όλα εχουν κλειδώσειPezonautis194 έγραψε: Η ηλικία κλείδωσε 28 εδώ θα είμαστε να το δείτε
Όριο ηλικίας για ΟΠΠΙ (2021)
Το ελπιζω να εχουν κλειδωσει και να μη χασουμε τα κλειδια στο τελος!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Πέσανε τα κλειδιά
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Μη πεσουν τα κλειδια με το φεκ μονο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Φίλε μου μην κλαίγεσαι και 30 να είναι και 32 έξω θα εισαιpolitis1992 έγραψε:Μη πεσουν τα κλειδια με το φεκ μονο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Ακου πεζοναύτη ανορθόγραφο ανθρωποειδές. Λυπάμαι που σε χαρακτηριζω αναγκαζομαι αλλα εισαι γιατι ο νοημον ανθρωπος δεν μιλα ετσι. Παμε παρακατω εγω εχω 17 απολυτήριο διπλωματα στρατο πολύτεκνος ι προφ και ιεκ... Αν δεν είμαι μεσα λόγω ηλικιας μπορω να το υποστω. Να το δεχτώ χωρις να βρισω κανενα... Εσυ όμως φιλαράκι δε μπορεις... Που δεν θα περάσεις ποτε και να περασεις θα αποταχθεις... ΠΟΤΕ και ας μη σε ξερω... Και επειδη θα ξανα μπεις σύντομα στην σπηλια σου με το φεκ ασε την αστυνομία και κοιταξε να γινεις ανθρωπος οτι και αν σου συμβαίνει γιατί σου συμβαίνει... Δυστυχώς εισαι πολυ δυστυχισμένος...
-
Ακατάλληλος και ανορθόγραφος είσαι εσύ "νοήμων"politis1992 έγραψε:Ακου πεζοναύτη ανορθόγραφο ανθρωποειδές. Λυπάμαι που σε χαρακτηριζω αναγκαζομαι αλλα εισαι γιατι ο νοημον ανθρωπος δεν μιλα ετσι. Παμε παρακατω εγω εχω 17 απολυτήριο διπλωματα στρατο πολύτεκνος ι προφ και ιεκ... Αν δεν είμαι μεσα λόγω ηλικιας μπορω να το υποστω. Να το δεχτώ χωρις να βρισω κανενα... Εσυ όμως φιλαράκι δε μπορεις... Που δεν θα περάσεις ποτε και να περασεις θα αποταχθεις... ΠΟΤΕ και ας μη σε ξερω... Και επειδη θα ξανα μπεις σύντομα στην σπηλια σου με το φεκ ασε την αστυνομία και κοιταξε να γινεις ανθρωπος οτι και αν σου συμβαίνει γιατί σου συμβαίνει... Δυστυχώς εισαι πολυ δυστυχισμένος...
Δεν θα μπεις και σπαζεσαι κάνε όνειρα μέχρι να βγει το ΦΕΚ μπορείς να ελπίζεις μετά όμως θα αρχίσει το κλάμα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Όριο ηλικίας 30 μόλις έκλεισα το τηλέφωνο
Παιδιά έχετε καταντήσει αηδία αλήθεια τώρα yandr και DYK κλείστε το νήμα! Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πολλά παιδιά έδω μέσα θελουμε σοβαρά πληροφορίες και όχι ότι του έρθει του καθένα! Κρίμα είμαστε και κάποιοι εδώ μέσα που το θελουμε πραγματικά αυτό το επάγγελμα και όχι σαν μια μόνιμη δουλειά ! Άντε γεια!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Όταν βγει και δεις ότι είναι 30 τότε τα λέμε. Άντε παράτα μας
-
Λοιπόν όσοι λέτε ότι αν ανέβει των σφ θα ανέβει και των ειδικών φρουρών σε κουβέντα με τον Θωμά Μποζιαρη μου ανέφερε ότι δεν γίνεται αυτό και η ηλικία θα είναι μέχρι 28 για εφ και παίζεται 30 για σφ τα φιλιά μου από μένα και πείτε ότι θελετε
-
- Αρχιλοχίας
Pezonautis194 έγραψε:Λοιπόν όσοι λέτε ότι αν ανέβει των σφ θα ανέβει και των ειδικών φρουρών σε κουβέντα με τον Θωμά Μποζιαρη μου ανέφερε ότι δεν γίνεται αυτό και η ηλικία θα είναι μέχρι 28 για εφ και παίζεται 30 για σφ τα φιλιά μου από μένα και πείτε ότι θελετε
Χααχχα ετσι πετα φιτιλιες να ξεκινσουν παλι οι ανω των 28 το βιολι τους και δεν θα σταματησει ποτε αυτη η συζητηση ακομα. Και να βγει το. ΦΕΚ θα ελπιζουν
-
Φίλε μου ειλικρινά ότι μου ανέφερε λέω δεν με απασχολεί κάτι εμένα εγώ απλά περιμενω το ΦΕΚ ο καθένας μπορεί να ελπίζει σε ότι θελει
-
- Αρχιλοχίας
Pezonautis194 έγραψε:Φίλε μου ειλικρινά ότι μου ανέφερε λέω δεν με απασχολεί κάτι εμένα εγώ απλά περιμενω το ΦΕΚ ο καθένας μπορεί να ελπίζει σε ότι θελει
Μα ναι απλα. Λεω οτι θα αρχισουν παλι 🎻
Πεζοναύτη μην ασχολείσαι αδερφέ το ξέρουμε καιρό αλλά δν θένε να το καταλάβουν γιατί βολεύει να κάνουν τους χαζούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες