Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
grs
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από grs »

Tanto έγραψε:Κανείς για οααεε ;

εγω

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από re pate kala re »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
mikealexiou21 έγραψε:Καλησπερα μαγκες. Εγω δηλωσα σκυλο. Εχω προφισενσι και 5 ενοτητες υπολογιστες πιστοποιημενες με ιντερνετ μεσα σ αυτες. Εχω και διπλωμα φορτηγου και απολυτηριο 16.9. Ειναι καποιος απο εδω που εχει δηλωσει; Μπορει να εχω καμια ελπιδα; Η να γνωριζει κανεις αν υπαρχουν οβα μ αυτες τις ειδικοτητες και ποσοι ειναι;

Δεν παιρνουν οι ΟΒΑ αυτη την ειδικοτητα, μονο τα στελεχη οποτε οχι, δεν υπαρχουν ΟΒΑ ως σκυλαδες.

Η βαση αγνωστο που θα παει, απτη μια το καλο ειναι πως εχουν βαλει προαπαιτουμενο 5 συγκεκριμενες ενοτητες ECDL και πολλα ατομα λογω καραντινας, ισως να μη τις εχουν.

Απτην αλλη ομως, ανεκαθεν η ειδικοτητα αυτη ειχε παρα πολυ μεγαλη συμμετοχη σε προηγουμενες προκηρυξεις οποτε εν ετει 2021, σιγουρα θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, οπως επισης σε ολες τις ειδικοτητες.

Οπως και να χει λοιπον, καλη σου επιτυχια.

και όχι μόνο λόγο καραντίνας πολύ που έχουν ECDL ή αντίστοιχα πτυχία κύριος για προκυρήξεις ΑΣΕΠ έχουν 3 ενότητες ή περιμένουν α πάρουν βεβαίωση από ΑΕΙ-ΤΕΙ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Ποιος σας είπε οτι οι φοιτητες μπορουν να δηλωσουν μονο ειδικοτητα αρμενιστη;

οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν όπου λέει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απόφοιτοι λυκείου

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Έγω ξέρω οτι εφόσον ο τίτλος σπουδών που έχει κάποιος και κατέχει άνω των μισών διδακτικών μονάδων είναι ίδιος με τίτλο ειδικότητας παίρνουν μόρια αξίας 350. Σύμφωνα με την δικηγόρο που έβαλα να με κάνει τα χαρτιά (Για σιγουριά) τα δικαιούμαστε σαν φοιτητές και εφόσον δεν αναφέρει συγκεκριμένα κάπου οτι τα παίρνουν σε συγκεκριμένη ειδικότητα (Αρμενιστης) και απορριφθούμε θα έχουμε παραθυράκι σχεδον 99% νίκης σε πιθανή δίκη/προσφυγή.
Απο εκεί και πέρα εγώ δήλωσα ΟΤΕΤΗ (Φοιτητής Μηχανικών Πληροφορικής) με κανένα πτυχιο και 41/42 περασμένα μαθηματα αν με κόψουν ή οχι θα το δω συντομα υποθετω Εικόνα

να στο πω απλά ο δικηγόρος σου απλά θέλει να σε ποιάσει πελάτη και να σε β΄λει να κάνεις προσφυγή δες την προκύρηξη του 09 του στρατού σχεδόν όλες οι ειδικότητες λένε τουλάχιστόν απόφοιτος λυκείου κάποιες άλλες τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου εκεί ναι μετράει ο σπουδαστής αλλά μόνο σαν σπουδαστής ΠΧ το 09 εγώ μπορούσα να κάνω χαρτιά σαν Α/Τ ΠΖ με την βεβαίωση σπουδών και τα μόρια μου θα ξεκινάγανε απο 350 τώρα που στην συγκεκριμένη ειδικότητα λέει απόφοιτος λυκείου μπορώ να δήλώσω μόνο σαν απόφοιτος λυκείου

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Φιλε var οσο ετρεχαν ακομη οι αιτησεις σου ειχα πει να παρεις τηλεφωνο να το ρωτησεις αυτο μην σε ακυρωσουν. Δεν πηρες?
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

re pate kala re έγραψε:να στο πω απλά ο δικηγόρος σου απλά θέλει να σε ποιάσει πελάτη και να σε β΄λει να κάνεις προσφυγή δες την προκύρηξη του 09 του στρατού σχεδόν όλες οι ειδικότητες λένε τουλάχιστόν απόφοιτος λυκείου κάποιες άλλες τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου εκεί ναι μετράει ο σπουδαστής αλλά μόνο σαν σπουδαστής ΠΧ το 09 εγώ μπορούσα να κάνω χαρτιά σαν Α/Τ ΠΖ με την βεβαίωση σπουδών και τα μόρια μου θα ξεκινάγανε απο 350 τώρα που στην συγκεκριμένη ειδικότητα λέει απόφοιτος λυκείου μπορώ να δήλώσω μόνο σαν απόφοιτος λυκείου

Ετσι αριβως οπως τα εγραψε η σειρα ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 28, 2021 6:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Darmore
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Darmore »

Επειδη και εγω ειχα αυτη την απορια με τους φοιτητες και τα 350 μορια πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι θα δινοταν μορια μονο σε περιπτωση που υπαρχει θεση που να ζηταει φοιτητες. Οποτε κανεις που δηλωσε την ειδικοτητα του με βαση το τι σπουδαζει δεν θα μοριοδοτηθει δυστυχως και λογικα θα ακυρωθει και η αιτηση του. Αν εισαι φοιτητης δυστυχως επρεπε να δηλωσεις μονο τις θεσεις που απαιτει απολυτηριο λυκειου. Καλη επιτυχια σε ολους.
Marios9
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Marios9 »

Φίλε μου νομίζω ότι δεν αρκεί μόνο η άδεια ναυαγοσώστη από σχολή καθώς η προκήρυξη αναφέρει για προεδρικό διάταγμα δηλαδή άδεια από λιμενικό
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tanto »

grs έγραψε:
Tanto έγραψε:Κανείς για οααεε ;

εγω

πόσα μόρια μαζεύεις;

mikealexiou21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mikealexiou21 »

Οχι. δεν ειμαι. εχω 642 μορια
grs
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από grs »

Tanto έγραψε:πόσα μόρια μαζεύεις;
αν μετραει η θητεια στα αλεξίπτωτα 576.

Εσυ;

Ξερεις κανεναν αλλον που να εχει δηλώσει και τι μόρια μαζευει;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 28, 2021 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Marios9 έγραψε:Φίλε μου νομίζω ότι δεν αρκεί μόνο η άδεια ναυαγοσώστη από σχολή καθώς η προκήρυξη αναφέρει για προεδρικό διάταγμα δηλαδή άδεια από λιμενικό

όταν λέμε άδεια ναυαγοσώστη αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν αμέσως ότι μιλάμε για λιμενικού (αν και πλέον και ή άδεια ναυαγοσώστη Πισίνας απαιτεί άδεια χειριστή ταχυπλόου), αλλιώς θα μιλάγαμε για πτυχίο ή βεβαίωση σποδών σχολής ναυαγοσωστικής

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 28, 2021 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jdm_1999
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από jdm_1999 »

Ξέρει κάποιος που θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας ( link ), από την επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ ( link ), σε όλες τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα εργασιακά και τις θέσεις εργασίας, στα social media και φυσικά τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε αυτό εδώ το φόρουμ.
xristoss1996
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Καλησπέρα παιδιά στην ειδικότητα που έκανα τα χαρτιά μου ανέβασα το ECDL χωρίς να είναι μεταφρασμένο αυτό συμαινει ότι είμαι εκτός προκήρυξης γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες