Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Να δούμε πως θα ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα μήπως έχουμε νεότερο, τώρα όσον αφορά με τους υπαλλήλους των καταστημάτων, ο φίλος του πατέρα μου που τον είδα χθές και τον ρώτησα που χει τόσο χρόνια, είπε δε ξέρουμε τπτ εμείς λες και μας υπολογίζουν, επίσης επειδή γίνεται λόγος για τη καθυστέρηση του ΑΣΕΠ πάντα αργεί στις προσλήψεις, τώρα αν κάποιοι δε θέλουν ΑΣΕΠ ας γυρίσουμε χρόνια πίσω που έμπαιναν με ένα απολυτήριο, ας καταργήσουμε τις ειδικότητες.
Φίλε μου δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, απλά το ανέφερα για να διορθωθεί. Εσύ αντίθετα με κοροϊδεψες έτσι όπως μου απάντησες αλλά δεν είμαι εδώ για να ανοίξω καμία κοντρα. Από την καλή μου την καρδιά το είπα για να κάνουμε ωραίο και σωστό διάλογο όλοι εδώ μέσα. Τέλος το off-topic. Στο διαταύτα τώρα. Όσο εκκρεμεί η 6Κ δύσκολα θα δούμε νέα προκήρυξη. Μακάρι να βγει να έχει δουλειά ο κόσμος αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν γίνεται το ΑΣΕΠ να εκδόσει νέα προκήρυξη όσο δεν έχει κλείσει η προηγούμενη που είχε αναλάβει.MSCPCT έγραψε:Anavatis έγραψε:Συγγνώμη για το off-topic αλλά θέλω να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Ποιο είναι αυτό; Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας! Δεν είστε 7-8 χρονών να μην ξέρετε ότι τα ουσιαστικά κλίνονται! Είστε όλοι πάνω από 18 ετών δηλαδή ενήλικοι και τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου για να είστε εδώ και να κοιτάτε να συμμετάσχετε στην νέα προκήρυξη. Άρα είναι πολύ άσχημο να λέτε "επιλαχών" παντού! Ενικός αριθμός: Ο επιλαχών Του επιλαχόντος Τον επιλαχόντα Πληθυντικός αριθμός: Οι επιλαχόντες Των επιλαχόντων Τους επιλαχόντες Τόσο δύσκολο είναι να μιλάτε (να γράφετε για την ακρίβεια) σωστά;
Δοιλαδει ενωοις ωτοι δαιν ξαιρουμαι να γραφφουμμαι; Παραιξοιγοιθικαμαι τόρα... Άσε ΜΑΣ ρε φίλε δεν σε ενοχλεί ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα !
Να ενημερώσω τους νέους κληθέντες επιλαχόντες της 6Κ ότι τα μηνύματά τους μεταφέρθηκαν στο παρακάτω νήμα:
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/topic19909_post596912.html#596912
Εδώ συζητάμε ΜΌΝΟ για την ή τις επικείμενες νέες προσλήψεις που (δεν το βλέπω) θα γίνουν.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/topic19909_post596912.html#596912
Εδώ συζητάμε ΜΌΝΟ για την ή τις επικείμενες νέες προσλήψεις που (δεν το βλέπω) θα γίνουν.
Δε το βλέπεις για φέτος ή γενικά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Οπως έγραψα ξανά φέτος θα βγάλει προκήρυξη εκτός ΑΣΕΠ. Καλύτερα καθώς η 6κ του 2018 ακόμα να βγάλει αποτελέσματα.
Φίλε ξύπνα από το όνειρο, η προκηρυξη είναι εδώ και καιρό στον Άσεπ, απλά δε πατάνε το κουμπί να βγει.
Aston Martin έγραψε:Οπως έγραψα ξανά φέτος θα βγάλει προκήρυξη εκτός ΑΣΕΠ. Καλύτερα καθώς η 6κ του 2018 ακόμα να βγάλει αποτελέσματα.
Εσυ φίλε έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με τη π@τς@ κάνε καμία γύρα το κεφάλι σου να δεις άμα βγάζει φραπέ... Σίγουρα θα βγάλει κάτι, γτ από μυαλό μπούκωσε
Βγήκε φεκ ρε παιδιά σήμερα έλεγαν
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Προς το παρόν δεν βλέπω να δημοσιεύτηκε κάτι.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
Καλημέρα, παιδιά και καλή εβδομάδα, με υγεία! Δηλαδή, μάθατε ότι σήμερα θα έχουμε φεκ για τις θέσεις των καταστημάτων κράτησης;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Stavros EPOP έγραψε:Καλημέρα, παιδιά και καλή εβδομάδα, με υγεία! Δηλαδή, μάθατε ότι σήμερα θα έχουμε φεκ για τις θέσεις των καταστημάτων κράτησης;
Καλημέρα καλή εβδομάδα! Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τίποτα
Κάποιος είχε μια "σίγουρη πληροφορία" ότι θα έβγαινε ΦΕΚ σήμερα. Αναμένουμε όλοι να δούμε.
MSCPCT έγραψε:28 Ιούνιου θα βγεί το ΦΕΚ καί οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από 16 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή ! Καλή επιτυχία σε όλους! Από μέσα η πληροφορία!
Αύριο ανοίγουν οι αιτήσεις παιδιά ξέρει κανένας ;
Με ειδοποιούν από το control ότι σε 3 ώρες ξεκινάνε οι αιτήσεις και μάλιστα εκτός άσεπ η προκηρυξη.
Για να ανοίξουν οι αιτήσεις πρέπει να βγεί φεκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες