Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Αν δεν εκσυγχρονιστουμε, και 100000 ατομα να παρουν στη αεροπορια και τα βαζουν να εκτελουν ανουσιες σκοπιες τοτε...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Κατ'εμε επρεπε να βγαινει τοσο συχνα οσο και του στρατου ξηρας... Θεωρω πως και τα 2 σωματα εχουν αναγκη απο ενδυναμωση προσωπικου! Θυμηθηκαν μετα απο 4 ολοκληρα χρονια να βγαλουν προκηρυξη... Ελεος!
Dum spiro spero
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
ασε δεν καταλαβενεις τι εννοω...thrakiotis έγραψε:δεν την ειπα σε κανεναν αγαπητη, καταρχην οποιος ενδιαφερετε και ανχωνετε εχει την δυνατοτητα να μπαινει και στις ιστιοσελιδες των σωματων που ενδιαφεροντε, οπως και σε εφημεριδες, εδω να ξερεις οτι μολις βγει κατι θα το γραψω οπως και αλλα παιδια στο αμεσως επομενο λεπτο, εδω απο τις 32 σελιδες που εχει φτασει το τοπικ οι 22 ειναι με την ερωτηση ποτε θα βγει η προκυρηξηEvi... έγραψε: Μερικα παιδια ενδιαφεροντε και εχουν πολυ αγχος Αν σου ειναι τοσο δυσκολο πολυ απλα μπορεις να μην απαντησεις! Ειναι πολυ καύτερο απο να τοθς την λες!, και εγω ενδιαφερομε για την προκηρυξη του στρατου ξηρας που βγηκε Αλλα δεν εκανα 100 ερωτησεις ποτε θα βγει η προκυρηξη κατανταει κουραστικο και ανοητο να ρωτας τα ιδια και τα ιδια οταν δεν εχει βγει κατι, οταν βγηκε η προκηρυξη επειδη το εψαχνα και αλλου ημοουν απο τους πρωτους που εκανα ποσταρισμα για να ενημερωσω τωρα παραπερα τι να σου πω
-
ασε δεν καταλαβενεις τι εννοω...thrakiotis έγραψε:δεν την ειπα σε κανεναν αγαπητη, καταρχην οποιος ενδιαφερετε και ανχωνετε εχει την δυνατοτητα να μπαινει και στις ιστιοσελιδες των σωματων που ενδιαφεροντε, οπως και σε εφημεριδες, εδω να ξερεις οτι μολις βγει κατι θα το γραψω οπως και αλλα παιδια στο αμεσως επομενο λεπτο, εδω απο τις 32 σελιδες που εχει φτασει το τοπικ οι 22 ειναι με την ερωτηση ποτε θα βγει η προκυρηξηEvi... έγραψε: Μερικα παιδια ενδιαφεροντε και εχουν πολυ αγχος Αν σου ειναι τοσο δυσκολο πολυ απλα μπορεις να μην απαντησεις! Ειναι πολυ καύτερο απο να τοθς την λες!, και εγω ενδιαφερομε για την προκηρυξη του στρατου ξηρας που βγηκε Αλλα δεν εκανα 100 ερωτησεις ποτε θα βγει η προκυρηξη κατανταει κουραστικο και ανοητο να ρωτας τα ιδια και τα ιδια οταν δεν εχει βγει κατι, οταν βγηκε η προκηρυξη επειδη το εψαχνα και αλλου ημοουν απο τους πρωτους που εκανα ποσταρισμα για να ενημερωσω τωρα παραπερα τι να σου πω
Και γιατί το γράφεις 300 φορές; Για να το εμπεδώσει;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Ε αφου δεν καταλαβαινω 

-
- Στρατηγός
Οχι... Απλα εκεινη την ωρα που ποσταρε η κοπελα κολλησε το συστημα και οσοι ειχαμε ποσταρει ενω ελεγε οτι δεν σταλθηκε, πατουσαμε κ ξαναπατουσαμε και ετσι τα στειλαμε διπλα κ τριπλα... Εγω τα δικα μου τα εσβησα οταν ειδα οτι σταλθηκαν τοσες φορες...Δ. Υ. Κ έγραψε:Και γιατί το γράφεις 300 φορές; Για να το εμπεδώσει;
Dum spiro spero
Πάντως εμένα άμα μου κολλήσει καμμιά φορά και καταλάθος πατήσω αποστολή μου βγάζει το εξής ' Λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να στείλετε το ίδιο μήνυμα πάνω απο 1 φορά '
-
Να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου; Αμα πας να παρω την εφημεριδα αυριο δεν θα την βρω ε;
-
- Συνταγματάρχης
στην πουλαω 50 ευρω.Evi... έγραψε:Να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου; Αμα πας να παρω την εφημεριδα αυριο δεν θα την βρω ε;

-
Χα. Χα. Καλα ε; Εισαι λιγο φραγκοφονιας η κανω λαθος; . κατι θα κανουμε αλλα κατεβασε λιγο την τιμουλα ρε πουλακι μου...
-
- Συνταγματάρχης
Τσουπ Τσουυυυυπ

Τόσο πάει η ταρίφα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης