Καλημέρα φίλε μου, οι πληροφορίες σου είναι μέσα απ' τον ΑΣΕΠ; Μακάρι να ισχύσει να τελειώνουμεΕΦ21 έγραψε:Παιδιά καλημέρα όλα τελειώνουν σιγά σιγά! Λένε από 15-30 Ιουνίου θα βγει με επιφύλαξη πάντα εκ των έσω το έμαθα! Υπομονή και προχωράμε!
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Τόσοι που μιλάνε με τον ΑΣΕΠ και τα υπουργεία τρομάζω. Παιδιά αν μιλάτε με το υπουργείο πείτε να δώσουν και κανένα ρεπό. Χαχαχα
Παιδιά εάν δείτε και στο νήμα των οππι έλεγα ότι θα βγάλει ειδικούς φρουρούς και δν με πίστευαν έχω κάποια άτομα μέσα συγγενείς σε υψηλόβαθμες θέσεις που ξέρουν όχι από γνωστούς!
Μιας και έχεις συγγενείς, ξέρεις να μας πεις γιατί πήρε μόνο 400 οππι; Πάμε για προκήρυξη για τα τμήματα το Σεπτεμβριο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Άντε μακάρι φίλε να βγει, να σαι καλά που μας ενημερώνειςΕΦ21 έγραψε:Παιδιά εάν δείτε και στο νήμα των οππι έλεγα ότι θα βγάλει ειδικούς φρουρούς και δν με πίστευαν έχω κάποια άτομα μέσα συγγενείς σε υψηλόβαθμες θέσεις που ξέρουν όχι από γνωστούς!
Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω η προκήρυξεις για φυλακές έχουν και εντοπιότητα μοριοδοτουμενη;
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά εάν δείτε και στο νήμα των οππι έλεγα ότι θα βγάλει ειδικούς φρουρούς και δν με πίστευαν έχω κάποια άτομα μέσα συγγενείς σε υψηλόβαθμες θέσεις που ξέρουν όχι από γνωστούς!
Αδερφέ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παιδιών του forum για την ενημέρωση που μας προσφέρεις. Να είσαι πάντα καλά.
CSI AGENT έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω η προκήρυξεις για φυλακές έχουν και εντοπιότητα μοριοδοτουμενη;
Μοριοδοτουμενη οχι, απλα εχει σε καποιες περιοχες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Ιουν 02, 2021 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EcoMike έγραψε:Μιας και έχεις συγγενείς, ξέρεις να μας πεις γιατί πήρε μόνο 400 οππι; Πάμε για προκήρυξη για τα τμήματα το Σεπτεμβριο;
Και εγώ θέλω να το ρωτήσω αυτό ΕΦ21...
-Bildakoss-
Το είπα και στο νήμα των οππι από Αύγουστο η Σεπτέμβριο θα βγει προκηρυξη όπως του 2019 ειδικών φρουρών και την ίδια μοριοδοτηση όπως του 2019! Από ότι μου είπαν βαριά 600 άτομα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά καλημέρα όλα τελειώνουν σιγά σιγά! Λένε από 15-30 Ιουνίου θα βγει με επιφύλαξη πάντα εκ των έσω το έμαθα! Υπομονή και προχωράμε!
Αν δεν έχουν τρέξει οι νέες συμβάσεις για τους επιτυχόντες της 6Κ μπορούμε να κάνουμε κανονικά τα χαρτιά μας και για την καινούργια προκήρυξη; Προσωπικά είμαι από τους επιτυχόντες εξωτερικούς φρουρούς και βαρέθηκα να περιμένω 3 χρόνια... Αν δεν μας καλέσουν σύντομα έστω και με σύμβαση θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου στην νέα προκήρυξη πάλι για εξωτερικός αν δίνεται τι δικαίωμα και σε εμάς και ξέρεις κάτι σχετικό θα σου ήμουν ευγνώμων.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Μπορούμε, και με την ΣΟΧ να δουλεύεις πάλι μπορείς.
Για αυτό τον λόγο μην περιμένετε προκήρυξη πριν την ολοκλήρωση της 6κ2018
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Πρέπει να ρωτήσετε γι αυτο που λετε αν μπορείτε να ξανα κάνετε την αίτηση εσεις που είστε ήδη στους προσωρινούς πίνακες της 6κ2018. Στο καθε τέλος της καθε αίτησης υπεύθυνης δήλωσης θα δείτε αν σας περιορίζει σε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν νομίζω πάντως να μην έχουν πρόβλεψη ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε. Όχι μόνο εδώ.
Αυτό π λεει το παλικάρι πάνω πρώτα θα βγούν τα οριστικά από 6κ 2018 κ μετά η νέα προκήρυξη για να μην μπορούν να κάνουν πάλι αυτοι της 6κ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες