Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Ξερει κανεις να μου πει σε ποιο τοπικ αναφερονται τα μορια ανα ειδικοτητα; Απο προηγουμενες προκηρυξεις...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Το χαρτι που μας ζητανε στις γυναικες να παρουμε απο το Δημο λεει μεσα οτι πρεπει να ειμαστε αγαμες. Φανταζομαι οτι ειναι τυπογραφικο λαθος. Εεεε;
Rania_23 έγραψε:Το χαρτι που μας ζητανε στις γυναικες να παρουμε απο το Δημο λεει μεσα οτι πρεπει να ειμαστε αγαμες. Φανταζομαι οτι ειναι τυπογραφικο λαθος. Εεεε;
Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος! Αν δεν είσαι παντρεμένη στο συμπληρώνουν. Αν, πάλι, είσαι, μέσα στην προκύρηξη υπάρχει ένα ακόμα χαρτί που πρέπει να συμπληρωθεί Και να σταλθεί από όσες/όσοι είναι παντρεμένοι!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
eleni έγραψε:Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος! Αν δεν είσαι παντρεμένη στο συμπληρώνουν. Αν, πάλι, είσαι, μέσα στην προκύρηξη υπάρχει ένα ακόμα χαρτί που πρέπει να συμπληρωθεί Και να σταλθεί από όσες/όσοι είναι παντρεμένοι!Rania_23 έγραψε:Το χαρτι που μας ζητανε στις γυναικες να παρουμε απο το Δημο λεει μεσα οτι πρεπει να ειμαστε αγαμες. Φανταζομαι οτι ειναι τυπογραφικο λαθος. Εεεε;
Ευχαριστω. Προς στιγμην φοβηθηκα πως προσλαμβανουν μονο αγαμους!

Καλησπερα παιδια θελω να κανω και εγω τα χαρτια μου για εποπ αεροποριας και θελω να μου απαντησετε σε 2 ερωτησεις αν ξερετε.1) στην συντμηση ειδικοτητας τι βαζω για την ειδικοτητα του αστυνομικου; Και 2) επειδη αυτη η ειδικοτητα ζηταει μονο απολυτηριο λυκειου και επειδη ειμαι ηδη σπουδαστης σε αει εχω τελειωσει δλδ το 1ο ετος στην δηλωση μπορω να βαλω οτι εχω και απολυτηριο και σπουδαστης αει και να πιαστουν και τα 2 Η μονο το ενα και ποιο; Με συμφερει το σποθδαστεις αει γτ πιανει και 350 μορια.:P ευχαριστω!
Πώς θα μάθουμε για τς αθλητικές δικιμασίες και τν συνεντευξη τι ώρες δίνουμε πότε και που; Κάτι με ειπαν με τν αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας σε κάποιο site τον βάζουμε και βλέπουμε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Παιδια ενα εχω να πω. Εστειλα τα χαρτια μου πριν μια εβδομαδα και Ουφ εφιγε ενα ανχος δεν αντεχα πολυ τρεξιμο. Αυτο που θελω να πω ειναι ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα
Σημερα εστειλα τα χαρτια μου για την πολεμικη αεροπορια και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα χαρτια μου ειναι σωστα, θα βγει σε μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα το ονομα μου ετσι; Αν ναι μπορειτε να μου πειτε σε πια ιστοσελιδα και ποτε; Γιατι καποιος μου ειπε οτι αν ειναι σωστα τα χαρτια σου, σε μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα θα βγει το ονομα σου και την ταδε ημερα, θα πρεπει να πας στο ταδε μερος για ψυχιατρικες, αθλητικες κτλπ εξετασεις.
Μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο; Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου πει.
Ευχαριστω πολυ.
Σημερα εστειλα τα χαρτια μου για την πολεμικη αεροπορια και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα χαρτια μου ειναι σωστα, θα βγει σε μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα το ονομα μου ετσι; Αν ναι μπορειτε να μου πειτε σε πια ιστοσελιδα και ποτε; Γιατι καποιος μου ειπε οτι αν ειναι σωστα τα χαρτια σου, σε μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα θα βγει το ονομα σου και την ταδε ημερα, θα πρεπει να πας στο ταδε μερος για ψυχιατρικες, αθλητικες κτλπ εξετασεις.
Ευχαριστω πολυ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
αν βγουν στην ιστοσελιδα της πολεμικης αεροποριας η σελιδα ειναι η εξης: www.haf.gr Βασικα εγω εμαθα οτι ισως να ενημερωθουμε τηλεφωνικως και να μην ανακοινωθει τιποτα στο ιντερνετ... Οποτε παιζει κ αυτο το ενδεχομενο! Παντως εσυ για καλο κ για κακο οταν θα ειναι κοντα οι ημερομηνιες μπες στην ιστοσελιδα κ αν δεν βρεις κατι τοτε κανε ενα τηλMirodin έγραψε: Καλημερα
Ευχαριστω πολυ.

Dum spiro spero
Που μπορω να βρω την αιτηση για την αεροπορια; Αυτη που εχει μεσα η προκυρηξη γραφει υποδειγμα επανω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Αυτη την αιτηση θα χρησιμοποιησεις, δεν πειραζει που γραφει αυτο επανω
Dum spiro spero
sniper6 έγραψε:Που μπορω να βρω την αιτηση για την αεροπορια; Αυτη που εχει μεσα η προκυρηξη γραφει υποδειγμα επανω.
http://www.haf.gr/el/career/diagonismoi/default.asp?id=3732
Ρε παιδια μια απορια! Εδω δεν ξερετε αν εχετε περασει... Και φτασατε κιολας στα αθληματα; Παμε καλα;
-
- Στρατιώτης
Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω. εκανα και εγω τα χαρτια μου για αεροπορια και θελω να πω καλη επιτυχια σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες