Walas έγραψε:Από τον ΑΣΕΠ ειναι η πηγή η από το υπουργείο φίλε μου;
Και στον ΑΣΕΠ και στο υπουργείο δεν μπορούν να ξέρουν κάτι και στον ΑΣΕΠ μπροστά τους να έχουν το ΦΕΚ θα πουν δεν ξέρουν ! Και γενικά να ξέρετε οι έγκυρες πηγές είναι στα σωματεία ! Από που έμαθα και εγώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 21, 2021 8:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MSCPCT έγραψε:Και στον ΑΣΕΠ και στο υπουργείο δεν μπορούν να ξέρουν κάτι και στον ΑΣΕΠ μπροστά τους να έχουν το ΦΕΚ θα πουν δεν ξέρουν ! Και γενικά να ξέρετε οι έγκυρες πηγές είναι στα σωματεία ! Από που έμαθα και εγώ!
Έχουμε φαει Κοροϊδια Από τα σωματεία εμείς της 6κ που δεν την ξεχνάμε. Τα σωματεία δυστυχώς ακολουθούν τις εξελίξεις οπότε εγώ προσωπικά δεν βασίζομαι στα λεγόμενα τους. Μακάρι να είναι όπως τα λες όμως εγώ ομως κρατώ τις επιφυλάξεις μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 21, 2021 8:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλησα με τον ΑΣΕΠ σημερα το πρωι στο τηλεφωνο 213-13-19-100. Μια ευγενικοτατη κυρια που ασχολειται με θεματα προκηρυξεων μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση για ΦΕΚ στις 28/6 για προκηρυξη για τα καταστηματα κρατησης και μαλιστα μου ανεφερε απο μονη της οτι ο ΑΣΕΠ φουλαρει τις μηχανες για να κλεισει η προκηρυξη της 6Κ/18. Σημερινη πληροφορια και την μοιραζομαι μαζι σας.
Ε'ΜΚ έγραψε:Μιλησα με τον ΑΣΕΠ σημερα το πρωι στο τηλεφωνο 213-13-19-100. Μια ευγενικοτατη κυρια που ασχολειται με θεματα προκηρυξεων μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση για ΦΕΚ στις 28/6 για προκηρυξη για τα καταστηματα κρατησης και μαλιστα μου ανεφερε απο μονη της οτι ο ΑΣΕΠ φουλαρει τις μηχανες για να κλεισει η προκηρυξη της 6Κ/18. Σημερινη πληροφορια και την μοιραζομαι μαζι σας.
Σήμερα λίγο δύσκολο να μίλησες ! Κλειστό λόγω αργίας ...
Ε'ΜΚ έγραψε:Μιλησα με τον ΑΣΕΠ σημερα το πρωι στο τηλεφωνο 213-13-19-100. Μια ευγενικοτατη κυρια που ασχολειται με θεματα προκηρυξεων μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση για ΦΕΚ στις 28/6 για προκηρυξη για τα καταστηματα κρατησης και μαλιστα μου ανεφερε απο μονη της οτι ο ΑΣΕΠ φουλαρει τις μηχανες για να κλεισει η προκηρυξη της 6Κ/18. Σημερινη πληροφορια και την μοιραζομαι μαζι σας.
Σέβομαι την πληροφορία, αλλα όταν λένε φουλάρουν τι εννοούν; Ότι θα βγάλουν ξανά δοκιμασίες κλπ φαντάζομαι. Οπότε φουλάρουμε για να έχουμε οριστικά του χρόνου. Χαχα
Walas έγραψε:Έχουμε φαει Κοροϊδια Από τα σωματεία εμείς της 6κ που δεν την ξεχνάμε. Τα σωματεία δυστυχώς ακολουθούν τις εξελίξεις οπότε εγώ προσωπικά δεν βασίζομαι στα λεγόμενα τους. Μακάρι να είναι όπως τα λες όμως εγώ ομως κρατώ τις επιφυλάξεις μου.
Από τη στιγμή που δεν ισχύουν καλά καλά αυτά που λένε απο τον ΑΣΕΠ και το υπουργείο, φαντάσου πόσο εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις στα λεγόμενα των σωματείων. Καλά κρασιά... Αν δε βγει σε ανακοινώσεις κάτι, δε μπορείς να σαι σίγουρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 22, 2021 4:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αληθεια ειναι οτι ο πασοκος ειχε προσπαθησει να βγει η προκηρυξη χωρις ασεπ με κριτηρια του Υπουργειο οπως των ΕΦ, αλλα δε του εκατσε ευτυχως!Δε θελει με ασεπ ο πασοκος γιατι τα δικα τους παιδια δεν εχουν ΙΕΚ κυριο προσον οποτε δε μπαινουν. Ηθελε να βαλει παλι τριτεκνους και πολυτεκνους οπως το 2019 στους Ειδικους φρουρους.
Πάντως τόσο ο πρόεδρος του σωματείου των στελεχών ασφαλείας ο κύριος Ηλιόπουλος τόσο και ο δικός μας ο πρόεδρος των αρχαιοφυλακων είχαν πει ότι έκαναν αγώνα για τις 2 αυτές ειδικότητες να μπούνε ως κύρια προσόντα κ Α επικουρία στα καταστήματα κράτησης καθώς και σε άλλους κλάδους φύλαξης του δημοσίου τομέα, σε επικοινωνία που ειχα μου παν ότι πάλι με ΑΣΕΠ θα ναι η προκήρυξη.
Η καινούργια προκήρυξη θα είναι εκτός ασεπ χωρίς Α επικουρια. Αντικειμενικά κριτήρια με μοριοδότηση ειδικών φρουρών όπως το 2019. Με σύντομες διαδικασίες γιατι ο ασεπ μπορεί να κάνει 10 χρόνια να βγάλει αποτελέσματα.
Aston Martin έγραψε:Η καινούργια προκήρυξη θα είναι εκτός ασεπ χωρίς Α επικουρια. Αντικειμενικά κριτήρια με μοριοδότηση ειδικών φρουρών όπως το 2019. Με σύντομες διαδικασίες γιατι ο ασεπ μπορεί να κάνει 10 χρόνια να βγάλει αποτελέσματα.
Αν Γενικά ήταν να βγει εκτός ΑΣΕΠ! Θα είχε βγει ήδη προκήρυξη και θα είχαν πιάσει ηδη δουλειά τα παιδιά...