Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Τι θελεις για να γινεις ειδικος φρουρος;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
το γουσταρεις το επαγγελμα αυτο;laz_3 έγραψε:Τι θελεις για να γινεις ειδικος φρουρος;
-
- Στρατιώτης
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Οχι απλως θελω να μαθω καποια πραγματα σχετικα με αυτο το επαγγελμα
-
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
αστο καλυτερα αφου δεν το γουσταρεις θα τα παρατησεις πριν ορκιστεις πιστεψε με... Ειναι πολλα τα ατομα που το κανουν αυτο...laz_3 έγραψε:Οχι απλως θελω να μαθω καποια πραγματα σχετικα με αυτο το επαγγελμα
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Γιατι φιλε μου; Επειδη ενδιαφερομαι εγω απο ποια αποψη Το λες;
-
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
ειναι πολλοι αυτοι που τα παρατανε γιατι πανε για την επαγγελματικη αποκατασταση και οταν μπαινουν στο σωμα συναντανε πραγματα που δεν το περιμεναν... Για αυτο αμα δεν το γουσταρεις μην κανεις τον κοπο να κανεις τα χαρτια σου... Τζαμπα χρονο θα χασεις...xxxxx έγραψε:Γιατι φιλε μου; Επειδη ενδιαφερομαι εγω απο ποια αποψη Το λες;
-
- Στρατιώτης
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ευχαριστω πολλυ φιλε... Απλως ψαχνομαι για δουλεια
που εχει σιγουρο μισθο
που εχει σιγουρο μισθο

-
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
γιατι παλικαρι μου θελεις να γινεις στοχος για σιγουρο μισθο; Βρες αλλο επαγγελμα... Αν μπεις στο σωμα αυτο χωρις να το γουσταρεις κακο στο σωμα κανεις με αυτην την νοοτροπια...laz_3 έγραψε:Ευχαριστω πολλυ φιλε... Απλως ψαχνομαι για δουλεια
που εχει σιγουρο μισθο
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια πανω στο θεμα των ειδικων φρουρων. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ εντονα οτι στην επομενη προκυρηξη να κανω τα χαρτια μ! Ηθελα πληροφοριες σχετικα με το θεμα. Δλδ: Αντε κ μπηκα, παω για εκπαιδευση καπου λογικα ετσι; Για ποσο καιρο ξερετε;
επισης μετα ειναι σιγουρο οτι θα μαι στο α. Τ της περιοχης μ (ειμαι απο αττικη).
τα αθληματα ειναι ευκολα αν εχεις να γυμναστεις καποια χρονια;
οσες πληροφοριες εχετε παρακαλω μεταδωστε τις. Φωτιστε με κοινοσ. Χαχα! Ευχαριστω...
επισης μετα ειναι σιγουρο οτι θα μαι στο α. Τ της περιοχης μ (ειμαι απο αττικη).
οσες πληροφοριες εχετε παρακαλω μεταδωστε τις. Φωτιστε με κοινοσ. Χαχα! Ευχαριστω...

-
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
αν δεν το γουσταρεις θα τα παρατησεις πριν ορκιστεις να το ξερεις...nasa έγραψε:Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια πανω στο θεμα των ειδικων φρουρων. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ εντονα οτι στην επομενη προκυρηξη να κανω τα χαρτια μ! Ηθελα πληροφοριες σχετικα με το θεμα. Δλδ: Αντε κ μπηκα, παω για εκπαιδευση καπου λογικα ετσι; Για ποσο καιρο ξερετε;
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Για τις γυναίκες είναι ακόμα ποιο δύσκολο που δεν έχουνε πάει στρατό.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Αντι να μου λετε αυτα ειναι δυνατον να απαντηθουν τα ερωτηματα μου. Γυναικα ειμαι θα τα καταφερω... 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
nasa έγραψε:Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια πανω στο θεμα των ειδικων φρουρων. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ εντονα οτι στην επομενη προκυρηξη να κανω τα χαρτια μ! Ηθελα πληροφοριες σχετικα με το θεμα. Δλδ: Αντε κ μπηκα, παω για εκπαιδευση καπου λογικα ετσι; Για ποσο καιρο ξερετε;
1) Ένας φίλος μου που μπήκε με την πρόσφατη προκήρυξη έκανε 2 μήνες εκπαίδευση στην Ξάνθη.
2) Τον φέρανε σε τμήμα της περιφέρειας του. Όχι στο τμήμα της περιοχής του.
3) Επειδή είχα πάει στα αθλήματα να τον δω. Αν έχεις ασχοληθεί δεν θα ιδρώσεις για να τα περάσεις.
-
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
to 90% των γυναικων κοβεται στο 1000λιαρι...nasa έγραψε:Αντι να μου λετε αυτα ειναι δυνατον να απαντηθουν τα ερωτηματα μου. Γυναικα ειμαι θα τα καταφερω...

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Εγω θέλω να ρωτήσω ενημερωτικα αν απο Ε. Φ. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει ένταξη σε επίλεκτα σώματα της ΕΛ. ΑΣ. Δηλαδη αν μπορεις να δηλώσεις για Αντιτρομοκρατικη, Δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος κλπ.
Εχω μια α' πληροφορηση οτι πρέπει να εισαι με βαθμό αδαδημίες της ΕΛ. ΑΣ.(Αστυφύλακας + άνω) για να μπορέσεις να επιλεγείς για κάτι τέτοιο και απο Ε. Φ. Δεν είναι εφικτο.
Έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σχετικά με αυτο;
Ευχαριστω!
Εχω μια α' πληροφορηση οτι πρέπει να εισαι με βαθμό αδαδημίες της ΕΛ. ΑΣ.(Αστυφύλακας + άνω) για να μπορέσεις να επιλεγείς για κάτι τέτοιο και απο Ε. Φ. Δεν είναι εφικτο.
Έχει κάποιος να προσθέσει κάτι σχετικά με αυτο;
Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης