Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Η προκήρυξη θα βγεί εκτός ασεπ με αντικειμενικά κριτήρια όπως η προκήρυξη ειδικών φρουρών το 2019. Όσοι λέτε για ασεπ θα πάρει 3 με 5 χρόνια για να βγάλει αποτελέσματα. Τα παιδιά της 6κ του 18 ακόμα να μπούνε.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
Οι προκηρύξεις αφορούν πολιτικό προσωπικό και θα βγουν εντός ΑΣΕΠ. Το θέμα είναι το πότε θα βγουν, αν και με το κάλεσμα των επιλαχόντων της 8Κ θα γίνει και το τελευταίο ξεσκαρτάρισμα εκείνης της προκήρυξης και θα πάρουν το δρόμο τους αυτές το 21. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως αν περισσέψουν θέσεις, ίσως τις συμπεριλάβουν στις καινούριες προκηρύξεις. Επίσης, όσοι θέλετε να βγει εκτός ΑΣΕΠ, δεν θα βγει. Καλό θα είναι να κάνετε τα χαρτιά σας για άλλες προκηρύξεις ή να στρωθείτε και να διαβάσετε, διότι ο ΑΣΕΠ είναι πολύ αυστηρός και δεν δίνει προβάδισμα σε άτομα με άσχετα προσόντα (νταλίκες, ταχύπλοα, ειδικές δυνάμεις κτλ). Αυτά από εμένα. Όποιος έχει κάποια νεότερη πληροφορία, ας την εναποθέσει, αλλά αυτό το εντός ή εκτός ΑΣΕΠ κουράζει. Η διαδικασία θα γίνει εντός ΑΣΕΠ και τις δοκιμασίες θα τις αναλάβει το υπουργείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Τρί Ιουν 29, 2021 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά μην κάθεστε και περιμενετε πάνω από ένα κινητό ή έναν υπολογιστή αν δημοσιεύθηκε κάτι για φυλακές κ τη είπε η Νικολάου κ η κάθε Νικολάου. Προχωρήστε στη ζωή σας κ μην είστε κολλημένοι με την προκήρυξη, αν βγει από ΑΣΕΠ η αν δεν βγει κτλπ. Αν βγει θα το μάθουμε όλοι ένας ένας, όσο περιμένετε με ανυπομονησία Φθειρεστε ψυχολογικά. Και στην τελική κ να μην βγει αυτή θα βγουν άλλες, καντε κ άλλου τα χαρτιά σας δεν τελείωσε κ κόσμος σε μια προκήρυξη ρε παλικαρια.
Σας βλέπω εδώ τρώγεστε με το τι έμαθε ο ένας κ τι έμαθε ο άλλος κ ποιος την έχει μεγαλυτερη.
Συνέλθετε κ σοβαρευτειτε.
Αν βγει με ΑΣΕΠ θα πανε αξιοκρατικά, αν βγει από το υπουργείο θα μπουν τα βισματα (και δεν θα μπορουμε να αποδείξουμε κ τίποτα γιατι ετσι ειναι το συστημα) , έτσι ήταν κ ετσι θα είναι.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Σας βλέπω εδώ τρώγεστε με το τι έμαθε ο ένας κ τι έμαθε ο άλλος κ ποιος την έχει μεγαλυτερη.
Συνέλθετε κ σοβαρευτειτε.
Αν βγει με ΑΣΕΠ θα πανε αξιοκρατικά, αν βγει από το υπουργείο θα μπουν τα βισματα (και δεν θα μπορουμε να αποδείξουμε κ τίποτα γιατι ετσι ειναι το συστημα) , έτσι ήταν κ ετσι θα είναι.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Και εκτός ΑΣΕΠ να βγει δε βλέπω να μπαίνετε εσείς που σχολιάζετε γτ στα ψυχο θα σας πάρουνε γραμμή. Η 6κ καθυστέρησε λόγω αθλητικών δοκιμασιών με αναβολές ενός χρόνου. Έχει βγει νομοθετικό που τα αλλάζει αυτά και πλέον τα πκε είναι στο υπουργείο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις... Όσοι είστε κάτω από 25 πάτε να κάνετε εμβόλιο μπας κ λειτουργήσει λίγο σωστά το σύστημα και πάμε ξανά απ την αρχή μέτα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Στην καινούργια προκήρυξη ποία θα είναι η μοριοδότηση;
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
1000 μόρια αν έχεις ψηφίσει έστω και μια φορά πασοκ,500 μόρια αν έχεις συγγενή που έχει διοριστεί επί πασοκ και 200 μορια αν έχεις μπει έστω και μια φορά στα γραφεια στη Χαρίλαου Τρικούπη. Και εννοείται μόρια σε τριτεκνους και πολύτεκνους.
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κατι σίγουρο για το πότε θα βγει?
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Τίποτα επίσημο. Είμαστε στην αναμονή.
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ένα παιδί έγραψε πως ειχε Πληροφορίες πως θα βγει φεκ 28 και αιτήσεις μεσα στον Ιούλιο αρχες. Αλλα ακομα τπτ μαλλον
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Nemesis 93 έγραψε:Ένα παιδί έγραψε πως ειχε Πληροφορίες πως θα βγει φεκ 28 και αιτήσεις μεσα στον Ιούλιο αρχες. Αλλα ακομα τπτ μαλλον
Και πίστεψες εσυ τον καθε πικραμένο.
Οσοι δίνουν και ημερομηνίες και στανταρακι α είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γινεται να ξέρεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Για τον Σταύρο-ΕΠΟΠ οι Ειδικές Δυνάμεις είναι στα άσχετα προσόντα !Όσο και να στραβώνουν κάποιοι πάντα θα μοριοδοτούνται οι Ειδικές Δυνάμεις.
Και τα επαγγελματικά διπλώματα θα μοριοδοτούνται όπως και το ΙΕΚ όπου γίνεται καλή δουλειά εκεί.
Και φυσικά όλοι επιθυμούμε τα αγωνισμάτα να γίνονται με "καλωδιωμένους" τους συμμετέχοντες αλλά πριν προλάβουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΑΣΕΠ μας απογοήτευσε με το ότι δε μπορεί να ολοκληρώσει μια προκύρηξη.
Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Στα ψυχοτεχνικά καλούσαν μόνο 10 υποψήφιους ανά ημέρα.
Ο λόγος; Να παραταθούν οι επιτροπές. Ο λόγος ; Σκεφτείτε...
Και τα επαγγελματικά διπλώματα θα μοριοδοτούνται όπως και το ΙΕΚ όπου γίνεται καλή δουλειά εκεί.
Και φυσικά όλοι επιθυμούμε τα αγωνισμάτα να γίνονται με "καλωδιωμένους" τους συμμετέχοντες αλλά πριν προλάβουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΑΣΕΠ μας απογοήτευσε με το ότι δε μπορεί να ολοκληρώσει μια προκύρηξη.
Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Στα ψυχοτεχνικά καλούσαν μόνο 10 υποψήφιους ανά ημέρα.
Άρα τι λες; Θα βγει εκτός άσεπ τώρα; Αφού η προκηρυξη είναι εδώ και καιρό στον Άσεπ και οι πκε θα γίνουν από το Υπουργείο αυτή τη φορά οπότε δε θα αργήσουν τόσο.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Για τον Σταύρο-ΕΠΟΠ οι Ειδικές Δυνάμεις είναι στα άσχετα προσόντα !Όσο και να στραβώνουν κάποιοι πάντα θα μοριοδοτούνται οι Ειδικές Δυνάμεις.
Τι σχέση έχει ρε παιδιά αν ο άλλος ήταν ειδικές δυνάμεις ή σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα εντός στρατού; Εγώ έκανα ειδικές δυνάμεις και έβγαλα όλη τη θητεία μου σε ένα ΚΨΜ ως Ι1. Πολλά παιδιά ήταν σε ΛΑΦ ή σε ΚΑΑΥ και πάει λέγοντας. Είμαι καταλληλότερος από κάποιον που έκανε τεθωρακισμένα, επειδή γράφει το απολυτήριο του στρατού ότι υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις; Αφού η θητεία μου δεν ήταν μάχιμη, όπως και πολλών άλλων. Ας μη γελιόμαστε μεταξύ μας.
Από εκεί και πέρα, Οοι αθλητικές δοκιμασίες εκεί αποσκοπούν. Να αποδείξει ο υποψήφιος ότι μπορεί στην πράξη να ανταπεξέλθει σωματικά. Δηλαδή, στην ταχύτητα, την αντοχή, τη δύναμη και το άλμα. Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Στον ΑΣΕΠ μοριοδοτούνται τα πτυχία. Όχι, πού υπηρέτησε κάποιος. Όσον αφορά το στρατό, μπορεί απλά να τύχει να βάλουν για τους φρουρούς να έχουν κάνει τη θητεία τους. Αυτό και μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Τετ Ιουν 30, 2021 10:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημερινή επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ πρωινές ώρες. Καταλαβα οτι δεν ξέρουν που πανε τα 4 να ξέρετε.
1ον : Μου λένε ότι δεν ξέρουν αν η προκυρηξη υπάρχει σε αυτους κ ότι είναι για ενημέρωση να παρακολουθουμε την επίσημη σελίδα τους.
2ον: Στο ερώτημα μου αν υπαρχει περιπτωση αναι βγει η προκυρηξη από το υπουργείο κ να μη Είναι από τον ΑΣΕΠ μου απάντησαν ότι δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη προκυρηξη κ δεν ξερουμε αν βγει η συγκεκριμένη προκυρηξη, το μόνο που μπορώ να σας απαντήσω είναι για την 6κ κ αυτή της δράμας, τώρα για την καινουργια που μου λετε δεν έχουμε καμία ενημέρωση.
3ον : Έχουν προτεραιοτητα άλλες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ μέσα στον Ιουλιο κ ότι αν δεν υπάρχει ενημέρωση μέχρι κ Ιουλιο να παρω τηλ από Σεπτέμβρη γιατί τον αυγουστο μήνα δεν βγάζουν προκυρηξεις κ ειναι παγωμενος μήνας.
Αυτά παιδια, δεν ξέρω τι παιζει αλήθεια, θα δείξει ο χρόνος, αλλά πολυ φοβάμαι πως η συγκεκριμένη προκυρηξη γίνεται θέμα μόνο εδώ στο φόρουμ κ πουθενα άλλου από έξω, κ επίσης φοβάμαι ότι δεν θα βγει κ ποτε.
Θα δείξει ο χρόνος μάγκες, υπομονή.
Αυτά.
1ον : Μου λένε ότι δεν ξέρουν αν η προκυρηξη υπάρχει σε αυτους κ ότι είναι για ενημέρωση να παρακολουθουμε την επίσημη σελίδα τους.
2ον: Στο ερώτημα μου αν υπαρχει περιπτωση αναι βγει η προκυρηξη από το υπουργείο κ να μη Είναι από τον ΑΣΕΠ μου απάντησαν ότι δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη προκυρηξη κ δεν ξερουμε αν βγει η συγκεκριμένη προκυρηξη, το μόνο που μπορώ να σας απαντήσω είναι για την 6κ κ αυτή της δράμας, τώρα για την καινουργια που μου λετε δεν έχουμε καμία ενημέρωση.
3ον : Έχουν προτεραιοτητα άλλες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ μέσα στον Ιουλιο κ ότι αν δεν υπάρχει ενημέρωση μέχρι κ Ιουλιο να παρω τηλ από Σεπτέμβρη γιατί τον αυγουστο μήνα δεν βγάζουν προκυρηξεις κ ειναι παγωμενος μήνας.
Αυτά παιδια, δεν ξέρω τι παιζει αλήθεια, θα δείξει ο χρόνος, αλλά πολυ φοβάμαι πως η συγκεκριμένη προκυρηξη γίνεται θέμα μόνο εδώ στο φόρουμ κ πουθενα άλλου από έξω, κ επίσης φοβάμαι ότι δεν θα βγει κ ποτε.
Αυτά.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
Efkk έγραψε:Σημερινή επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ πρωινές ώρες.Καταλαβα οτι δεν ξέρουν που πανε τα 4 να ξέρετε.
Αυτά.
Φίλε μας έκανες την καρδιά περιβόλι. Ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες και που ασχολήθηκες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης