Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Αν έχεις την άδεια του κεμεα μετράνε τα ένσημα security σαν προϋπηρεσία μόνο.
Την εντοπιότητα θα την δίνει σαν προβάδισμα η απλά μόρια προφανώς και δεν γνωρίζουμε αλλά άμα άκουσε κανείς κάτι.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Stauros44 έγραψε:Την εντοπιότητα θα την δίνει σαν προβάδισμα η απλά μόρια προφανώς και δεν γνωρίζουμε αλλά άμα άκουσε κανείς κάτι.
Στον ΑΣΕΠ προηγούνται όσοι έχουν εντοπιοτητα ακόμα και με 1 μόριο.
Σε ευχαριστώ άρα εγώ που είμαι από Δράμα με πιάνει η εντοπιότητα κάτι είναι κ αυτο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Το θέμα είναι εκεί στη Δράμα γνωρίζεις αν έχει πιστοποιημένους; Πάνω κάτω να ξέρεις πού βρίσκεσαιStauros44 έγραψε:Σε ευχαριστώ άρα εγώ που είμαι από Δράμα με πιάνει η εντοπιότητα κάτι είναι κ αυτο
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Καλησπέρα Στην Ομάδα. Εμένα φιλος μου που έκανε τα χαρτιά το 2019 Ε. Φ τον έστειλαν φυλακές Χαλκίδος σαν ΕΞωτερικό φρουρο χωρις το παιδί να είχε καποια πιστοποίηση απο ιεκ η τπτ τέτοιο! Και μενα μου φάνηκε παράξενο αλλα νταξει Ελλάδα Είσαι ποτε δεν ξέρεις!
Όχι οι περισσότεροι έχουν άδεια εργασίας από ΚΕΜΕΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κάποιον από εδώ Και κάποιοι από αυτούς έχουν ένσημα σε security φυλάξεις κτλπ έχω ασχοληθεί και επειδή ήμαστε μικροί πόλη πάνω κάτω γνωριζόμαστε πόσο μάλλον που δουλέψαμε και σαν securitades οπότε τους ξέρω ποιοι ειναι το θέμα είναι για εμάς από εδώ να μην ξεπεράσουν τα 100 άτομα για να έχω ελπίδες πχ εγώ. Ολοι αυτοί που θέλουν να κάνουν για τις φυλακές τώρα δεν ξέρω τους βαθμούς τους αν είναι 16 17 18 απολυτήρια τι να πω αλλά να μου πεις αν είχαν τόσο δεν θα ήταν σεκουριταδες θα κάναν κάτι άλλο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Τότε σου εύχομαι καλή επιτυχίαStauros44 έγραψε:Όχι οι περισσότεροι έχουν άδεια εργασίας από ΚΕΜΕΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κάποιον από εδώ Και κάποιοι από αυτούς έχουν ένσημα σε security φυλάξεις κτλπ έχω ασχοληθεί και επειδή ήμαστε μικροί πόλη πάνω κάτω γνωριζόμαστε πόσο μάλλον που δουλέψαμε και σαν securitades οπότε τους ξέρω ποιοι ειναι το θέμα είναι για εμάς από εδώ να μην ξεπεράσουν τα 100 άτομα για να έχω ελπίδες πχ εγώ. Ολοι αυτοί που θέλουν να κάνουν για τις φυλακές τώρα δεν ξέρω τους βαθμούς τους αν είναι 16 17 18 απολυτήρια τι να πω αλλά να μου πεις αν είχαν τόσο δεν θα ήταν σεκουριταδες θα κάναν κάτι άλλο.
Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά !
Κανονικά έπρεπε να δώσει μόνο στο παρανεστι εντοπιότητα ο ΑΣΕΠ έτσι ώστε να έχουν ελπίδες και άλλοι να κάνουν χαρτιά. Εκεί στη Δράμα βασίλεψε το ΠΑΣΟΚ με 44.000 κατοίκους εντάχθηκαν σε παραμεθόριο περιοχή και κέρδισε όλος ο νομός... Με απόσταση από παραλία 50χλμ. Ο δε μπλουχος δε προλαβαίνει να απαντήσει σε μνμτα στο φβ επειδή στον ελεύθερο χρόνο εθεάθη μέσα σε "στρούγκα"κοινως ΟΠΑΠ play
Για το Μπλουχο έχεις δίκιο δεν έχει κάνει τπτ όσο αφορά για το Παρανέστι τι εντοπιότητα αυτοί ούτε 15 - 20 άτομα δεν θα κάνουν κάτω από 30
Εσάς ναι σας σας συμφέρει αν έδινε μόνο για Παρανέστι μόνο για Παρανέστι γτ θα ήταν πολύ λιγοι
Ε ναι τώρα θα γίνει όπως στη μεγάλη των μπάτσων σχολή θα κατέβουν απ το βουνό με το τρακτέρ και απολυτήριο 10 χωρίς κάτι άλλο να μπουνε στο δημόσιο ένστολοι... Φημίζεται η νυχτερινή ζωή της Δράμας για τους πιστολέρο στα μαγαζιά μέσα, τώρα θα δέσει η κομπόστα. Βέβαια δεν αφορά το σύνολο αυτό.
Ευτυχώς για εμένα και για καλή μου τύχει με βοηθάει αυτό ίσως υπάρχει μια ελπίδα Στα επαγγελματικά στη ζωή μου ... Αυτό με τους πιστολέρο ήταν πριν 15- 20 χρόνια
Μην ξεχνάς όμως ότι εγώ πχ δεν είχα ελπίδες στην 6κ που βαζαν εντοπιότητα Σέρρες κομοτηνες και που αλλού ήταν δεν ξέρω ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης