Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 17
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Μόλις τελειώσει οι διαδικασία με τους ΕΠΟΠ θα έχουμε εξελίξεις με την προκήρυξη ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Πότε τελειώνουν η διαδικασίες;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Όταν βγουν οι τελικοί πίνακες με τους επιτυχόντες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Παιδιά εγώ μπαίνω Σεπτέμβρη για θητεία και είμαι για ειδικές δυνάμεις .θα την προλάβω την προκυριξη πιστεύετε ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
κανείς δε μπορεί να γνωρίζει φίλε μου. Νομίζω στις προηγούμενες προκύρηξεις οβα έπρεπε για τους εν ενέργεια φαντάρους να διανύουν τους τελευταίους μήνες τις θητείας τους! Βέβαια θα δούμε μακάρι πρώτα ο Θεός να προκυρηχθει οβα μέσα στο 2021 όπως βέβαια έχουν εγκριθεί και τα νουμερα Για το τρέχον έτος.E.D. έγραψε:Παιδιά εγώ μπαίνω Σεπτέμβρη για θητεία και είμαι για ειδικές δυνάμεις .θα την προλάβω την προκυριξη πιστεύετε ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Να είσαι καλά politis σε ευχαριστώ πολύ !
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Έχουμε κανένα νεότερο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως θεωρώ χαζό και άσκοπο το να βγει προκήρυξη για όβα όταν λένε για συνεχείς προσλήψεις ΕΠΟΠ μέσα στην πενταετία. Ποιος θα θελήσει να πάει όβα αν σκοπεύουν να βγάλουν κι άλλη προκήρυξη για εποπ; Και γιατί να εκπαιδεύουν όβα και ΕΠΟΠ ταυτόχρονα; Προσωπική μου άποψη πάντα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
και σαν οβα περνεις μορια οποτε καποιοι σιγουρα θα θελουν... Μπορει να κανω και λαθος απλα λεωFlawless έγραψε:Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως θεωρώ χαζό και άσκοπο το να βγει προκήρυξη για όβα όταν λένε για συνεχείς προσλήψεις ΕΠΟΠ μέσα στην πενταετία. Ποιος θα θελήσει να πάει όβα αν σκοπεύουν να βγάλουν κι άλλη προκήρυξη για εποπ; Και γιατί να εκπαιδεύουν όβα και ΕΠΟΠ ταυτόχρονα; Προσωπική μου άποψη πάντα
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Πολυ καλα το λες Ειρηνη μαζευεις μοριαeirini k έγραψε:και σαν οβα περνεις μορια οποτε καποιοι σιγουρα θα θελουν... Μπορει να κανω και λαθος απλα λεω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 8:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Για μένα δεν θα πρέπει να βγάλει ΟΒΑ ξανά ... Ας βγάζει ΕΠΟΠ κάθε χρόνο από 1000 άτομα
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Μέσα από τον θεσμό τον ΟΒΑ μαζεύεις μόρια για μελλοντική προκήρυξη ΕΠΟΠ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Για ανταγωνιστείς άτομα που είναι σε παραμεθόριο και έχουν πολυτεκνία ο μόνος τρόπος είναι μέσω οβα προσωπική μ γνώμη πάντα !
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ετσι οπως τα κάνανε για να μπεις εποπ πρεπει να εισαι οβα πρωτα εκτός και αν εχεις τρελα μορια κ κανενα μεταλλιο ανδρείας τι να πω... Προκηρυξη οβα θα βγει μολις γινει η καταταξη των εποπ αφου οι περισσότεροι τωρινοι οβα περασανε σβηστά
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Για να μπεις οβα δεν πρέπει να έχει 5 χρόνια που τελείωσες την θητεία σου παίρνεις 100 μόρια απλά επειδή μπήκες. Αν είχες 400 μόρια θα σε πάει 500. Επίσης κάθεσαι 3 έτη με δικαίωμα επέκτασης στα 5.800 ευρώ μισθός αν κάποιος έχει δουλειά ή είναι από κάποια καλή σχολή και μπορεί να βρει δουλειά και μπει οβα θα είναι καταστροφή διότι σαν οβα θα βγεις μετά με 0 προϋπηρεσία αν δεν μπεις εποπ. Πρέπει να είστε 100% σίγουροι αλλιώς μετά αν δεν περάσετε εποπ θα είναι κακό πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες