Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Άμα δεν βγει φέτος, καλό 2023 με τα οριστικά της 6κ/18
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Εγώ νομίΖω ρε μάγκες πως μέσα Στο καλοκαίρι θα βγει πάντως. Και πιστεύω πως θα συμπέσουν καταστήματα κράτησης και οππι με διαφορά ημερών. Ειμαστε πολλα παιδιά που θέλουμε να μπούμε εκει και μακάρι να το καταφερουμε. Καλή τύχη σε όλους ! 🙏
Θεσσαλονικιος φίλος μου που μένει μόνιμα δράμα μου είπε πριν από λίγο ότι με αντιδήμαρχο μου μιλάει για την προκυρηξη του είπε ότι το κυνηγάμε πολυ το θέμα ώστε να λειτουργήσουν οι φυλακές αλλά φως δεν υπάρχει από την κυβέρνηση. Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.
Δεν προκειται να βγει τίποτα άμεσα, ίσως του χρόνου κ βλέπουμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Δεν υπάρχει πρόθεση απ' τη κυβέρνηση αυτό βλέπω αν ήθελαν την έβγαζαν τη προκήρυξη και τώρα, βέβαια το ότι δε βγαίνει αρχές καλοκαιριού όπως έλεγαν κάποια site, ίσως στη καλύτερη βγεί Αύγουστο- ΣεπτέμβρηEfkk έγραψε:Θεσσαλονικιος φίλος μου που μένει μόνιμα δράμα μου είπε πριν από λίγο ότι με αντιδήμαρχο μου μιλάει για την προκυρηξη του είπε ότι το κυνηγάμε πολυ το θέμα ώστε να λειτουργήσουν οι φυλακές αλλά φως δεν υπάρχει από την κυβέρνηση.Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.
Αν δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις εντός του καλοκαιριού (εξαιρετικά δύσκολο), πάπαλα και για φέτος.
Δεν υπάρχει προθεση από την κυβέρνηση, πολυ σωστά μιλάς. Εδώ οι δραμινοι που θα ανοίξουν θέσεις εργασίας στο κατάστημα κράτησης κ δεν μπορουν να βγάλουν άκρη οι ίδιοι.
Βγάζουν άσχετες προκυρηξεις που δεν υπήρχαν καν στο πρόγραμμα να βγουν κ ανακοινώνονται κ άλλες τόσες άσχετες ότι θα βγουν κ η δικιά μας η προκυρηξη που στην ουσία έχει μεγάλο πρόβλημα ο κλάδος από πολλες ελλείψεις κ κάνουν διπλές κ τριπλής βαρδιες για να καλυψουν τα κενά κ δεν τους δίνει σημασια κανένας αδέρφια μου κανένας απολυτως.
Δεν ξέρω τι να σκεφτω πλέον.
Την περίμενα μέσα στο καλοκαιρι αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βγει συντομα.
Στο γραφείο της Νικολάου έχει υπευθυνο έναν συνδικαλιστή σωφρονιστικών ο οποίος είναι υπευθυνος να ενηρωνει τον κόσμο, αν καλεσετε θα σας πει ότι είναι έτοιμη κ θα βγει συντομα κ έχει σταλθει στον ΑΣΕΠ κ αλλά τέτοια χαζα.
Τίποτα δεν ισχυει απ'ολα αυτά
Βγάζουν άσχετες προκυρηξεις που δεν υπήρχαν καν στο πρόγραμμα να βγουν κ ανακοινώνονται κ άλλες τόσες άσχετες ότι θα βγουν κ η δικιά μας η προκυρηξη που στην ουσία έχει μεγάλο πρόβλημα ο κλάδος από πολλες ελλείψεις κ κάνουν διπλές κ τριπλής βαρδιες για να καλυψουν τα κενά κ δεν τους δίνει σημασια κανένας αδέρφια μου κανένας απολυτως.
Στο γραφείο της Νικολάου έχει υπευθυνο έναν συνδικαλιστή σωφρονιστικών ο οποίος είναι υπευθυνος να ενηρωνει τον κόσμο, αν καλεσετε θα σας πει ότι είναι έτοιμη κ θα βγει συντομα κ έχει σταλθει στον ΑΣΕΠ κ αλλά τέτοια χαζα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μας κοροϊδεύουν αυτό κάνουν, ε βέβαια τι θα έλεγε ο συνδικαλιστής που ναι στο γραφείο της ότι δε βγαίνει; Τπτ παπαλα και φέτος, όλοι στην αναμονήEfkk έγραψε:Δεν υπάρχει προθεση από την κυβέρνηση, πολυ σωστά μιλάς.Εδώ οι δραμινοι που θα ανοίξουν θέσεις εργασίας στο κατάστημα κράτησης κ δεν μπορουν να βγάλουν άκρη οι ίδιοι.
Τίποτα αδερφέ, εγώ πιστευω οτι αν δεν βγει μετά το καλοκαιρι από σεπτεμβρη δλδ, παει για του χρόνου σίγουρα. Που μέσα στο καλοκαιρι δεν πιστευω να βγάλουν κάτι αλλά τεσπα.
Τώρα που έφυγε η οππι θα φανεί από τα επόμενα πρωτοσέλιδα των υπουργών... Αν δεν υπάρχει αναφορά μέσα στο μήνα καλό καλοκαίρι και προσθέτουμε άλλη μια κενή χρονια στην προκήρυξη που βγαίνει από το 2019
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επειδή είμαι εγγεγραμμένος στο workenter, είδα ότι ο ΑΣΕΠ έβγαλε κάτι προκηρύξεις που οι αιτήσεις Ξεκινάνε απ τον ιούνιο, δυστυχώς δεν ήταν μέσα η δική μας
Δεν έχουν συσταθεί καν ομάδες εργασίας για την προκήρυξη. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγει κάτι ούτε φέτος.
Οι εκκρεμότητες της 6Κ/18 καθιστούν την όποια εξέλιξη ακόμα πιο δύσκολη.
Οι εκκρεμότητες της 6Κ/18 καθιστούν την όποια εξέλιξη ακόμα πιο δύσκολη.
Δεν ήταν μέσα στου Ιουνίου γτ βγήκε Απρίλιο ρε παιδιά. Πόσες προκηρύξεις να βγάλουν. Η κυρία νικολαου ανέβασε σελφι ότι μαγειρεύει. Ξεμπέρδεψε με τις υποχρεώσεις της απέναντι στο κόσμο
Κρίμα Και για εμάς που περιμέναμε και την προκήρυξη για τη Δράμα, ζήσε Μάη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Άντε να δούμε ο μήνας Ιούνιος μήπως κρύβει καμία έκπληξη, όσοι θέλετε για πανεπιστημιακή μέχρι 30/6 οι αιτήσεις.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Εδώ αυτοί περίμεναν να πάρουν τους επιλαχόντες της 6Κ για τη Δράμα και τώρα δε φτάνουν ούτε να καλύψουν την ίδια την 6Κ την οποία ούτως ή άλλως άργησαν να τρέξουν και λόγω covid και λόγω Προ. Προ. Πάντως οι ειδικοί φρουροί πρόπερσι, οι ΕΠΟΠ και οι ΟΠΠΙ πλήγωσαν και θα πληγώσουν κι άλλο την 6Κ αλλα ταυτόχρονα γίνεται πιο εύκολο για τα παιδια που θέλουν να κάνουν τα χαρτιά τους για τη Δράμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες