Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Θα το δείτε θα συμπέσουν μαζί η Δράμα και τα υπόλοιπα καταστήματα κράτησης! Αυτο ξέρω εγώ!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΕΦ21 έγραψε:Θα το δείτε θα συμπέσουν μαζί η Δράμα και τα υπόλοιπα καταστήματα κράτησης! Αυτο ξέρω εγώ!

Αυτό το ξέρουμε ότι θα είναι 2 προκηρύξεις και εφόσον δεν είναι στις θέσεις της 381 λογικό να είναι μέσα στην 385 η Δράμα... Προφανώς και θα βγουν μαζί ναι... Έτος ; Εκεί είναι το θέμα

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα, με υγεία!

ΕΦ21 και Λοχία 89 και όποιο άλλο παιδί μπορεί να απαντήσει...

1) Δηλαδή οι 381 προσλήψεις στα Καταστήματα Κράτησης και οι 385 προσλήψεις στις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, θα βγουν ταυτόχρονα για να καταθέσουν οι υποψήφιοι τις αιτήσεις τους;

2) Σχετικά με τα καταστήματα κράτησης της Δράμας δεν κατάλαβα, τι θα γίνει.

3) Όσον αφορά τα καταστήματα κράτησης της Δράμας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εντοπιότητα; Αν υπάρχει το κριτήριο της εντοπιότητας, όσοι καταθέσουν τα χαρτιά τους, απλά δίνουν προτεραιότητα στους έχοντες εντοπιότητα;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Τρί Ιουν 01, 2021 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Εγώ φίλε προσωπική μου άποψη και από ότι μου έχουν πει άτομα εκ των έσω η προκ θα βγει από 11 Ιουνίου έως τέλος του μήνα θα βγει! Αυτό ξέρω!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Εφ21 ποια η γνώμη σου που πήρε μόνο 400 οππι; Ρωτάω επειδή μιλάς με υψηλά πρόσωπα, άκουσες τπτ;
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η τελευταία ενημέρωση που ειχα χθες με συγγενικό μου πρόσωπο εντός υπουργείου ήταν ότι η προκήρυξη είναι στον ΑΣΕΠ (ίσως κ από το 2019), έχει πάρει το οκ από υπουργείο αλλά είναι στο Χέρι του ΑΣΕΠ ποτέ θα εκδοθεί λόγω διαφόρων παράγοντων που επηρεάζουν όπως προτεραιότητες σε άλλες προκ. Το θέμα προτεραιότητες όμως μπορεί να είναι και τα οριστικά της 6κ που μας πάει πίσω πολύ. Αυτά από μένα. Μακάρι να βγει εντός καλοκαιριού γτ οι μόνες ελπίδες για τους άνω των 30 τοποθετούνται εδώ.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σταύρο η Δράμα έχει εντοπιότητα το οποίο αυτοματα βάζει όσους την έχουν πάνω από όλους τους άλλους ανεξαρτήτως μορίων. Πλην τους κατόχους ΙΕΚ με πιστοποίηση επιπέδου 5 και τους αρχαιοφυλακες... Στην Δράμα είναι δύσκολο το παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

ΕΦ21 και ΛΟΧΙΑΣ89 σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Το ίδιο και τον DYK και τα υπόλοιπα παιδιά για τη σχεδόν καθημερινή προσπάθεια ενημέρωσης όλων όσων ενδιαφέρονται για αυτές τις προκηρύξεις! Να είστε γεροί και σας εύχομαι ό, τι καλύτερο από καρδιάς!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Άντε να δούμε αυτό το μήνα παιδια αν θα βγει Όλη αυτή η καθυστέρηση πιστεύω οφείλετε στην 6κ γιατί θέλουν πρώτα να ξεμπερδεψουν με αυτή και μετά να βγάλουν την άλλη. Καλο μήνα από μένα και καλή επιτυχία σε όλους

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

ΕΦ21 έγραψε:Εγώ φίλε προσωπική μου άποψη και από ότι μου έχουν πει άτομα εκ των έσω η προκ θα βγει από 11 Ιουνίου έως τέλος του μήνα θα βγει! Αυτό ξέρω!
Ο ίδιος που σου είπε για τις οππι ότι θα βγει Ιούνιο στο είπε και αυτό;

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Ο μόνος ουσιαστικός λόγος καθυστέρησης είναι η μη ολοκλήρωση της 6Κ. Γιατί ούτε για εκεί έχουν ενημέρωση τα παιδιά για το τι θα κάνουν. Ούτε αυτοί που εργάζονται ούτε αυτοί που περιμένουν την ανανέωση των πινάκων για να οριστούν επιτυχόντες. Και δε τις βγάζουν τις νέες προκηρύξεις γιατί όλοι της 6Κ θα κάνουν τα χαρτιά τους και για εκεί και θα μείνει η 6Κ χωρίς υποψήφιους και δε θα μπορεί να κλείσει η προκήρυξη. Οπότε λογικό να υπάρχει καθυστέρηση. Για την 6Κ πάλι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αν περιμένει το υπουργείο να τελειώσει η 6κ, η νέα προκήρυξη θα βγει το 2023. Δε θα βγουν τα οριστικά τώρα,12μηνη σοχ θα υπογράψουν βάση του προσωρινού πίνακα. Δε θα γίνει ανανέωση του πίνακα και των τοποθετήσεων αν δεν συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τότε δε πρόκειται να τελειώσει ποτέ καμία προκήρυξη που αφορά σωφρονιστικούς γιατί συνέχεια θα φεύγουν οι υποψήφιοι για άλλες προκηρύξεις. Βέβαια προφανώς δε θα περιμένει κανείς τα οριστικά της 6Κ γιατί όντως δε θα έβγαινε ποτέ ξανά καμία προκήρυξη, απλά φαντάζομαι πως μια ενημέρωση του προσωρινού πίνακα θα μπορούσε να γίνει για να καλυφθούν κενά στις υπηρεσία και να δεσμεύσει το υπουργείο κατά κάποιο τρόπο τους υποψήφιους.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Το σίγουρο είναι ότι από την 6κ θα κάνουν αιτήσεις και για τους οππι οπότε πάλι θα μπερδευτεί η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ελάχιστοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα πλέον αλλά έστω κι αυτο θα κάνει ζημιά. Ζημια εννοώντας την καθυστέριση της προκήρυξης ακόμα περισσότερο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες