Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα παιδιά,Ήρθε μετάθεση για ΝΙΜΤς, πως είναι τα πράγματα εκεί; Δεν είμαι υγειονομικός, απλός οπλίτης.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Παιδιά και στο λαγό Έβρου δεν βγήκε τίποτα ακόμα για μεταθέσεις Α' εσσο. Αναμένουμε από βδομάδα λογικά...
- piatr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Έχω ακούσει ότι έχει χωσιμο λόγω κοβιτ. Σε πόσες μέρες θα πρέπει να είσαι εκεί;
Live for nothing or die for something
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ρε μάγκες συνήθως βγαίνουν οι μεταθέσεις για όλη την εσσο πως γίνεται να ήρθαν και σε άλλους όχι;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Εμένα μου βγήκε μετάθεση για την θηβα την Παρασκευή! Ξέρει κανείς τι συνθήκες επικρατούν εκεί;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Το μέσον αναλόγως πόσο μεγάλο το έχεις. Δεν ξέρω τι να σου πω για την μονάδα σου
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Εμάς εδώ έχουν έρθει μόνο για 2-3 που είναι να πάνε στο ΚΑΑΥ στην Αθήνα. Για όλους τους υπόλοιπους τίποτα ακόμα. Για το καλό της ψυχικής μας υγείας ελπίζω να βγουν αυτή την εβδομάδα
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα. Α ΕΣΣΟ 2021 και γω ! Ενημερώθηκα για τη δίκη μου μετάθεση απο προχθές. Και ειναι άλλοι δυο σειρουλες που ενημερώθηκαν επισης! 791 Καποτά Αθήνα με φύλλο πορείας στις 28 Μαη.
Λίγο υπομονή και θα μάθετε όλοι πιστεύω.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
είχες βάλει βύσμα;Gk 22 έγραψε:Καλησπέρα. Α ΕΣΣΟ 2021 και γω ! Ενημερώθηκα για τη δίκη μου μετάθεση απο προχθές. Και ειναι άλλοι δυο σειρουλες που ενημερώθηκαν επισης!791 Καποτά Αθήνα με φύλλο πορείας στις 28 Μαη.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ναι φίλε μου αλλα όχι για εκει που παω. Πάντως δεν ξέρω τι παίζει για 791 ΤΕΦ αν γνωρίζει κανεις ας ενημερώσει !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης