απλά του λεω την αλήθεια πριν περίπου 12 μήνες ήμουν στα ίδια κιλά ύψος 172 -173 (ανάλογα το αστυνομικό τμήμα) και σου μιλάω εκ πείρας ο εν λόγο λέει ότι ασχολείται επαγγελματικά σαν διαιτητής (ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ-ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ2-ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ) ΑΡΑ δηλαδή αν του γράψει αύριο ο παρατηρητής μετα από ένα πολύ καλό παιχνίδι ελλιπής φυσική κατάσταση και άσχημη εικόνα λόγο λίπους και του βάλει 8.2-8.3 Θα του πει κάνω γυμναστική στο γκαραζ μου και τα κιλά μου είναι μυικά,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 29, 2021 2:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες