Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Παιδιά εγω πιστεύω για να είναι χαμηλες οι βάσεις θα πρέπει να βγουν πρώτα εποπ και ΣΦ Για να έχουμε βασεις 2011...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Και μια από τις δυο να βγει πιο πρώτα είναι πολύ καλά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Τίποτα δεν θα αλλάξει σχετικά με την μοριοδοτήσει και θα το δείτε ! Όπως του 19 θα είναι ακριβώς !
Ποσο πιστευεται οτι θα ειναι η βαση στην Α κατηγορια;
Λέτε να αλλάξει η Μοριοδοτηση για πολύτεκνους και τρίτεκνους;
Δε γνωρίζουμε κάτι για αλλαγή στα μόρια. Όλα παίζουν. Πάντως κάποιοι έξυπνοι 30+ που έχουν παιδιά Και ελπίζουν σε αύξηση ορίου ηλικίας, να ξέρουν ότι δε παίζει ρόλο το αν έχεις παιδιά. Τουλάχιστον το 19, δεν έπιανε μόρια ένας γονέας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Αν βγουν πρώτα σφ και εποπ θα ναι χαμηλές οι βάσεις... !
Xanthos φιλαρακι μιλουσαμε απο την προκυριξη του 19 εμεις βεβαια ειχα καποιο αλλο ονομα στο forum που δεν το θυμαμαι. Αλήθεια το θέλω και σίγουρα με αυτά τα μόρια δεν θα κάνω χαρτιά... Δεν λέω να μην τα κάνουν οι άλλοι να τα κάνουν όλοι εγώ τα εκανα το 19 βγήκα 4000+ και ηρεμισα. Αλλά εγώ προσωπικά έστω και 2 ώρες το θεωρώ χαμένο χρόνο πλέον και βάζω το χέρι μου στην φωτιά πραγματικα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Καταρχάς Φουσέκης η βάσεις δν θα εχουν καμία σχέσει με το 19 για πολλούς και διάφορους λόγους δεύτερον άλλο δέχονται πίεσης άλλο θα αλλάξει το όριο ξέρετε το πίεσης δέχτηκαν το 19 είδατε ούτε εποπ άλλαξε π λέγανε όσο για την προ σύγουρα θα τρέξει πρωτα των εποπ γιατί βγιαζονται να τους δώσουν ειδικότητα να τους στείλουν παραμεθόριο
Σιγά μην αλλάξει το όριο ηλικίας σιγά μην πάει και 40χρ
Για εμένα Κάνε τα χαρτιά σου. Αν μ λες ότι χάνεις 2 ώρες να πας να ρίξεις τα χαρτιά σου ίσως δεν το θέλεις τόσο πολύ. Παντός πιστεύω πως ίσως προλάβει κάποιος να βγάλει ένα δίπλωμα να αυξήσει τα μόρια του εάν θέλει. Ίσως πάρει χρόνο κ αν η σχολή οδηγών πχ είναι γνωστός σας μπορεί να σας περάσει μπροστά να δώσετε γρήγορα. Όσο για το παιδί παραπάνω που μιλάει για μόρια γονέων. Ο μόνος που μπορεί να πάρει μόρια σαν πατερας-μητερα είναι να είσαι 3τεκνος. Δηλαδή να έχεις 3 παιδιά. Αν θυμάμαι καλά. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Εκτός μόνο αν δεν υπήρχε τηλεόραση σπίτι κ βαράτε κουπί όλη μέρα. Χαχχααχ
Ο. Π. Κ. Ε
Μην βγάζετε Κακια για της ηλικίες παιδιά. Τα ίδια κ τα ίδια κάθε μέρα. Ο κάθε ένας όπως τον βολεύει είναι. Ο κάθε ένας στο μυαλό του το έχει διαφορετικά. Κ εγώ δεν γουστάρω να μπαίνουν στο σώμα κάτω τον 25 ετών το λιγότερο αλλά τι να κάνουμε; Μας γλεντάνε οι 22αριδες. Μαγκιά τους. Δεχόμαστε ότι και να είναι. Δεν είναι στο χέρι μας
Ο. Π. Κ. Ε
Και εγω αυτο πιστευω.2480-2500πιστευω θα ειναι η βαση
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Δεν αλλάζει η μοριοδότηση για τρίτεκνους και πολύτεκνους. Μέσω σεφεα τουλάχιστον
Κ τω δεν πιστεύω κάντο αλλάξει αυτό. Αλλά δε εμπιστεύομαι κ το σεφεεα η αλήθεια είναι. Εδώ είχαν τρελαθεί τα σιτε και ο χρυσό για προσλήψεις κ αυτοί δεν είχαν ιδέα έλεγαν και δεν ήξεραν καν αν είναι εφ. Όπως μας έλεγε κ ο γκλοκ. Οπότε δεν τους εμπιστεύομαι να πουν και κάτι για μοριοδότηση κ όσοι ρωτούσαν γι'αυτό τους έλεγαν σαν του 19. Αν αλλάξει κάτι τελευταίοι θα το μάθουν έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αφού βγει το φεκ μόνο εκεί μπορεί να απαντήσει με πλήρη σαφήνεια.
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες