Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
Οι συνοδοι σκυλων που εκπαιδευονται; Εχω ακουσει στο μεσολογγι. Ισχυει;
Οκ ευχαριστω 

Δεν μου λες
νομιζεις οτι αυτο το φορουμ παρακολουθειται η οχι;
απλως εχω απορια για την απαντηση σου...
και μην ρωτησεις απο ποιους
ευπ η κυπ;
χα
λοιπον μαλλον εισαι μικρη-ος να αναφερεις τετοια πραγματα χωρις καν να γνωριζεις τι ειναι κ πως λεγονται
και αυτο το λεω οχι εριστικα χωρις παρεξηγηση αλλα καλα ειναι να προσεχουμε τι λεμε
νομιζεις οτι αυτο το φορουμ παρακολουθειται η οχι;
απλως εχω απορια για την απαντηση σου...
και μην ρωτησεις απο ποιους
ευπ η κυπ;
χα
λοιπον μαλλον εισαι μικρη-ος να αναφερεις τετοια πραγματα χωρις καν να γνωριζεις τι ειναι κ πως λεγονται
και αυτο το λεω οχι εριστικα χωρις παρεξηγηση αλλα καλα ειναι να προσεχουμε τι λεμε
Γιατί ανηκουμε στη δυγ ρε παιδια αφου οι τυποι ειναι...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ έγραψε:Γιατί ανηκουμε στη δυγ ρε παιδια αφου οι τυποι ειναι...
συγνωμη αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση; Ρωτας γιατι ανηκουν στη δυγ;
Συμφωνω απολυτα με τον τυπο που μιλαει οτι τους συνοδους στον Σ. Ξ. Κυριολεκτικα τους πη... Νε, κανουν 1002 πραγματα ασχετα με την ειδικοτητα τους και συν αυτο αν δεν τα κανουν και καλα τιμωρουνται κιολας, ειδικα σε μοναδα της Κοζανης οπως εχω μαθει και γω.
Το ωραριο ειναι εξουθενωτικο και ειμαι σιγουρος οτι διμιουργηθηκε μονο για τις αναγκες τις υπηρεσιας και οχι των συνοδων.
Η Αεροπορια διαθετει σκυλους τουλαχιστον μια 10ετια πριν το Σ. Ξ. Και λειτουργουν αψογα οπως και το Ναυτικο, αλλα οσο θα υπαρχουν "Καραβαναδες" στο Σ. Ξ δεν προκειτε κανεις να δει χα'ι'ρι.
Κριμα γιατι ηταν μια καλη και πολυ ενδιαφερουσα ειδικοτητα και την φτιαξαν ετσι ωστε να πας μεσα και να βογκας στην κυριολεξια.
Με εκτιμιση προς τους συνοδους.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ
Το ωραριο ειναι εξουθενωτικο και ειμαι σιγουρος οτι διμιουργηθηκε μονο για τις αναγκες τις υπηρεσιας και οχι των συνοδων.
Η Αεροπορια διαθετει σκυλους τουλαχιστον μια 10ετια πριν το Σ. Ξ. Και λειτουργουν αψογα οπως και το Ναυτικο, αλλα οσο θα υπαρχουν "Καραβαναδες" στο Σ. Ξ δεν προκειτε κανεις να δει χα'ι'ρι.
Κριμα γιατι ηταν μια καλη και πολυ ενδιαφερουσα ειδικοτητα και την φτιαξαν ετσι ωστε να πας μεσα και να βογκας στην κυριολεξια.
Με εκτιμιση προς τους συνοδους.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ
Υπομονη παιδια και να ξερετε και αυτο που θα πω το εννοω οτι εσεις ειστε ο Ελληνικος Στρατος και οχι κατι καραβαναδες της κακιας συμφορας.
Με εκτιμηση
Με εκτιμηση
Οχι φιλε δεν ειναι παραπονο, ειναι ενα μεγαλο ερωτημα που κανεις δεν μπορει να απαντησει, οσο παντως θα ανηκουμε εκει (ΔΥΓ) Και θα κανουν κουμαντο απαραδεκτα ατομα που δεν εχουν κανει φορεσει ποτε παραλλαγη, η ειδικοτητα αυτη θα πηγαινει κατα διαολου.
Οσο για τη συγκεκριμενη ειδικοτητα ειναι απ τις χειροτερες στον ε. ς και αυτο σας το λεει ενας εκπαιδευτης σεσ-ς.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Εκπαιδευτη μου, ειμαι φιλη
Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος; Γιατι λετε οτι ειναι η χειροτερη ειδικοτητα του σ. Ξ. Δεν υπαρχει οργανωση; Εγω αυτο που ξερω διοτι ειχα μιλησει με ατομο που ηταν συνοδος πως επειδη δεν εχουν καποιοι σκυλι, ειναι παιδια για ολες τις δουλειες κ για πολλα χρονια κανουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ειδικοτητα τους... Κ αυτο διοτι ηθελα ενημερωση για να ξερω ποια ειδικοτητα να επιλεξω! Αρα δηλαδη να χαιρομαι που δεν επελεξα αυτη την ειδικοτητα διοτι σκεφτομουν πως τωρα μπορει να ειχα μπει με την προηγουμενη σειρα διοτι ηταν αρκετες θεσεις σε σχεση με την ειδικοτητα που ειχα επιλεξει

Dum spiro spero
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Εκανες οτι καλυτερο που δεν πηγες σε αυτη την ειδικοτητα. Σωθηκεσ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Καλως τον κ ως μελος... Εμενα η φιλη μου τωρα που μπηκε δειχνει πολυ ευχαριστημενη, εχει τον σκυλακο της κ ολα ειναι σουπερ

Dum spiro spero
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Στο κεντρο τους τα παρουσιαζουν ολα καλα. Στην μοναδα οταν θα παει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης