Κατάταξη Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (έτους 2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Πρώτα πρέπει να βγει φεκ που θα λέει η κατάταξη των 155 λιμενοφυλακων κτλπ... Και μετά θα έρθει εμαιλ ξυπνάτε δεν πρόκειται να μπούμε τότε που μας λένε. Εκτός από αυτό που είπα είναι ότι ακόμα δεν έχουν εκπαιδευτές και των ιματισμο κτλπ τώρα τα τελείωσαν. Να υπενθυμίσω επίσης ότι στους σημαιοφόρους βγήκε το φεκ της κατάταξης Νοέμβριο αν θυμάμαι σωστά και τους πήραν Φλεβάρη με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει πολλά καλή συνέχεια έχουμε δρόμο μπροστά μας. Απελπισία και ξενερα
- topgun22
- Posts in topic: 59
Το γνωρίζω goku! Πραγματικά πιο ξενέρα δεν υπάρχει... Αναρωτιέμαι κατά πόσο έχω όρεξη να πάω στη κατάταξη και ας πάνε χαράμι οι αγώνες και το άγχος! Ας πάρουν τους επιλαχόντες που θέλουν και οργανώνουν χωρίς να ξέρουν τίποτα για εμάς
-
Πλέον όλοι είμαστε φουλ ξενερωμενοι για την ηλικία που κάναμε τα χαρτιά μας και είμαστε 2 Χρόνια μεγαλύτεροι; Για το ότι μπορεί να μην προλάβουμε κάποια σχολεία λόγο ορίων ηλικίας. Για το ότι μας συμπεριφέρονται σαν 3 -4τους; Ότι χαλάμε έτοιμα λεφτά; Μας ανάγκασαν είτε να μην δουλεύουμε είτε να παραιτηθούμε γτ και οι εταιρίες θέλουν άτομα που θα είναι εκεί; Και αλλά πολλά... Ξανα λέω καλύτερα από μόνοι μας να λέμε θα μπούμε Σεπτέμβριο πάρα κάθε 10 μέρες να ακούμε 1 καλό νέο για κατάταξη και στο τέλος να μην γίνει
Ποσο θα συμφωνησω μαζί σου ρε Goku. Ολοι πανω κατω στην ιδια μοίρα βρισκόμαστε. Αφήσαμε τις δουλειές μας διοτι βγήκαν τα τελικά. Θεωρούμε πλέον οτι θα φτιάξουμε στο ΛΣ την σταδιοδρομία μας και οτι θα μπουμε στην σχολή αλλα ακομα δεν ξέρουν ποτε θα μπούμε διότι υπαρχουν κάποια διαδικαστικά οπως λένε. Απο μηνα σε μήνα μας πανε και ελπίζουμε και φευγει ο καιρός. Οι οικονομίες που φτιάξαμε υποτίθεται για να περάσουμε μεχρι να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε ολο και λιγοστεύουν και τι δουλειά να πιάσουμε σε τι να επενδύσουμε αφου εκκρεμεί η κατάταξη και δεν ειναι ξεκάθαρο το ποτε θα μπούμε. Σκέτη απογοήτευση!
Οχι ρε δεν θα τουες κανω το χατηρι. Ας ειμαι τοσο καιρό ανεργος ας με ταιζουν οιγονεις μου. Καποιοι πιεσαν να παρει τωρα κ επιλαχοντες. Αλλα βεβαια παιδια υψηλοβαθμων μ 11 απολυτηρια επερεπε να βολευτουν. Βαλε εμας μεσα κ μετα κανε οτι θες. Δυστυχως ομως δεν εισαι Χροσοχοιδης
Goku και R/o τα πιο σωστά πράγματα είπατε! Όχι φίλε εκεί πείσμα και εμείς. Στο χρυσοχοιδη κάνει το γνωστό πνευστο όργανο βλέπεις ούτε φεκ ούτε υπογραφές εκεί δεν έχουν εμπόδια! Επίσης ο υπουργός που είναι; Κάνει Προσλήψεις πριν καν κλείσει τις προηγούμενες. Θέλουν πατόκορφα κράξιμο. Αλλά οι 70 να μπουν (που χρήσιμοι θα είναι) λες και θα σωθεί το σώμα θα κλείσουν όλες οι τρύπες τώρα
Στα τηλέφωνα και σήμερα τα ίδια δεν γνωρίζουν. Η μόνη προσθηκη στην ενημέρωση ήταν ότι περιμενουν να διευθετηθούν κάτι τελευταία και θα μας καλέσουν. Υπομονή
ΛΣ2019 έγραψε:Στα τηλέφωνα και σήμερα τα ίδια δεν γνωρίζουν. Η μόνη προσθηκη στην ενημέρωση ήταν ότι περιμενουν να διευθετηθούν κάτι τελευταία και θα μας καλέσουν. Υπομονή
Άρα σαν να σου άφησαν ένα παράθυρο για μέσα στο Μάρτη λογικά... ;
Τι να σου πω. Δεν προκειται να παρω κάποιον στον λαιμό μου. Εγώ προσωπικα ειμαι αισιόδοξος για Μάρτη.marine575 έγραψε:ΛΣ2019 έγραψε:Στα τηλέφωνα και σήμερα τα ίδια δεν γνωρίζουν. Η μόνη προσθηκη στην ενημέρωση ήταν ότι περιμενουν να διευθετηθούν κάτι τελευταία και θα μας καλέσουν. Υπομονή
Άρα σαν να σου άφησαν ένα παράθυρο για μέσα στο Μάρτη λογικά... ;
R/O έγραψε:Οχι ρε δεν θα τουες κανω το χατηρι. Ας ειμαι τοσο καιρό ανεργος ας με ταιζουν οιγονεις μου. Καποιοι πιεσαν να παρει τωρα κ επιλαχοντες. Αλλα βεβαια παιδια υψηλοβαθμων μ 11 απολυτηρια επερεπε να βολευτουν. Βαλε εμας μεσα κ μετα κανε οτι θες. Δυστυχως ομως δεν εισαι Χροσοχοιδης
Μάλλον μπερδεύεσαι είμαστε Επιλαχ. Στη γενική κατηγορία 30 ικανά άτομα, με περισσότερα μόρια από κάποιους που μπήκαν από ΕΔ... Για μας λες με 10 απολυτήριο... Παρτο αλλιώς μεγαλε! Παπαδοπουλε-coast ηρέμησε λίγο
Δεν αμφισβητισα την ικανοτητα κανενος! Απλα συμπσσχω με τους συναδελφους μ που ενω εχουν επιλεγει στους ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ περιμενουμε σαν τους ζητιανους να παμε να υπηρετησουμε. Εμεις των Ε. Δ λογω κσθυστερησης μπορει να χασουμε καποια σχολεια που θα θελαμε να παμε. Και γις να το παρω αλλιως για τους ειδικοδυναμητες με καει περισσότερο κ οχι για την Γενικη!
Μην σας απασχολούν τα σχολεία στην παρούσα φάση. Όποιος έχει την επιθυμία και τη διάθεση θα την βρει την άκρη του με τα σχολεία. Μην σας απασχολούν τα όρια ηλικίας.
Καλή κατάταξη να έχετε κύριοι!
Καλή κατάταξη να έχετε κύριοι!
-
Συγγνώμη δυκ όταν κεα έχει να βγάλει 4 Και όριο τα 35 Χρόνια όταν τα ουκ είναι μέχρι 28 πως να μας νοιάζει. Όλοι στο λιμενικό κλαίγονται δεν έχουμε άτομα αλλά το μόνο που κοιτάνε είναι όλοι να είναι βολεμένοι στείλαμε εμαιλ σε υπουργούς πρωθυπουργούς βουλευτές λιμενικούς σελίδες κ δεν καταφέραμε τίποτα κάποιοι ευτυχώς όχι εγώ ξεκίνησαν 28 και τώρα είναι 30 θα μπούνε μέσα στο σώμα 31 μπορεί και παραπάνω τι να τους κάνει 31 ειδικές δυνάμεις ; Δεν υπάρχει αξιοκρατία και διάθεση το λιμενικό είναι και θα είναι για πάντα το πιο βυσματικο σώμα. Μόνο η θέση τους νοιάζει και φαίνεται. Είναι να μπούμε και καλά τώρα και ούτε προσωπικό έχουν
-
Εννοείται πως δεν κοιτάμε το δέντρο κοιτάμε το δάσος και το κακο που γίνεται με αυτήν την κατάσταση είναι μεγάλο. Οι προσλήψεις που έγιναν στα αλλά σώματα είναι πολλές και εμείς για 155 θέσεις μας πάει πίσω η κορωνα. Ντροπή να ακούς τέτοιες δικαιολογίες. Μπορώ να λέω παραδείγματα αργοπορίας μέχρι αύριο τέτοια ώρα με ημερομηνίες και γτ αργουσαν. Αλλά προφανώς δεν θα αλλάξει κάτι. Προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό μέλλον και να είμαστε μάχιμοι τόσο για εμάς όσο και για το σώμα. Προφανώς το σώμα έχει άλλη άποψη
Συνυποψήφιοι ας ελπίσουμε πριν την Μεγάλη εβδομάδα να μας καλέσουν επιτέλους. Ρε παιδιά πιέστε όσοι έχετε γνωστό πολιτικό μπας και γίνει κάτι, Αναφέρομαι και στους επιλαχόντες. Μεγάλη ξενέρα όπως τα λέτε γιατί είμαι άνεργος, ειδικά τώρα με την ψευτ () καραντίνα. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε δημόσια; Κάποιος που έχει τελειώσει νομική, μπορεί να μας συμβουλέψει; Τον Ιούνη νομίζω αποφοιτά η 1η σειρά λιμενοφυλάκων πανελλήνιες. Το καλό θα είναι τουλάχιστον η σχολή να είναι 3μηνη και να φάμε αγγούρι στο νησί καλοκαιριάτικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες