Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Stauros44 έγραψε:Φίλε walas εννοώ και τις 6κ και όλες καλά εγώ λέω το τι άκουσα δεν σημαίνει ότι έτσι θα γίνει ! Και εγώ πιστεύω πιο πολύ σε αυτό που λες ! Τι να στεναχωριθω εγώ που είμαι από την Δράμα αυτό με τις φυλακές εδώ το ακούω 7 χρόνια χαχαχα πριν καν βγουν 6κ κτλπ όταν ακόμα ακουγόταν και δεν ήταν καν έτοιμο το κτίριο των φυλακων εδώ οπότε το συνήθισα

Τι ηλικία έχεις;

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Το Σεπτέμβριο θα κλείσω τα 31
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Να βλεπετε το θετικο, οσο αργει να βγει τοσο περισσοτερα μορια μαζευετε απο προυπηρεσια οσοι δουλευετε στο κλαδο!το μονο κακο ειναι γι αυτους που ειναι στο οριο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Κυρ Ιουν 06, 2021 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

EcoMike έγραψε:Να βλεπετε το θετικο, οσο αργει να βγει τοσο περισσοτερα μορια μαζευετε απο προυπηρεσια οσοι δουλευετε στο κλαδο!το μονο κακο ειναι γι αυτους που ειναι στο οριο!

Αυτό φίλε μου είναι μόνο θετικό, όπως το πες το ότι μαζεύονται μόρια, αλλά όπως είπε και ο προηγούμενος Ελλάδα είσαι μπορεί τέλη μήνα να βγεί η μπορεί πχ του χρόνου, αβεβαιότητα στο φουλ

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ARN »

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Σύμφωνα με τον υφυπουργό επεξεργάζονται την προκήρυξη για τους 381 με τον ΑΣΕΠ. Άρα λογικά θα βγει μέσα στο έτος πιστεύω γιατί ημερομηνίες δεν αναφερει. Μετά λέει κατι και για την Δράμα για συμπλήρωση όλων των θέσεων με προκήρυξη. Μακάρι να βγουν μέσα στο έτος παιδιά.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι έχουν ξεπεράσει τα όρια ηλικίας θα μπορέσουν να τα κάνουν για τα καταστήματα κράτησης ανηλίκων. Εκεί λογικά ή δεν θα έχει όριο ηλικίας καθόλου ή θα είναι μέχρι τα 35-40.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas26 »

D.Y.K έγραψε:Όσοι έχουν ξεπεράσει τα όρια ηλικίας θα μπορέσουν να τα κάνουν για τα καταστήματα κράτησης ανηλίκων. Εκεί λογικά ή δεν θα έχει όριο ηλικίας καθόλου ή θα είναι μέχρι τα 35-40.

Μονο για ανηλίκων;

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Σίγουρα θα βγει μέσα στο έτος, στα καταστήματα ανηλίκων οι προσλήψεις είναι με τα ίδια κριτήρια όπως στην 6κ ;
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Η ομιλία του οικονόμου παραπέμπει σε φάρσα τηλεόρασης που διαβάζουν τα λόγια από οθόνη στο κοντρόλ και ο χειριστής γράφει ότι θέλει στην οθόνη κ γελάμε όλοι μαζί. Οι απαραίτητες ενέργειες της 381 γίνονται απ το 19. Ούτε καν ανέφερε ημερομηνίες όπως πχ έγινε με την οππι που βγήκαν κ είπανε θα βγει, είμαστε εντός σχεδίου στόχων κ όντως βγήκε. Κοινώς μπούρδες. Στο άλλο θέμα της Δράμας δεν αναφέρει καν που θα είναι αυτές οι θέσεις. Ένα γενικό θα ακολουθήσει προκήρυξη. Προκήρυξη τι; Μέσα στις θέσεις της 385; Της 381 (και θα κλαίμε όλοι μαζί γτ άμα πάρει 200 άτομα στην 381 ζητω το έθνος μετα) ; Μιας νέας προκήρυξης εστω; Αραμπαδες και καρούλια ραπανάκια και μαρούλια. Μεγάλα παιδιά είμαστε οποίος πιστεύει γενικές θεωρίες προκηρύξεων νομίζω έχει θέμα. Δεν με συμφερει αν δεν βγει εντός του έτους αλλά δε μπορούμε και να εθελοτυφλούμε... Όταν βγουνε ημερομηνίες και όχι θεωρίες αορίστου χρόνου τότε να συζητήσουμε...
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Η ομιλία του οικονόμου παραπέμπει σε φάρσα τηλεόρασης που διαβάζουν τα λόγια από οθόνη στο κοντρόλ και ο χειριστής γράφει ότι θέλει στην οθόνη κ γελάμε όλοι μαζί. Οι απαραίτητες ενέργειες της 381 γίνονται απ το 19. Ούτε καν ανέφερε ημερομηνίες όπως πχ έγινε με την οππι που βγήκαν κ είπανε θα βγει, είμαστε εντός σχεδίου στόχων κ όντως βγήκε. Κοινώς μπούρδες. Στο άλλο θέμα της Δράμας δεν αναφέρει καν που θα είναι αυτές οι θέσεις. Ένα γενικό θα ακολουθήσει προκήρυξη. Προκήρυξη τι; Μέσα στις θέσεις της 385; Της 381 (και θα κλαίμε όλοι μαζί γτ άμα πάρει 200 άτομα στην 381 ζητω το έθνος μετα) ; Μιας νέας προκήρυξης εστω; Αραμπαδες και καρούλια ραπανάκια και μαρούλια. Μεγάλα παιδιά είμαστε οποίος πιστεύει γενικές θεωρίες προκηρύξεων νομίζω έχει θέμα. Δεν με συμφερει αν δεν βγει εντός του έτους αλλά δε μπορούμε και να εθελοτυφλούμε... Όταν βγουνε ημερομηνίες και όχι θεωρίες αορίστου χρόνου τότε να συζητήσουμε...
😂😂😂😂
Ειδικά στην δευτερολογια απαντάει ότι να είναι. Καμιά σχέση σχεδόν με την ερώτηση.

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Selby23 »

381 + 254 (Δραμας) αν άκουσα καλά θέσεις Σωφρονιστικών θα βγάλει. Τώρα για φυλακές ανηλίκων δεν νομίζω να άκουσα κάτι πάντως.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Selby23 έγραψε:381 + 254 (Δραμας) αν άκουσα καλά θέσεις Σωφρονιστικών θα βγάλει. Τώρα για φυλακές ανηλίκων δεν νομίζω να άκουσα κάτι πάντως.

Οι 52 διοικητικών της Δράμας έχουν ήδη βγει στην 4κ21...

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Selby23 »

Loxias89 έγραψε:
Selby23 έγραψε:381 + 254 (Δραμας) αν άκουσα καλά θέσεις Σωφρονιστικών θα βγάλει. Τώρα για φυλακές ανηλίκων δεν νομίζω να άκουσα κάτι πάντως.

Οι 52 διοικητικών της Δράμας έχουν ήδη βγει στην 4κ21...

Αυτή ναι το ξέρω. Είχε βγει πριν κανα μήνα.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Ακούγεται έντονα πως τον άλλο μήνα θα βγει η προκήρυξη για τις 381 θέσεις παιδιά. Άντε να πέσει έξω σου λέω εγώ κάνα δυο μήνες η Νικολάου σε αυτά που λέει (δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε) πιστεύω φθινόπωρο εκτός απροόπτου, π. Χ. Εκλογών κτλπ θα βγει η προκήρυξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες