Loxagos7 έγραψε:Ρε μάγκες οι μισοί έχουν την άποψη ότι λόγο προκηρύξεων μετά το 19 οι βάσεις θα είναι χαμηλές εγώ προσωπικά δεν λέω ότι θα είναι ας πούμε ο πρώτος στη Β με 2500 αλλά όχι και με 3000 τέλος πάντων θα δείξουν όλα στο τέλος
Οσοι γνωριζουν. Κατα ποσο θα μετρησει πιστευτε βυσμα πολιτικο, απο τη στιγμη που θα συμμετεχει και ο ΑΣΕΠ στην προκυρηξη για την εξακριβωση των μορίων; Δε ρωταω για μενα για ενα φιλο μου 😂
Στη μοριοδοτηση δε μπορεις να βαλεις βυσμα! Τωρα αμα δε βγαζεις τα αθληματα ή εχεις καμια μυωπια μεγαλη ή κανα τατουαζ να φαινεται τοτε ναι σε βοηθαει το πολιτικο βυσμα!
Φίλε politi βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου ρε φίλε πραγματικά. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν τριτεκνοι και πολύτεκνοι, αλλά αυτοί οι πολλοί που ήταν, κάνανε τα χαρτιά τους το 19. Τώρα αν ξαφνικά αυτοί που δε μπήκα το 19 με 2600, απέκτησαν 3α αδέρφια ώστε να πάρουν μόρια, δρ ξέρω τι να σου πω ! Σου είπα απλά ότι το 19 ήταν πάρα πολύ οι τριτεκνοι και πολύτεκνοι. Απλό! Όσο για τους σφ, ήταν 1000 άτομα και σου λέω με εντοπιότητα έφταναν τα 3400 μόρια! Μπήκαν επιλαχών με 2400! Αν ήταν επιλαχών με 3000 μόρια, θα έμπαιναν αυτοί και όχι οι 2400. Για να έφτασε δηλαδή να μπει κάποιος επιλαχών με 2400, φαντάσου πόσο ηταν τα μέγιστα μόρια χωρίς εντοπιότητα. Δε μπορώ να εξηγήσω παραπάνω και να κάνω ιδιαίτερα. Αν είναι μεγαλύτερα από το 19, εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από όλους
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εχω ακουσει αρκετα χαμηλα μοριοδοτουμενους να μπαινουν σε προκυρηξη με βοηθεια βυσματος. Εγω ας πουμε δεν εχω κατι το ιδιετερο Αγγλικα Μοτοσυκλετα Αυτοκινητο και 12 Απολυτηριο Γενικου λυκειου οι πιθανοτητες ειναι λιγες εως και αφαντες.
George 1995 Αποστολή:18/Ιανουαρίου/2021 ώρα 21:22 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο 1200 άτομα θα είναι 1000 ΑΕΙ 200 δρόμο. Όριο ηλικίας 32 χωρίς να πέφτανε τα ΑΕΙ και υπάρχει αλλαγή στα αγγλικά 2 μονάδες το β2 το c1 3 και το c2 4
Αυτό έγραψες εσυ στα όρια ηλικίας στις 18 Ιανουαρίου.