Κατάταξη Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (έτους 2019)
Καλά τα έγραψε η ΠΟΛ αλλά δεν τους λαμβάνουν πάντα υπόψην αυτή είναι η αλήθεια! Πρέπει να τελειώνει το σίριαλ με τους 155 καθως και η πρόσληψη επιλαχόντων 35/35 από τις δυο κατηγορίες σύμφωνα με τις αρχικές αποφάσεις και μακάρι όλους έτσι και αλλιώς προετοιμάζουν έδαφος για εκλογές με το νέο χρόνο. Ελπιζω να είναι έξυπνοι και να τους πάρουν ολους Και από τις δυο κατηγορίες ώστε να δυναμώσει περισσότερο το ΛΣ (ψήφοι είναι).
Για πλαστα ξενογλωσσα πτυχια το γνωριζω, οσοι εχουν πλαστα θα γινει ελεγχος και θα φυγουν νυχτα, τωρα αν ειχε τοσο μεγαλο βυσμα ο συγκεκριμενος δεν το ξερω αυτο αλλα παλι δυσκολο μου φαινεται διοτι βγαινουν πινακες με τα ονοματα και ολα τα σχετικα και αυτο απο μονο του λεει πολλα. Ποιος θα βαλει τον εαυτο του στην σεντρα για εναν υποψηφιο;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
Αυτο πιστευω κι εγω οποιον βρουν θα τον διωξουν.nikos521 έγραψε:Για πλαστα ξενογλωσσα πτυχια το γνωριζω, οσοι εχουν πλαστα θα γινει ελεγχος και θα φυγουν νυχτα, τωρα αν ειχε τοσο μεγαλο βυσμα ο συγκεκριμενος δεν το ξερω αυτο αλλα παλι δυσκολο μου φαινεται διοτι βγαινουν πινακες με τα ονοματα και ολα τα σχετικα και αυτο απο μονο του λεει πολλα. Ποιος θα βαλει τον εαυτο του στην σεντρα για εναν υποψηφιο;
Ότι και να πω είναι λίγο! Λυπάμαι για το άγχος όλων που μπαίνουν να διαβάσουν να ενημερωθούν και βλέπουν τον κύριο αυτό μα διαδίδει αυτά που διαδίδει... Για όλα υπάρχει ελπίδα και να αλλάξουμε μυαλά.
για ποιον λόγο μπαίνουν στη διαδικασία και καλούν κάποιον ο οποίος έχει αποδεδειγμένα πλαστό πτυχίο; Γιατί να τον καλέσουν να μπει στη σχολή και μετά από μία εβδομάδα να τον διώξουν;nikos521 έγραψε:Για πλαστα ξενογλωσσα πτυχια το γνωριζω, οσοι εχουν πλαστα θα γινει ελεγχος και θα φυγουν νυχτα, τωρα αν ειχε τοσο μεγαλο βυσμα ο συγκεκριμενος δεν το ξερω αυτο αλλα παλι δυσκολο μου φαινεται διοτι βγαινουν πινακες με τα ονοματα και ολα τα σχετικα και αυτο απο μονο του λεει πολλα. Ποιος θα βαλει τον εαυτο του στην σεντρα για εναν υποψηφιο;
Sonofbor έγραψε:για ποιον λόγο μπαίνουν στη διαδικασία και καλούν κάποιον ο οποίος έχει αποδεδειγμένα πλαστό πτυχίο; Γιατί να τον καλέσουν να μπει στη σχολή και μετά από μία εβδομάδα να τον διώξουν;nikos521 έγραψε:Για πλαστα ξενογλωσσα πτυχια το γνωριζω, οσοι εχουν πλαστα θα γινει ελεγχος και θα φυγουν νυχτα, τωρα αν ειχε τοσο μεγαλο βυσμα ο συγκεκριμενος δεν το ξερω αυτο αλλα παλι δυσκολο μου φαινεται διοτι βγαινουν πινακες με τα ονοματα και ολα τα σχετικα και αυτο απο μονο του λεει πολλα. Ποιος θα βαλει τον εαυτο του στην σεντρα για εναν υποψηφιο;
Δυστυχώς δεν γίνεται πλήρης έλεγχος. Ενημερωτικά καλό Πάσχα!
Με μέριμνα της Σχολής Λιμενοφυλάκων διενεργείται έλεγχος γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών ή πιστοποιητικών των εισαγομένων στην Σχολή σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν.4305/2014, όπως ισχύει,καθώς και δειγματοληπτικός έλεγχος δικαιολογητικών σε ποσοστό τουλάχιστον πέντε τοις εκατό (5%) του συνόλου των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν για το διαγωνισμό σε φωτοαντίγραφα σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 11 του ν.2690/1999, όπως ισχύει. Μετά την ολοκλήρωση της διενέργειας των αναφερομένων στο προηγούμενο εδάφιο ελέγχων, από στελέχη Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Που ορίζονται με διαταγή του Διοικητή της Σχολής, συντάσσεται Πρακτικό με τα αποτελέσματα που προέκυψαν το οποίο εν συνεχεία, υποβάλλεται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Σε περίπτωση που Δόκιμος εισάγεται στη Σχολή βάσει ψευδών ή ανακριβών δικαιολογητικών, ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας και εκτός από τις τυχόν ποινικές ευθύνες που έχει, ανακαλείται η πράξη κατάταξής του.
Αυτό δεν μπορώ Καταλάβω και εγώ.
Παπαδόπουλος έφυγε coast ήρθε... Το αποτέλεσμα (πρόσωπο) το ίδιο! Καλό τριήμερο σε όλους
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 18
Γιατί καλο Πάσχα ; Ακούστηκε τίποτα;
Προσωπικά και από πηγές πιστεύω ότι μέχρι πριν το Πάσχα θα μπούμε... Η χειρότερη περίπτωση είναι αμέσως μετά όπου αρκετοί του σώματος το αποκλείουν. Το θέμα μας έχει πάρει τρελή έκταση και οι πιέσεις γίνονται από χίλιες πλευρές.(ενώσεις, κόμματα και λοιποί φορείς)
Το υπουργείο πιέζει να λυθεί το θέμα. Χίλιες φορές μακάρι να τελειώσει άμεσα. Κρατάμε μικρό καλάθι

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Μην τρομοκρατείται πάλι τον κόσμο χωρίς λόγο όποιος πέρασε μέχρι εδώ όλες τις εξετάσεις είναι μέσα ακόμα και παρατυπία να έκανε έβαλε βύσμα. Για να κάνει κάτι το στε πρέπει να υπάρξει καταγγελία ότι κάποιος είναι μέσα στο σώμα με μη νόμιμο τρόπο αλλά. Και πάλι για να έβαλε βύσμα να φτάσει μέχρι εδώ θα τον εμποδίσει ποιος;(δεν μιλάω για τενεφ Είναι μέσα με την αξία του) από την στιγμή που έχεις πάρει υπογραφές από τα πάντα δεν υπάρχει φόβος. Απλά σε ξανά φακέλονουν όταν μπεις στην σχολή για τα βασικά σ προσόντα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Μαγκες από τη στιγμή που θα μας καλέσουν πόσο χρόνο πιστεύετε θα μας αφήσουν για να πάρουμε τα απαραίτητα πράγματα και να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα; Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να μπούμε Μαρτη. Δε θα πρεπε να μας έχουν καλέσει ήδη; Τι λέτε;
Dikastis έγραψε:Μαγκες από τη στιγμή που θα μας καλέσουν πόσο χρόνο πιστεύετε θα μας αφήσουν για να πάρουμε τα απαραίτητα πράγματα και να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα; Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να μπούμε Μαρτη. Δε θα πρεπε να μας έχουν καλέσει ήδη; Τι λέτε;
Υπολόγισε γύρω στις 10 εργάσιμες περίπου να μας αφήσουν κενό χοντρικά πάντα...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Ακραίο μου φαίνεται να καθυστερεί η κατάταξη εξαιτίας του κοντοστουπη ζουμπα που μαλλον εβαλε μέσο για να πιάσει και το όριο υψους. Σίγουρα μπηκε με πολύ χοντρό μέσο, σίγουρα ειναι άδικο για όλους, αλλα δε νομίζω να ευθύνεται για την αργοπορία.
Έχει καθυστερήσει αυτός ο διαγωνισμός όσο δεν πάει με ενστάσεις επιλαχόντων, κοβιντ. Όλα καλά να πάνε και τέλη αυτού του μηνός επιτέλους να μας καλέσουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες