Επιλαχόντες λιμενοφύλακες (έτους 2019)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παιδιά μαζί σας και εγώ επιλαχών είμαι αλλά με τέτοια καθυστέρηση που υπάρχει με τους επιτυχόντες εύχομαι να μην πάρει η μπάλα εμάς και τελικά δεν γίνει ποτέ. Οι επιτυχόντες είναι σίγουρο ότι θα μπουν αλλά όσο καθυστερούν αυτοί τόσο χειρότερα για τους επιλαχόντες δυστυχώς.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 15
Όπως παρατηρείται εδώ και μήνες πλησιάζουν οι εκλ0γες. Οι επιλαχόντες πρέπει να πιέσουν να μπουν οι επιτυχόντες, ώστε τους 70 λφ να τους απορροφήσουν μέχρι Αύγουστο. Αλλιώς θα σας αφήσουν να ψηφίσετε πρώτα και μετά... Πράμα που δεν θα γίνει. Ο κοσμάκης έχει αγανακτήσει.Βάλτε τα λητούς και δεμένους. Πρόκειται για το μέλλον σας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Ρε Παπαδόπουλε μπας κ κατεβαίνεις στις εκλογές κ θέλεις να σε ψηφίσουμε; Πες το αν είναι κ μην μας ζαλίζεις άλλο.
papadopoulos1988 έγραψε:Όπως παρατηρείται εδώ και μήνες πλησιάζουν οι εκλ0γες. Οι επιλαχόντες πρέπει να πιέσουν να μπουν οι επιτυχόντες, ώστε τους 70 λφ να τους απορροφήσουν μέχρι Αύγουστο. Αλλιώς θα σας αφήσουν να ψηφίσετε πρώτα και μετά... Πράμα που δεν θα γίνει. Ο κοσμάκης έχει αγανακτήσει.Βάλτε τα λητούς και δεμένους. Πρόκειται για το μέλλον σας.
Τραβάς ζόρια Ε; Ποιες εκλογές βρε άνθρωπε; Εδώ φοβόμαστε μην κολλήσουμε και θα πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε! Τι ανοησίες λες; Δεν έχεις τι να κανεις και μπαίνεις σε όλα τα θέματα. Βρες τίποτα να ασχοληθείς εκτός από το π@
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 15
Lina91 έγραψε:papadopoulos1988 έγραψε:Όπως παρατηρείται εδώ και μήνες πλησιάζουν οι εκλ0γες. Οι επιλαχόντες πρέπει να πιέσουν να μπουν οι επιτυχόντες, ώστε τους 70 λφ να τους απορροφήσουν μέχρι Αύγουστο. Αλλιώς θα σας αφήσουν να ψηφίσετε πρώτα και μετά... Πράμα που δεν θα γίνει. Ο κοσμάκης έχει αγανακτήσει.Βάλτε τα λητούς και δεμένους. Πρόκειται για το μέλλον σας.
Τραβάς ζόρια Ε; Ποιες εκλογές βρε άνθρωπε; Εδώ φοβόμαστε μην κολλήσουμε και θα πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε! Τι ανοησίες λες; Δεν έχεις τι να κανεις και μπαίνεις σε όλα τα θέματα. Βρες τίποτα να ασχοληθείς εκτός από το π@
Καθόλου ζόρια. Για να πάρει τους επιλαχόντες θα πρέπει να ψηφίσουν νδ. Ενημερώσου από τα βουλευτικά γραφεία, τα επιτελεία καθώς και υπουργεία. Θα σου πω κάτι. Οι εν ενεργεία αστυνομικοί ήθελαν και θέλουν να τους βάλουν στα βαρέα και ανθυγιεινά ενώ τους το είχε υποσχεθεί η νδ. Μάντεψε τι θα ψηφίσουν το καλοκαίρι/ αυτοί και όλη η Ελλάδα. Γι' αυτό λέω πιέστε... Ώστε να μπείτε μέχρι Αύγουστο.
Καλησπέρα! Κανένα έχουμε νέο;
Ep@n έγραψε:Καλησπέρα! Κανένα έχουμε νέο;
Όπως; Τι θες να μάθεις;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- otit
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα σε όλους! ... Τους επιτυχόντες αν είδατε χθες τους κάλεσαν για κατάταξη... Αναμένουμε για νέα από εδώ και πέρα στους επιλαχόντες... Ελπίζουμε να είναι σύντομη. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία να τη μοιραστεί μαζί μας. Καλή υπομονή και συνέχεια σε όλους !
Οι 70 πρώτοι πιστεύω πως έχουν αρκετές έως παρά πολλες ελπίδες να μπουν σε λίγους μήνες και αυτό το λέω μόνο και μόνο ότι υπάρχει πρόβλεψη για αυτά τα ατομα στο νομοσχέδιο που ψηφιστηκε. Μακαρι βέβαια να μπουν όλοι οι επιλαχόντες όπως ζητάει το σωματείο. Οπως και να έχει δεν νομίζω να έχουμε νεότερα πριν τον Αύγουστο.
Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει ομάδα επιλαχοντων στο messenger
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πώς λέγεται η ομάδα φίλε;
Επιλαχόντες Λ/ΦSpecialF_RunnerUp έγραψε:Πώς λέγεται η ομάδα φίλε;
Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Αν ακουστεί τραγική ή χαζή προσπεράστε το... Το 2019 είχα κάνει τα χαρτιά μου στηβ προκυρηξη... Τα μόρια μου περνούσαν, και οι κύριοι από το λιμενικό μου είχαν στείλει ένα mail ότι επειδή προσκόμισα λάθος χαρτί σχετικά με το στρατο (όντως ήταν λάθος τύπος χαρτιού, δεν είχα ξανασυμμετάσχει σε προκυρηξη με αποτέλεσμα να μην ξέρω το τύπου Α κτλπ) ...
Δικαστικά έστω και 1,5-2 χρόνια μετά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για κάτι;
Ευχαριστώ πολύ για οποιον απαντήσει
Δικαστικά έστω και 1,5-2 χρόνια μετά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για κάτι;
Ευχαριστώ πολύ για οποιον απαντήσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες