Ρε φιλε συγγνωμη τα πιστευεις αυτα που λες; Εχουν περασει περιπτοσαρες μεσα στο στρατευμα αστα τα περι σπαθιου και αξιαςδεκανεας έγραψε:Μη τρωτε παραμυθι! Το μεσον το μονο που μπορει να σας κανει ειναι να σας δωσει τα 200μορια της συνεντευξης! Αμα δεν εχετε και σεις τπτ ξεχαστε το!
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Παιδια αυτα που λετε περιπτωσαρες επειδη τα εχω δει και
η ιδια και αναρωτηθηκα... κατι τετοιες περιπτωσαρες ειναι
σιγανοπαπαδιες κανουν πως δεν ξερουν κανουν πως δεν εχουν δυνατοτητες για να μην τους υπολογιζουν οι αλλοι και μετα τρεχουν και μπαινουν μπροστα οπως στο στιβο
και οσον αφορα το βυσμα εμενα δε με βοηθησε οσο και αν προσπαθησε,(γιατι οταν φτασουν ψηλα τα χαρτια γινεται ξεκαθαρισμα) και επειδη τοτε που τα εκανα, δεν ειχα τα απαιτουμενα για τη θεση προσοντα με κοψανε στο τελος.
οποτε δεν εγινε τιποτα. αν δεν μπορεις να ξυθεις μονος σου μη περιμενεις να σε ξυσουν οι αλλοι.
η αποψη μου αυτη ειναι μεχρι τωρα τωρα λαθος σωστο ετσι καταλαβα μεχρι στιγμης.
η ιδια και αναρωτηθηκα... κατι τετοιες περιπτωσαρες ειναι
σιγανοπαπαδιες κανουν πως δεν ξερουν κανουν πως δεν εχουν δυνατοτητες για να μην τους υπολογιζουν οι αλλοι και μετα τρεχουν και μπαινουν μπροστα οπως στο στιβο
και οσον αφορα το βυσμα εμενα δε με βοηθησε οσο και αν προσπαθησε,(γιατι οταν φτασουν ψηλα τα χαρτια γινεται ξεκαθαρισμα) και επειδη τοτε που τα εκανα, δεν ειχα τα απαιτουμενα για τη θεση προσοντα με κοψανε στο τελος.
οποτε δεν εγινε τιποτα. αν δεν μπορεις να ξυθεις μονος σου μη περιμενεις να σε ξυσουν οι αλλοι.
η αποψη μου αυτη ειναι μεχρι τωρα τωρα λαθος σωστο ετσι καταλαβα μεχρι στιγμης.
δεκανεας έγραψε:Μη τρωτε παραμυθι! Το μεσον το μονο που μπορει να σας κανει ειναι να σας δωσει τα 200μορια της συνεντευξης! Αμα δεν εχετε και σεις τπτ ξεχαστε το!
Φίλε μου εσυ πίστευε οτι θέλεις και αν έχεις μέσον χρησιμοποίησε το για να πάρεις 200 μόρια, οι άλλοι μπορουν να χρησιμοποιήσουν τα δικα τους αλλιώς.
Illy, εγω αναμενω αεροπορια για να κανω τα χαρτια μου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Και αυτη την προκηρυξη περιμενω αλλα αν χρειαζεται βυσμα για να μπεις στις ενοπλες δυναμεις γενικοτερα, στην αεροπορια χρειαζεσαι ολοκληρη ηλεκτρικη εγκαταστασησακης έγραψε:Illy, εγω αναμενω αεροπορια για να κανω τα χαρτια μου

Dum spiro spero
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:
Αν χρειαζεται βυσμα για να μπεις στις ενοπλες δυναμεις γενικοτερα, στην αεροπορια χρειαζεσαι ολοκληρη ηλεκτρικη εγκατασταση

Πεστο ψέματα... Ένα πολυμπριζο δεν φτάνει...

Θα το πω αλλη μια φορα! Αν εχεις καλα μορια δε μπορεις να μη μπεις! Το πολυ να σουν δωσουν 0 στη συνεντευξη! Μη τρωτε παππα! Το μεσον δινει τα 200μορια της συνεντευξης! Δε μπορει να πεταξει εξω ατομο με πτυχιο, παραμεθωριο, αγγλικα
σακης έγραψε:Θα το πω αλλη μια φορα! Αν εχεις καλα μορια δε μπορεις να μη μπεις! Το πολυ να σουν δωσουν 0 στη συνεντευξη! Μη τρωτε παππα! Το μεσον δινει τα 200μορια της συνεντευξης! Δε μπορει να πεταξει εξω ατομο με πτυχιο, παραμεθωριο, αγγλικα
Εμενα τοτε γιατι με πεταξαν απ΄εξω;
Ειχες πτυχιο αναλογο με την ειδικοτητα που θελει, αγγλικα και εισαι απο παραμεθωριο; Οχι οτι ναναι πτυχιο, αλλα πτυχιο της ειδικοτητας που ζηταει. Μπορει να εχεις ιατρικης αλλα δε μετραει πουθενα
σακης έγραψε:Ειχες πτυχιο αναλογο με την ειδικοτητα που θελει, αγγλικα και εισαι απο παραμεθωριο; Οχι οτι ναναι πτυχιο, αλλα πτυχιο της ειδικοτητας που ζηταει. Μπορει να εχεις ιατρικης αλλα δε μετραει πουθενα
Αν κ ειμαστε εκτος θεματος ειχα πτυχιο της ειδικοτητας που ζητουσε αγγλικα, Η/Υ δεν ειχα παραμεθωριο αλλα ειχα 2 χρονια προυπερεσια ακριβως στην ειδικοτητα που δηλωσα, στην συνεντευξη ειχα απντησει σε ολα σωστα, υπολογισα τα μορια μου κ αν τα αφαιρεσεις βγαινει οτι μου βαλανε περιπου 40 μορια. Πως να περασεις μετα;
Μη τρωτε παραμυθι! Το βυσμα δινει μονο 200μορια συνεντευξης και τπτ αλλο. Οποιος και να σας πει οτιδηπωτε παππα σας πουλαει! Συν αθηνα και... Μονο 200μορια μη νομιζετε θα σας παρει και θα σας βαλει ετσι μεσα
Έτσι είναι!σακης έγραψε:Μη τρωτε παραμυθι! Το βυσμα δινει μονο 200μορια συνεντευξης και τπτ αλλο. Οποιος και να σας πει οτιδηπωτε παππα σας πουλαει! Συν αθηνα και... Μονο 200μορια μη νομιζετε θα σας παρει και θα σας βαλει ετσι μεσα

Προσωπικα εγω ειχα απογοιτευτει παρα πολυ το 2005 οταν ειχα κανει τα χαρτια μ για το ναυτικο. Διοτι ουτε χοντρος ειμαι προβλημα υγειας κανενα.(Ι1) τοτε στην συνεντευξη ειχα παρει 180 μοναδες τα ειχα περασει ολα και με το παπαπανω (αθλημ. Ψυχοτεχ κτλ... ) αλλα χωρις βυσμα... Και οπως καταλ. Δεν! Μετα. Αξιοκρατια μηδεν... Και η ειρωνια ειναι οτι εκανα φανταρος στο πν!(06-07) και θα το λεω για παντα ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΝ! Κι ας μην με πιστευουν οι περισσοτεροι!
Αν ειχα βυσμα θα ειχα παρεσει εποπ. Απ το 2005george έγραψε: Προσωπικα εγω ειχα απογοιτευτει παρα πολυ το 2005 οταν ειχα κανει τα χαρτια μ για το ναυτικο. Διοτι ουτε χοντρος ειμαι προβλημα υγειας κανενα.(Ι1) τοτε στην συνεντευξη ειχα παρει 180 μοναδες τα ειχα περασει ολα και με το παπαπανω (αθλημ. Ψυχοτεχ κτλ... ) αλλα χωρις βυσμα... Και οπως καταλ. Δεν! Μετα. Αξιοκρατια μηδεν... Και η ειρωνια ειναι οτι εκανα φανταρος στο πν!(06-07) και θα το λεω για παντα ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΝ! Κι ας μην με πιστευουν οι περισσοτεροι!
Μήπως δεν συγκέντρωνες τα ελάχιστα μόρια με τα οποία πέρασε ο τελευταίος της ειδικότητας που δήλωσες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες