Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από re pate kala re »

Liontarina έγραψε:Σωστός! Η ειδικότητα είναι αρμενιστης και είναι η μοναδική που μπορείς να πάρεις μόρια ως φοιτητής ή να πάρεις μόρια ως πτυχιούχος οποιουδήποτε Αει/ΤΕΙ /ιεκ κτλ.Βεβαια σε αυτή την ειδικότητα να έχεις τελειώσει και σχολή ναυαγοσωστικης

Οι θέσεις αυτές κατά 99% είναι είδη δοσμένες σε ΤΕΦΑΑτζηδες ναυαγοσώστες με τουλάχιστον 1 έτος προϋπηρεσία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από re pate kala re »

Sakis4321 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω κατι. Οταν μου Εκαναν την αιτηση ειχε γινει ενα λαθος. Ειχαν σωστα την διευθυνση και τον αριθμο απλα αντι να βαλουν τη πολη μου εγραψαν Νεο Ψυχικο Αττικης. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν ;

Αρχικά θες κράξιμο μόνο και μόνο επειδή σου έκανε άλλος την αίτηση, ήταν πολύ απλή, από εκεί και πέρα μην σκας δεν σε κόβουν για τέτοια λεπτομέρεια

Epop 2021
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Epop 2021 »

mikealexiou21 έγραψε:Καλησπερα μαγκες. Εγω δηλωσα σκυλο. Εχω προφισενσι και 5 ενοτητες υπολογιστες πιστοποιημενες με ιντερνετ μεσα σ αυτες. Εχω και διπλωμα φορτηγου και απολυτηριο 16.9. Ειναι καποιος απο εδω που εχει δηλωσει; Μπορει να εχω καμια ελπιδα; Η να γνωριζει κανεις αν υπαρχουν οβα μ αυτες τις ειδικοτητες και ποσοι ειναι;
είσαι τίποτα ΟΒΑ φίλε;
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από espapadaki »

Sakis4321 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Εχει δηλώσει κανένας άλλος την ειδικότητα του τραυματιοφορέα ; Που λέτε να κυμανθεί η βάση σε αυτήν την ειδικότητα ; Ευχαριστώ !
καλησπερα και εγω την δηλωσα, αγνωστο που θα παει η βαση...

Άβαταρ μέλους
Tanto
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tanto »

Epop 2021 έγραψε:Είσαι τίποτα οβα φίλε;

Όχι φίλε. Γιατί ρωτάς;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

mikealexiou21 έγραψε:Καλησπερα μαγκες. Εγω δηλωσα σκυλο. Εχω προφισενσι και 5 ενοτητες υπολογιστες πιστοποιημενες με ιντερνετ μεσα σ αυτες. Εχω και διπλωμα φορτηγου και απολυτηριο 16.9. Ειναι καποιος απο εδω που εχει δηλωσει; Μπορει να εχω καμια ελπιδα; Η να γνωριζει κανεις αν υπαρχουν οβα μ αυτες τις ειδικοτητες και ποσοι ειναι;

Δεν παιρνουν οι ΟΒΑ αυτη την ειδικοτητα, μονο τα στελεχη οποτε οχι, δεν υπαρχουν ΟΒΑ ως σκυλαδες.

Η βαση αγνωστο που θα παει, απτη μια το καλο ειναι πως εχουν βαλει προαπαιτουμενο 5 συγκεκριμενες ενοτητες ECDL και πολλα ατομα λογω καραντινας, ισως να μη τις εχουν.

Απτην αλλη ομως, ανεκαθεν η ειδικοτητα αυτη ειχε παρα πολυ μεγαλη συμμετοχη σε προηγουμενες προκηρυξεις οποτε εν ετει 2021, σιγουρα θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, οπως επισης σε ολες τις ειδικοτητες.

Οπως και να χει λοιπον, καλη σου επιτυχια.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Var »

Ποιος σας είπε οτι οι φοιτητες μπορουν να δηλωσουν μονο ειδικοτητα αρμενιστη?
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Liontarina »

Var έγραψε:Ποιος σας είπε οτι οι φοιτητες μπορουν να δηλωσουν μονο ειδικοτητα αρμενιστη;
Δεν το είπε κάποιος... Το γράφει η προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Μπορεις να μου υποδειξεις που το λέει?
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Έγω ξέρω οτι εφόσον ο τίτλος σπουδών που έχει κάποιος και κατέχει άνω των μισών διδακτικών μονάδων είναι ίδιος με τίτλο ειδικότητας παίρνουν μόρια αξίας 350. Σύμφωνα με την δικηγόρο που έβαλα να με κάνει τα χαρτιά (Για σιγουριά) τα δικαιούμαστε σαν φοιτητές και εφόσον δεν αναφέρει συγκεκριμένα κάπου οτι τα παίρνουν σε συγκεκριμένη ειδικότητα (Αρμενιστης) και απορριφθούμε θα έχουμε παραθυράκι σχεδον 99% νίκης σε πιθανή δίκη/προσφυγή.
Απο εκεί και πέρα εγώ δήλωσα ΟΤΕΤΗ (Φοιτητής Μηχανικών Πληροφορικής) με κανένα πτυχιο και 41/42 περασμένα μαθηματα αν με κόψουν ή οχι θα το δω συντομα υποθετω Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Var την Τρί Απρ 27, 2021 9:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stefell
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Stefell »

Παιδιά έχω μια απορία γιατί παίζει να έχω κάνει λάθος ή έτσι είναι. Στην αίτηση της ΠΑ δεν έλεγε τον Σ. Α αλλα αν έχω υπηρέτησει ενώ στο ΣΞ το ζητούσαι. Η απορία μου είναι στην ΠΑ όσοι δεν έχουν υπηρετήσει έχουν παύλα στο Σ. Α;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Var έγραψε:Μπορεις να μου υποδειξεις που το λέει;
Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ) - Δέκα Πέντε (15) Θέσεις

α. Πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανι-

κών Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικών Μηχανικών ή Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών ή

Μηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

ή Ψηφιακών Συστημάτων, ή

β. Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικότητας Τεχνικού Αυτοματισμών του τομέα Ηλεκτρολογίας,

Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού ή ειδικότητας Τεχνικού Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών του τομέα Πληροφορικής, ή

γ. Απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο ΕΠΑΛ ειδικότητας Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκα-

ταστάσεων ή Τεχνικού Αυτοματισμού ή Τεχνικού Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρο-

νικής και Αυτοματισμού.

Για κάθε επίπεδο γραμματικών γνώσεων απαιτείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον σε επίπεδο

«καλή γνώση»

Λεει πτυχίο, δε λέει για φοιτητές τίποτα...

Και για να κάνω τον αντίλογο, θα μου πεις εσύ τωρα: Και γιατί λέει στη μοριοδοτηση ότι παίρνουν μόρια και οι φοιτητές με περασμένα τα μισά μαθήματα κτλ;

Οι φοιτητές παίρνουν μόρια εφόσον η ειδικότητα που δηλώνουν λέει πχ ότι απαιτείται ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Απολυτήριο λυκείου. Στις άλλες ειδικότητες που δεν έχει κάπου το τουλάχιστον σημαινει ότι μοριοδοτειται μόνο ο ανώτερος τίτλος που κατέχεις... Σου παραθέτω και το σημείο που το λεει:

Μοριοδοτούνται οι γραμματικές γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου, εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις

της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών, όπου σ' αυτή την περίπτωση

μοριοδοτείται αυτός, ανεξαρτήτως της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα

ειδικότητα απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ. ΟΠ. Και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται

το πτυχίο ΙΕΚ).

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εννοώ ότι μοριοδοτείται μόνο ο ανώτερος τίτλος που έχεις και ζητείται... Αν πχ ζητάει ΙΕΚ λογιστικής η επαλ λογιστικής και εσύ βάλεις πτυχίο αεί λογιστικής θα ακυρωθείς. Δεν μετραει... Ελπίζω να τα είπα απλά και να με πιανεις
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Var έγραψε:Έγω ξέρω οτι εφόσον ο τίτλος σπουδών που έχει κάποιος και κατέχει άνω των μισών διδακτικών μονάδων είναι ίδιος με τίτλο ειδικότητας παίρνουν μόρια αξίας 350. Σύμφωνα με την δικηγόρο που έβαλα να με κάνει τα χαρτιά (Για σιγουριά) τα δικαιούμαστε σαν φοιτητές και εφόσον δεν αναφέρει συγκεκριμένα κάπου οτι τα παίρνουν σε συγκεκριμένη ειδικότητα (Αρμενιστης) και απορριφθούμε θα έχουμε παραθυράκι σχεδον 99% νίκης σε πιθανή δίκη/προσφυγή.
Απο εκεί και πέρα εγώ δήλωσα ΟΤΕΤΗ (Φοιτητής Μηχανικών Πληροφορικής) με κανένα πτυχιο και 41/42 περασμένα μαθηματα αν με κόψουν ή οχι θα το δω συντομα υποθετω Εικόνα
Δεν το ρωτάω καθόλου ειρωνικά, αλλά ήταν όντως δικηγόρος ή κάποιο άλλο γραφείο που ανέλαβε την αίτηση σου; Μίλησες μαζί του και σου είπε για πρόσφυγες κτλ;

Γνώμη μου είναι ότι δεν θα βγάλει κάπου γιατί με μια προσεκτική ανάγνωση της προκήρυξης, μπορούσε να αποφευχθεί το λάθος... Εχεις ιεκ μήπως η επαλ από αυτά που ζητάει σε αυτήν την ειδικότητα και το έβαλες; Αν ναι τότε θα πάρεις από εκεί αντίστοιχα μορια

grs
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από grs »

Εγω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες