200? επίδομα επικινδυνότητας + βαρεά και ανθυγιεινά ένσημα έχω μάθει.
Το επίδομα είναι λιγότερο. Νομιζω 150 μικτά αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος και το παίρνουν και οι σωφρονιστικοί οπως και τα βαρέα και ανθυγιεινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 02, 2021 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 14 βαθμό πιστοποίηση,14 μήνες προϋπηρεσία και αγγλικά advanced, Α επικουρία τα είχα βγάλει 1688, ο βαθμός στην Α επικουρία πάει επί 110; Να ξέρω αν τα έβγαλα σωστά αλλιώς οποίος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ.
geomp έγραψε:Με 14 βαθμό πιστοποίηση,14 μήνες προϋπηρεσία και αγγλικά advanced, Α επικουρία τα είχα βγάλει 1688, ο βαθμός στην Α επικουρία πάει επί 110; Να ξέρω αν τα έβγαλα σωστά αλλιώς οποίος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ.
geomp έγραψε:Με 14 βαθμό πιστοποίηση,14 μήνες προϋπηρεσία και αγγλικά advanced, Α επικουρία τα είχα βγάλει 1688, ο βαθμός στην Α επικουρία πάει επί 110; Να ξέρω αν τα έβγαλα σωστά αλλιώς οποίος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ.
Εδώ γράφουμε ότι έχει να κάνει με ΤΗΝ προκήρυξη; Λοιπόν έχω 50 μηνες με ένσημα φυλακές θυρωροι πλιν νυχτοφύλακας απολυτήριο λυκείου 13.1 καί lower τι ψάρια πιάνω; Ευχαριστώ
Στους χωρίς εμπειρία θεωρώ ότι έχεις ελπίδες, ναι.
Γενικά οι περισσότεροι έχουν ελπίδες. Πολλές προκηρύξεις έτρεξαν, τρέχουν και θα τρέξουν και στην πορεία. Ένας όγκος υποψηφίων θα απορροφηθεί από δω και από κει.