Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλημερα παίδες μεταθεσεις Α εσσο 370 βγηκαν σε μας ελδυκ που είμαι εγώ μας της είπαν. Ρωτήστε 305 στμχ Καποτα
Αμα ξέρει κανείς γνώμες πείτε. Αλανιά
Αμα ξέρει κανείς γνώμες πείτε. Αλανιά
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Παιδιά εγώ δεν έχω μάθει τίποτα ακόμα για μεταθέσεις Ούτε στην μονάδα μου ούτε τίποτα όποιος μάθει το οτιδήποτε να μας ενημερώσει και ως αντάλλαγμα θα σας πάρω μια πιπα
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα παιδιά, αύριο Παρασκευή μας ενημέρωσε το πρώτο γραφείο ότι θα βγουν οι μεταθέσεις. Ιδωμεν γιατί εδώ τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Εγώ προσωπικά βλέπω ότι έχουν βγει μεταθέσεις για κάποιος που υπηρετούσαν Έβρο. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση στη μονάδα μου. Από μέρα σε μέρα μας λένε.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα μάγκες. Εγώ είμαι στο 502 Μ/Κ στην καβυλη Έβρου και περιμένουμε όλοι μετάθεση και χθες έφυγε ένα φιλάρακι μου για ΚΑΥ Πλαταμώνα. Τού βγήκε τρίτη προς μεσημέρι και έφυγε χθες. Όλοι έχουμε βάλει βύσμα εδώ και έφυγε μόνο αυτός. Ελπίζω να βγει αύριο και για μας κάτι
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Αλανια καλησπέρα εδώ στην μονάδα μου βγηκανε τώρα ενημερώθηκα από κεπικαριο και αύριο θα μας ανακοινώσουν τα ονόματα
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ρε μάγκες καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει περίπτωση να μην έρθει το χαρτί αν Στην κρίση του διοικητή δεν έχει δύναμη το στρατόπεδο η δεν υπάρχει τέτοιο θέμα
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Σειρές ήρθε σε εσάς τίποτα, κανένα σήμα από ΓΕΣ;
Γιατί εδώ τίποτα ακόμη
Γιατί εδώ τίποτα ακόμη
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ναι φίλε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Αν και όταν κλείσεις 5μηνο φεύγεις σίγουρα
- piatr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλημέρα μάγκες. Μόλις με ενημέρωσαν για την μετάθεση μου. Φύλλο πορείας θα πάρω 18/6.
Live for nothing or die for something
- piatr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Όχι. Όταν πάει σήμα μεταθέσεις είναι διαταγή από το ΓΕς, δεν μπορεί ο διοικητής να κάνει τπτα.
Live for nothing or die for something
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Γιατί τόσο αργά ρε φιλε αφού σου βγήκε σήμερα η μετάθεση γιατί να φύγεις 18 Ιουνίου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες