Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
no_army

Δημοσίευση από no_army »

Τελικά παιδιά πήγα χθες εκεί και μου είπαν πως προφανώς έκανε λάθος ο άνθρωπος που μου έκλεισε το ραντεβού καθώς (όπως όλοι γνωρίζαμε) για αναβολές δεν περνάνε πλέον δεν τους περνάνε απο επιτροπή λόγω κόβιντ... Όποτε απλά γύρισα πίσω.

Σε έναν μήνα περίπου μου είπαν θα αναρτηθεί η απόφαση.

Unknown

Δημοσίευση από Unknown »

Καλησπέρα, αυτό το πράγμα με την επιτροπή σε περίπτωση αναβολής που δεν χρειάζεται να περάσεις από την επιτροπή και η διαδικασία γίνεται αυτόματα λόγω κοβιντ ισχύει μόνο για την Αθήνα; Γιατί εγώ εδώ Θεσσαλονίκη έκλεισα κανονικά ραντεβού για να περάσω από την επιτροπή και είναι η πρώτη μου αναβολή. Αν υπάρχει κάποιος που πέρασε από την επιτροπή Θεσσαλονίκης ας μας πει την εμπειρία του.
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Devilangel »

Και εγώ Έκλεισα για Θεσσαλονίκη. Αν έχει περάσει κανένας πρόσφατα ας μας πει
E

Δημοσίευση από E »

Υπαρχει αλλος που δεν εχει παρει καν το email απο την επιτροπη για να κλεισει ραντεβου; Εγω εχω που περιμενω τοσες μερες... Δεν ξερω τι πρεπει να κανω...
Unknown

Δημοσίευση από Unknown »

Κάνε refresh στα εισερχόμενα και ίσως εμφανιστεί και ψάξε και στα ανεπιθύμητα, το ίδιο έπαθε και ένας γνωστός μου με το που έκανε refresh του εμφανίστηκε, αλλιώς πρέπει να επικοινωνήσεις με την στρατολογία πως δεν έχεις πάρει ακόμα το μέιλ διότι πρέπει να το εκτυπώσεις και να το δώσεις στην επιτροπή.
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Kaizoku »

Η δευτερη Ετήσια αναβολη ειναι πιο δυσκολη από την πρώτη; Αμα παω με χαρτί που ψυχιατρου οτι με παρακολουθει 1 μήνα, υπάρχει περιπτωση να μου πουν ότι ειναι πολυ λίγο και γιατι δεν έκανα συνεχόμενα συνεδρίες από την πρώτη αναβολή/ δηλαδή για περίπου 15 μήνες;
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Καλησπέρα στην ομάδα. Ήταν να παρουσιαστω στις 17 Μαρτίου και ακολούθησα την διαδικασία μέσω φρουραρχείου Πατρών για πρώτη αναβολή. Μου ήρθε το χαρτί για να περάσω απο επιτροπή της Τρίπολης. Κάλεσα και με ενημέρωσαν ό, τι δεν συνεδριάζει καθόλου η επιτροπή μέχρι τις 15 Απριλίου και να επικοινωνήσω τότε πάλι, η προθεσμία που έχω είναι μέχρι τις 19. Κάλεσα και την στρατολογία και μου είπαν σε άλλους λένε έτσι, άλλους τους περνάνε τηλεφωνικά γενικά είναι σε ποιά επιτροπή θα πέσεις όπως μου είπαν. Με διαβεβαίωσαν ό, τι ακόμα και αν ξεπεράσω την προθεσμία εφόσον είναι θέμα της επιτροπής δεν θα έχω κανένα θέμα. Ύπαρχει και κάποιος άλλος σε παρόμοια κατάσταση?
Trelos

Δημοσίευση από Trelos »

Παυλο και εγω για Τριπολη ειμαι και μου ειπαν ακριβως τα ιδια. Υποτιθεται μεχρι τον αλλο μηνα πρεπει να εχουν δωσει την αποφαση τους με τα χαρτια μας στη στρατολογια. Τι κανουμε τωρα απο το να περιμενουμε?
PanPap

Δημοσίευση από PanPap »

Γεια σε όλους! Χαρά στο κουράγιο όλων σας που απαντάτε επανειλημμένα στα ίδια ερωτήματα παιδιά! Έχει κανένας εμπειρία από φρουραρχείο Αλεξανδρούπολης; Καταλαβαίνω ότι είναι μάλλον απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Trelos

Δημοσίευση από Trelos »

Είχες κανένα περαιτέρω νέο; Πήρα πάλι σήμερα εγώ τηλ και μου είπαν πάρτε πάλι από τις 15 και μετά. Εντωμεταξύ μιλάμε για 3 μέρες διαφορά...
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλησπέρα,

Όχι και γω πηρα τηλ και μου είπαν καλέστε στις 15. Το κακό είναι ό, τι φοβαμαι στις 15 θα μας πουν θα μαστε κλειστα ολον τον μηνα. Η αλήθεια είναι έχω αγχωθεί πάρολο που διαβεβαιώνουν ό, τι δεν υπάρχει περίπτωση να μας βγάλουν ανυπότακτους καθώς δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάπως ό, τι δεν φταίμε εμείς αλλά είναι θέμα της επιτροπής. Επίσης είμαι βέβαιος επειδή δεν είμαστε οι μόνοι που περιμένουμε να πάμε θα ναι πολύς κόσμος που αναμένει να ανοίξουν.

Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Liapunov13 »

Kaizoku έγραψε:Η δευτερη Ετήσια αναβολη ειναι πιο δυσκολη από την πρώτη; Αμα παω με χαρτί που ψυχιατρου οτι με παρακολουθει 1 μήνα, υπάρχει περιπτωση να μου πουν ότι ειναι πολυ λίγο και γιατι δεν έκανα συνεχόμενα συνεδρίες από την πρώτη αναβολή/ δηλαδή για περίπου 15 μήνες;

Το πιο βασικο στη διαδικασια ειναι τα ψυχοφαρμακα, διοτι δεν θελουν φανταρους στους θαλαμους με ψυχοφαρμακα και διαταραχες. Εχε τη γνωματευση του γιατρου σου και τα φαρμακα να τα δειξεις και ολα θα πανε καλα. Αν πχ εισαι βαρια καταθλιψη,CIPRALEX και SEROQUEL ειναι καλα φαρμακα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Liapunov13 την Τρί Απρ 13, 2021 10:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΙχαλης9

Δημοσίευση από ΜΙχαλης9 »

Να ρωτήσω κάτι, είχα παρεί αναβολή μέσω Φρουραρχείου στην Δ ΕΣΣΟ 2020 τον Νοέμβρη για Πολεμικο Ναυτικο.
Μου είχαν δώσει αναβολή για 1 χρόνο.

Τώρα θα με ξανακαλέσουν με την ΕΣΣΟ Δ' Νοεμβη 2021 ή στην Α 2022; Αφού πήρα για ενα έτος;

Στο site λεει οτι εχω αναβολη μέχρι 13 Νοεμβρη

Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Liapunov13 »

ΜΙχαλης9 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι, είχα παρεί αναβολή μέσω Φρουραρχείου στην Δ ΕΣΣΟ 2020 τον Νοέμβρη για Πολεμικο Ναυτικο.
Μου είχαν δώσει αναβολή για 1 χρόνο.

Τώρα θα με ξανακαλέσουν με την ΕΣΣΟ Δ' Νοεμβη 2021 ή στην Α 2022; Αφού πήρα για ενα έτος;

Στο site λεει οτι εχω αναβολη μέχρι 13 Νοεμβρη

Συνηθως παει στην αντιστοιχη επομενη απο αυτη που μπηκες τον επομενο χρονο. Δλδ για σενα στην Α 2022. Αλλα μπορεις και να το βεβαιωσεις με τη στρατολογια για να κανεις τα πλανα σου επακριβως.

e91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από e91 »

Καλησπέρα.Παρουσιάστηκα πριν 2 χρόνια σε στρατόπεδο με την ΕΣΣΟ 2019 (ΜΑΙΟ) και πήρα Διετή Αναβολή για Ψυχολογικούς λόγους που λήγει στις 13 Μαΐου 2021.

Θέλω να κάνω την διαδικασία για απαλλαγή μέσω του Φρουραρχείου.

Το πρόβλημα μου είναι πως για να ξεκινήσω την διαδικασία πρέπει πρώτα να έχω το χαρτί της κατάταξης το οποίο δεν μου έχει έρθει ούτε υπάρχει κάτι στην σελίδα της στρατολογίας. Από ότι είδα όσοι παρουσιάζονται Μάιο έχουν λάβει κανονικά το χαρτί αυτό.

Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να μην με καλέσουν στην Γ ΕΣΣΟ Του Μαΐου αλλά στην επόμενη;

Θα καλέσω την δευτέρα να ρωτήσω στην στρατολογία αλλά ρωτάω μήπως και κάποιος γνωρίζει να μου πει κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος e91 την Σάβ Απρ 17, 2021 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες