alkiv_95 έγραψε:@yanis95 Λοιπόν... Είμαι στη διμοιρία Ρόδου του 472 ΤΕΠΠ και κατά 99,99% απ'ότι έχω ακούσει θα πάρω μετάθεση για την έδρα της μονάδας που βρίσκεται στην Αθήνα στο στρατόπεδο Καραϊσκάκη Β' (στο Χαϊδάρι). Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα για εκεί, οπότε αν έχεις πηγές πρόσφατες για εκεί θα με βοηθούσαν ώστε να ξέρω επακριβώς τι θα συναντήσω όταν μου γίνει η μετάθεση...
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ηρεμη μοναδα σχετικα, σταθερα 1-1 2-1. Αυτα ξερω, τωρα μπορει να γυρισει σε 1-2 με τις μεταθεσεις, εκτος αν ο διοικητης αυξησει τις υπηρεσιες.alkiv_95 έγραψε:alkiv_95 έγραψε:@yanis95 Λοιπόν... Είμαι στη διμοιρία Ρόδου του 472 ΤΕΠΠ και κατά 99,99% απ'ότι έχω ακούσει θα πάρω μετάθεση για την έδρα της μονάδας που βρίσκεται στην Αθήνα στο στρατόπεδο Καραϊσκάκη Β' (στο Χαϊδάρι). Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα για εκεί, οπότε αν έχεις πηγές πρόσφατες για εκεί θα με βοηθούσαν ώστε να ξέρω επακριβώς τι θα συναντήσω όταν μου γίνει η μετάθεση...
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
@yanis13 σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, και μακάρι να είμαστε όσο πιο πολλοί γίνεται για να μειωθούν οι υπηρεσίες (και ο διοικητής απ'όσο έχω μάθει είναι πολύ καλός άνθρωπος που μάλλον δε θα κάνει καμία περαιτέρω αύξηση υπηρεσιών) !
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ρε μάγκες εσάς σας έχει πει τίποτα το 1ο γραφείο αν έχουν έρθει οι μεταθέσεις ή γενικά να σας έχει ενημερώσει για κάτι;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν έμαθε κάνεις ποτέ θα βγουν οι μεταθεσεις και εγώ 370 είμαι 8μηνος και θέλω Α δω αν ενημερώθηκε κάνεις σχετικά με το τι παίζει θα φύγουμε σε μια βδομάδα ή σε 1 μήνα;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ναι ρε ένας που ξέρει κάτι παραπάνω για τις μεταθεσεις Να βοηθήσει
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα παιδιά... Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις μεταθέσεις των 8μηνων; Ισχύει οτι σε αυτές τις περιπτώσεις οι μεταθέσεις έρχονται στο 4μηνο αντί στο 5μηνο ή είναι ράδιο αρβύλα;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Τελικά προβλέπεται οι πρώτες μεταθέσεις να έρθουν από 17 μέχρι 22 Μαίου στις μονάδες; Όποιος έχει ακούσει κάτι ή τον ενημέρωσαν ας μας πει
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ένας πού ξέρει κάτι παραπάνω για τις μεταθεσεις ας βοηθήσει ρε σειρες
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Αλάνια 370 είμαι και γω. Ακούστε τι παίζει και να απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα. Το πρώτο γκρουπακι μεταθέσεων (βυσματικες) αρχίζει από Δευτέρα 17 έως τεταρτη 20 Μαΐου δηλαδή εκείνες τις μέρες ανακοινώνονται ονόματα. Όσο για τους 8μηνους κανονικά παίρνουν μετάθεση χωρίς να ισχύει κάτι. Αλλά συνήθως οι 8 μήνη παίρνουν δεύτερο γκρουπ. Το 2ο γκρουπακι παίζεται από 5 Ιουνίου έως 15 του 5μηνου δηλαδή.
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα παιδιά, Και εμένα μου στείλε ο κολλητός μου που είναι στο 1ο γραφείο σε στρατόπεδο στην Αθήνα ότι τους ήρθε σήμα ότι Δευτέρα το αργότερο Τρίτη βγαίνουν οι μεταθεσεις... Οπότε υπομονή και εύχομαι για τον καθένα το καλύτερο!
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ευχαριστούμε παιδιά για την ενημέρωση, εύχομαι καλές μεταθέσεις.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Κωμμοτης
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Ξέρει κανεις αν τώρα που είναι η μετάθεσης της Α ΕΣΣΟ γίνεται να φύγει και κάποιος από Β ΕΣΣΟ που έχει βύσμα ;
Μεταθέσεις 2021 Α ΕΣΣΟ
Καλησπέρα σειρές. Γνωρίζει κανείς πως αν δεν είμαστε στο πρώτο γκρουπ τότε θα φύγουμε με το δεύτερο; Δε μπορεί η μετάθεση να βγει στο ενδιάμεσο τους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης