Αιτήσεις βέβαια μπορεί να κάνει σε οποιαδήποτε προκήρυξη. Ο μόνος περιορισμός που μπαίνει είναι σε υπηρετουντες μόνιμους υπαλλήλους να έχει περάσει μια πενταετία από τον διορισμό τους η να μην έχουν απολυθεί με υπαιτιότητα τους από θέση δημοσίου. Εδώ βέβαια δεν ισχύει τίποτα από τα δύο πιστευωSelby23 έγραψε:Πρέπει να ρωτήσετε γι αυτο που λετε αν μπορείτε να ξανα κάνετε την αίτηση εσεις που είστε ήδη στους προσωρινούς πίνακες της 6κ2018. Στο καθε τέλος της καθε αίτησης υπεύθυνης δήλωσης θα δείτε αν σας περιορίζει σε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν νομίζω πάντως να μην έχουν πρόβλεψη ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε. Όχι μόνο εδώ.
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
ΕΦ21 έγραψε:Το είπα και στο νήμα των οππι από Αύγουστο η Σεπτέμβριο θα βγει προκηρυξη όπως του 2019 ειδικών φρουρών και την ίδια μοριοδοτηση όπως του 2019! Από ότι μου είπαν βαριά 600 άτομα!
Καλημέρα ΕΦ21.
1) Σχετικά με την νέα προκήρυξη στα Κέντρα Κράτησης όλης της χώρας, θα ισχύουν τα προσόντα και η μοριοδότηση της 6Κ/2018; Γνωρίζεις κάτι γι' αυτό;
2) Για την προκήρυξη στα Κέντρα Ανηλίκων, γνωρίζεις τι θα γίνει και εκεί με τη μοριοδότηση;
Αν γνωρίζει και κάποιο άλλο παιδί, ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ΕΦ21 και τα υπόλοιπα παιδιά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Καλημέρα φίλε μου όσον αφορά το πρώτο σκέλος ναι θα βγει όπως η 6κStavros EPOP έγραψε:ΕΦ21 έγραψε:Το είπα και στο νήμα των οππι από Αύγουστο η Σεπτέμβριο θα βγει προκηρυξη όπως του 2019 ειδικών φρουρών και την ίδια μοριοδοτηση όπως του 2019! Από ότι μου είπαν βαριά 600 άτομα!
Καλημέρα ΕΦ21.
1) Σχετικά με την νέα προκήρυξη στα Κέντρα Κράτησης όλης της χώρας, θα ισχύουν τα προσόντα και η μοριοδότηση της 6Κ/2018; Γνωρίζεις κάτι γι' αυτό;
2) Για την προκήρυξη στα Κέντρα Ανηλίκων, γνωρίζεις τι θα γίνει και εκεί με τη μοριοδότηση;
Αν γνωρίζει και κάποιο άλλο παιδί, ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ΕΦ21 και τα υπόλοιπα παιδιά.
Από όσο μίλησα με δικηγόρο μου είπε πως καλύτερα να κοιτάς για να συγκρίνεις αυτές που ήταν για ειδικούς φρουρούς και για πανεπιστημιακή αστυνομία παρά από παλαιότερες της 6κ από ΑΣΕΠ γτ θα είναι από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη πχ ότι θα υπάρχει μοριοδοτηση στις ειδικές Δυνάμεις που μέσο ΑΣΕΠ δεν το μετράνε κ. Α
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Η προκήρυξη θα είναι ΑΣΕΠ, μόνο τα ΠΚΕ θα πανε στο υπουργείο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Είναι πολιτικό ένστολο προσωπικό, ΔΕ Φύλαξης, που υπάρχουν ειδικότητες που αφορούν φύλαξη και νομίζω έχει ψηφιστεί και τροπολογία στα καταστήματα κράτησης να βγαίνουν οι προκηρύξεις όπως η 6κ.Stauros44 έγραψε:Από όσο μίλησα με δικηγόρο μου είπε πως καλύτερα να κοιτάς για να συγκρίνεις αυτές που ήταν για ειδικούς φρουρούς και για πανεπιστημιακή αστυνομία παρά από παλαιότερες της 6κ από ΑΣΕΠ γτ θα είναι από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη πχ ότι θα υπάρχει μοριοδοτηση στις ειδικές Δυνάμεις που μέσο ΑΣΕΠ δεν το μετράνε κ. Α
Stauros44 έγραψε:Από όσο μίλησα με δικηγόρο μου είπε πως καλύτερα να κοιτάς για να συγκρίνεις αυτές που ήταν για ειδικούς φρουρούς και για πανεπιστημιακή αστυνομία παρά από παλαιότερες της 6κ από ΑΣΕΠ γτ θα είναι από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη πχ ότι θα υπάρχει μοριοδοτηση στις ειδικές Δυνάμεις που μέσο ΑΣΕΠ δεν το μετράνε κ. Α
Μην πας σε αυτό τον δικηγόρο ποτέ ούτε για το σκύλο του γείτονα που γαβγίζει δυνατά... Θα βγεις χρεωμένος
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Το θέμα είναι να βγει. Παιδί της 6κ επιτυχών που δουλεύει κανονικά με συμβάσεις θα τους κάνουν 12μηνους και μετά μόνιμους και Σεπτέμβριο θα βγάλει την νέα προκήρυξη για 381 άτομα. Τώρα ο θεός και η ψυχή του. Το θέμα είναι να βγει φέτος μην περασει άλλος ένας χρόνος και να λέμε τώρα βγαίνει, τώρα βγαίνει.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Οι νέες προκηρύξεις δεν έτρεξαν διότι δε προχώρησε η 6Κ οπως επρεπε λόγω covid. Και ειναι λογικο να μη θελει ο φορέας δύο ή τρεις ίδιες προκηρύξεις να τρέχουν ταυτόχρονα με ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων να διεκδικεί θέση σε όλες. Τωρα που μπαινει σε μια τελικη ευθεία, ας πούμε, η 6Κ είναι πιο βατά τα πράγματα για να τρέξουν οι προκηρύξεις. Παρόλα αυτα, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μια διαρκή στασιμότητα.
Νοι σωφρονιστικοι που εκπαιδεύονται ; Στις σχολές αστυφυλάκων ή άλλου ;
Υπάρχει σχολή σωφρονιστικών στον Κορυδαλλό. Έχω ακούσει όμως ότι οι παλιότερες σειρές ξεκινουσαν υπηρεσίες κανονικά μαθαίνοντας δίπλα σε παλιότερους και κάποια στιγμή μετά από ένα δύο χρόνια ανάλογα περνουσαν την σχολή. Ελπίζω να αλλάξει αυτό και να γίνεται στην αρχή.CSI AGENT έγραψε:Νοι σωφρονιστικοι που εκπαιδεύονται ; Στις σχολές αστυφυλάκων ή άλλου ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Εφτιαξαν καινούργια σχολή στην Θήβα και για σωφρον και για υεφκκ. Θα εγκαινιαστεί απ την 6κ το 2030 μάλλον. Πριν οι υεφκκ πήγαιναν στις σχολές αστυφ και οι σωφρον στον Κορυδαλλό, όπως λέει και ο Walas.
Παρόλα αυτά η Νικολάου είχε πει σε κάποιο μήνα του 2020 ότι θα κόψουν κορδελαΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ARN έγραψε:Παρόλα αυτά η Νικολάου είχε πει σε κάποιο μήνα του 2020 ότι θα κόψουν κορδελαΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ναι η προκήρυξη του Απριλίου θα την εγκαινιάσει. Τι όχι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Να δούμε και αυτός ο μήνας πως θα πάει και μακάρι να βγει και να πάμε όλοι Θήβα από δώ, παίζουν με την υπομονή μας, βέβαια λέτε στο τέλος να βγουν περισσότερες θέσεις για σωφρονιστικούς λόγω το ότι για οππι βγήκαν 400
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες