XristosMP έγραψε:Μπορεις να φυγεις κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
Ευχαριστώ Χρήστο. Απλά λέω μήπως "τρως" τη θέση από κάποιον άλλον και έχεις ποινή. Π. Χ μια φίλη μου τη πήραν παιδαγωγό και της ειπαν ότι αν δρ πάει, θα μπορεί να κάνει τα χαρτιά της ξανά μετά από 2 χρόνια. Θα μου πεις δεν έχει καμία σχέση με το στρατό αλλά και τα 2 επαγγέλματα υπάγονται στο δημόσιο και για αυτό με έβαλε σε σκέψεις.
Μήπως ήταν αναπληρώτρια αυτοί νομίζω άμα δεν πάνε έχουν θέμα
re pate kala re έγραψε:Μήπως ήταν αναπληρώτρια αυτοί νομίζω άμα δεν πάνε έχουν θέμα
Ναι αναπληρώτρια είναι! Εντάξει εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα ! Εγώ φοβόμουν μήπως δε μπορώ να συμμετάσχω σε άλλη προκήρυξη σε περίπτωση που αρνηθώ να πάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 13, 2021 10:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostasdim έγραψε:Ρε παιδια πως τα βλεπετε τα πραγματα με το μιλι βγαινει το 7,30 ή ειναι δυσκολο;Επισης γνωριζει κανενας ποια δοκιμασια στα αθληματα δινουμε πρωτα;
ΔΕν είναι τίποτα στανταρ Στην ΣΣΕ την πρώτη μέρα κάνανε ΜΙΛΙ - ΕΛΞΕΙΣ -ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ-ΥΨΟΣ-100 σε άλλη επιτροπή αλλιώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 13, 2021 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά γενικά δεν ξέρω πρώτη φορά δηλώνω σημετοχη σε προκυρηξη έχω κριθεί ως κατάλληλος ειμαι χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός και σειρά 339/440 και λέει δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κληθεντες όπως καθορίζεται στην παράγραφο 14α της προκυρηξης και τόσο καιρό δεν έχουν γράψει εκεί κάτι για τα αθλήματα για να με καλέσουν και βλέπω ότι πολλά παιδιά έχουν πάει θα με καλέσουν και εμένα κάποιες από αυτές τις μέρες ή ειμαι επιλαχών οποίος μπορεί ας απαντήσει
Για την ακρίβεια πρέπει να κοιταμε την αλήθεια καταματα. Η προκυρηξη ηταν βισματα οι με την αξία τους λιγοι! Εισαι και στη θεση 200! Οπότε περιμενεις την επομένη προκήρυξη η αλλη προκύρηξη. Κατα τη γνώμη μου βέβαια παντα φιλικά και καλη επιτυχία σου σε οτι κάνεις!
Tzoum07 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά γενικά δεν ξέρω πρώτη φορά δηλώνω σημετοχη σε προκυρηξη έχω κριθεί ως κατάλληλος ειμαι χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός και σειρά 339/440 και λέει δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κληθεντες όπως καθορίζεται στην παράγραφο 14α της προκυρηξης και τόσο καιρό δεν έχουν γράψει εκεί κάτι για τα αθλήματα για να με καλέσουν και βλέπω ότι πολλά παιδιά έχουν πάει θα με καλέσουν και εμένα κάποιες από αυτές τις μέρες ή ειμαι επιλαχών οποίος μπορεί ας απαντήσει
επιλαχών και μάλιστα ούτε στο χάρτη δε φενεσαι. Υσχιει το παραπάνω μνμ μου και για σένα φίλε