Βάσεις - μόρια για ΕΠΟΠ (2021)
Αν θες πχ απλή ειδικότητα πεζικού με απαιτούμενες γνώσεις απολυτηρίου Λυκείου θα μετρήσει το ΙΕΚ γιατί είναι ο ανώτερος τίτλος σπουδών που έχεις και βάλε αγγλικά και ότι άλλο έχεις 500 Πλας για πΕζικο χαλαρά μεσα
Α σοβαρα ; Εγω νομιζα πως δε θα μετρουσε το ιεκ σε περιπτωση που δηλωνα ειδικοτητα με γραμματικες γνωσεις λυκειου.Georkarp2 έγραψε:Αν θες πχ απλή ειδικότητα πεζικού με απαιτούμενες γνώσεις απολυτηρίου Λυκείου θα μετρήσει το ΙΕΚ γιατί είναι ο ανώτερος τίτλος σπουδών που έχεις και βάλε αγγλικά και ότι άλλο έχεις 500 Πλας για πΕζικο χαλαρά μεσα
Σε ευχαριστω πολυ ! Τοτε εχω τα ιδια μορια ειτε υπαρξει ειτε οχι. Ενταξει χαλαρα δε το λες. Ειμαι στον μεσο ορο πιστευω.
Πόσα ακριβώς έχεις;
Ιεκ 250 επειδη εχω βεβαιωση και οχι πιστοποιηση, Αγγλικα C2 150 μορια,90 απο θητεια και 50 απο διπλωμα ι. ΧΣυνολο 540
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Παρ Ιαν 01, 2021 10:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά να έχετε, εγω συμπληρώνω 740 μόρια για την ειδικότητα του Βοηθού φυσικοθεραπευτή πιστεύετε έχω ελπίδες με αυτά τα μόρια ;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 14
VasPap έγραψε:Α σοβαρα ; Εγω νομιζα πως δε θα μετρουσε το ιεκ σε περιπτωση που δηλωνα ειδικοτητα με γραμματικες γνωσεις λυκειου.Georkarp2 έγραψε:Αν θες πχ απλή ειδικότητα πεζικού με απαιτούμενες γνώσεις απολυτηρίου Λυκείου θα μετρήσει το ΙΕΚ γιατί είναι ο ανώτερος τίτλος σπουδών που έχεις και βάλε αγγλικά και ότι άλλο έχεις 500 Πλας για πΕζικο χαλαρά μεσα
Σε ευχαριστω πολυ ! Τοτε εχω τα ιδια μορια ειτε υπαρξει ειτε οχι. Ενταξει χαλαρα δε το λες. Ειμαι στον μεσο ορο πιστευω.
Στις ειδικοτητες που γραφει απολ. Λυκειου μετρας το απολ. Λυκειου και οχι το μεγαλυτερο πτυχιο.
Στις ειδικοτητες που ζηταει πτυχιο, εκει μετρας το πτυχιο σου και οχι το απολ. Λυκειου σου.
Πλεον δεν ειναι σαν του 09 που εγραφε « τουλαχιστον απολ. Λυκειου» και εβαζες οτι μεγαλυτερο χαρτι ειχες.
Ο φιλος Georkarp τα μπερδεψε λιγο.
Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ τι το βάλανε για μόστρα; Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ σε θέσεις με απολυτήριο λυκείου μετράει κανονικά
Οχι φιλε μου δυστυχώς μετράει το μεγαλύτερο πτυχίο που έχεις και εφόσον το ζητάει. Δηλώνεις μονο ότι σου ζητάει αν ζητάει λύκειο δεν βάζεις ούτε ιεκ ουτε τει
Η φοίτηση που μετράει?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Μακάρι να μετράει στην ειδικότητα που αντιστοιχεί, δηλαδή αν δεν εχεις το πτυχιο για την ειδικοτητα να μπορεις να καλυψεις μια θεση μοννο και μονο επειδη σπουδαζεις σε αυτο
προσωπικα αυτό ελπιζω
προσωπικα αυτό ελπιζω

Θα λυθουν ολες οι αποριες σε λιγες μερες παιδιαΚαλημερα
Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ μετράει σε ειδικότητες που θέλει ειδικότητες Πανεπιστημίου δηλαδή;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 14
Georkarp2 έγραψε:Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ τι το βάλανε για μόστρα; Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ σε θέσεις με απολυτήριο λυκείου μετράει κανονικά
Δεν μετραει λεμε.
Γιατι το βαλανε μονο αυτοι ξερουν.
Περιμενε να βγει η προκηρυξη και θα δουμε τι και πως.
Με τα τωρινα δεδομενα δεν μετραει.
Η φοίτηση σε ΑΕΙ ΤΕΙ μετράει σε ειδικότητες που θέλει ειδικότητες Πανεπιστημίου δηλαδή;
Ρε φιλε... Ελεος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 7 επισκέπτες