λογικα μεχρι 28 αν καποιος ειναι του 1992 μπορει; Αν δεν εχει κλεισει τα 28;Dolce έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Για τους αστυνομικούς στα πανεπιστήμια θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εχουμε πληροφορίες αν υπάρχουν ηλικιακά όρια; Και αν ναι πια είναι αυτά;
Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΛΑΣ (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
απο 93 και πανωredman έγραψε:λογικα μεχρι 28 αν καποιος ειναι του 1992 μπορει; Αν δεν εχει κλεισει τα 28;Dolce έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Για τους αστυνομικούς στα πανεπιστήμια θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εχουμε πληροφορίες αν υπάρχουν ηλικιακά όρια; Και αν ναι πια είναι αυτά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Gouleas94 έγραψε:απο 93 και πανωredman έγραψε:λογικα μεχρι 28 αν καποιος ειναι του 1992 μπορει; Αν δεν εχει κλεισει τα 28;Dolce έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Για τους αστυνομικούς στα πανεπιστήμια θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εχουμε πληροφορίες αν υπάρχουν ηλικιακά όρια; Και αν ναι πια είναι αυτά;
Παραπληροφόρηση είσαι φίλε.
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Εγώ πάντως θα ήθελα να αυξηθεί το όριο διότι με συμφέρει επειδή είμαι το 92! Καλή επιτυχία σε όλους!
Ρε παιδιά είμαι του 1992 ξέρετε αν θα αλλάξει καθόλου το όριο ηλικίας σε κάποια απο τις επερχόμενες προκήρυξεις για σφ η εφ;
Αρα Του 92 Τελειώσαμε;
Αρα του 92 τελειώσαμε?
Φίλε χωρίς. Να θέλω να πω κάτι που δε ξέρω, σε σώνει μόνο αν ανέβει το. Οριο ηλικίας!
αλλο πραγμα οι εδ και αλλο οι σφGpap95 έγραψε:Παιδιά μη λέτε χαζα. Όπως δε φεύγουν οι εφ δε θα φύγουν και οι σφ. Μη λέμε ότι θέλουμε. Δεν απολύθηκαν ποτέ σφ ούτε παλιά ! Εμένα με τρομάζει κάτι άλλο. Μηπως ανέβουν οι βάσεις επειδή θα είναι 1000 άτομα και όχι 1500;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redman την Τετ Ιαν 13, 2021 6:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζει κανείς αν θα είναι ακριβώς τα ίδια προσόντα με τους ε Φ για ηλικία και όριο ανάστηματος;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Ρε παιδιά διαβάζετε και πιο πάνω και μην γράφετε ότι να ναι. ΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Οριο ηλικιας ξερουμε; Θα ναι μεχρι 28 η 30 η 32?
Κατα την αποψη μου παντα ενδεχεται ναναι τα 28 αλλα ακομα δεν εχουν δημοσιευθει κριτηρια προσληψης. Οπως λεν και οι προλαλλησαντες υπομονη εως οτου δημοσιευθει το ΦΕΚ επισημα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αυτο το νεο ΣΩΜΑ θα εχει αλλη ηλικια απο τους ειδικους φρουρους;
Μπορει ας πουμε να ειναι οπως τους φυλακες στα σωφρονιστικα ιδρυματα που εχουν οριο ηλικιας 32 χρονων;
Μπορει ας πουμε να ειναι οπως τους φυλακες στα σωφρονιστικα ιδρυματα που εχουν οριο ηλικιας 32 χρονων;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγω νομιζω οτι συμφωνα με το παρακατω λινκ θα γινουν οι προσληψης...
https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/genika-nomothetimata/upourgike-apophase-701771-th2020.html
https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/genika-nomothetimata/upourgike-apophase-701771-th2020.html
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης