Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Άμα δεν βγει φέτος, καλό 2023 με τα οριστικά της 6κ/18
Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Εγώ νομίΖω ρε μάγκες πως μέσα Στο καλοκαίρι θα βγει πάντως. Και πιστεύω πως θα συμπέσουν καταστήματα κράτησης και οππι με διαφορά ημερών. Ειμαστε πολλα παιδιά που θέλουμε να μπούμε εκει και μακάρι να το καταφερουμε. Καλή τύχη σε όλους ! 🙏
Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Efkk »

Θεσσαλονικιος φίλος μου που μένει μόνιμα δράμα μου είπε πριν από λίγο ότι με αντιδήμαρχο μου μιλάει για την προκυρηξη του είπε ότι το κυνηγάμε πολυ το θέμα ώστε να λειτουργήσουν οι φυλακές αλλά φως δεν υπάρχει από την κυβέρνηση. Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Δεν προκειται να βγει τίποτα άμεσα, ίσως του χρόνου κ βλέπουμε.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Efkk έγραψε:Θεσσαλονικιος φίλος μου που μένει μόνιμα δράμα μου είπε πριν από λίγο ότι με αντιδήμαρχο μου μιλάει για την προκυρηξη του είπε ότι το κυνηγάμε πολυ το θέμα ώστε να λειτουργήσουν οι φυλακές αλλά φως δεν υπάρχει από την κυβέρνηση.Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Δεν προκειται να βγει τίποτα άμεσα, ίσως του χρόνου κ βλέπουμε.

Δεν υπάρχει πρόθεση απ' τη κυβέρνηση αυτό βλέπω αν ήθελαν την έβγαζαν τη προκήρυξη και τώρα, βέβαια το ότι δε βγαίνει αρχές καλοκαιριού όπως έλεγαν κάποια site, ίσως στη καλύτερη βγεί Αύγουστο- Σεπτέμβρη

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις εντός του καλοκαιριού (εξαιρετικά δύσκολο), πάπαλα και για φέτος.
Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Efkk »

Δεν υπάρχει προθεση από την κυβέρνηση, πολυ σωστά μιλάς. Εδώ οι δραμινοι που θα ανοίξουν θέσεις εργασίας στο κατάστημα κράτησης κ δεν μπορουν να βγάλουν άκρη οι ίδιοι.

Βγάζουν άσχετες προκυρηξεις που δεν υπήρχαν καν στο πρόγραμμα να βγουν κ ανακοινώνονται κ άλλες τόσες άσχετες ότι θα βγουν κ η δικιά μας η προκυρηξη που στην ουσία έχει μεγάλο πρόβλημα ο κλάδος από πολλες ελλείψεις κ κάνουν διπλές κ τριπλής βαρδιες για να καλυψουν τα κενά κ δεν τους δίνει σημασια κανένας αδέρφια μου κανένας απολυτως.

Δεν ξέρω τι να σκεφτω πλέον.

Την περίμενα μέσα στο καλοκαιρι αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βγει συντομα.

Στο γραφείο της Νικολάου έχει υπευθυνο έναν συνδικαλιστή σωφρονιστικών ο οποίος είναι υπευθυνος να ενηρωνει τον κόσμο, αν καλεσετε θα σας πει ότι είναι έτοιμη κ θα βγει συντομα κ έχει σταλθει στον ΑΣΕΠ κ αλλά τέτοια χαζα.

Τίποτα δεν ισχυει απ'ολα αυτά

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Efkk έγραψε:Δεν υπάρχει προθεση από την κυβέρνηση, πολυ σωστά μιλάς.Εδώ οι δραμινοι που θα ανοίξουν θέσεις εργασίας στο κατάστημα κράτησης κ δεν μπορουν να βγάλουν άκρη οι ίδιοι.

Βγάζουν άσχετες προκυρηξεις που δεν υπήρχαν καν στο πρόγραμμα να βγουν κ ανακοινώνονται κ άλλες τόσες άσχετες ότι θα βγουν κ η δικιά μας η προκυρηξη που στην ουσία έχει μεγάλο πρόβλημα ο κλάδος από πολλες ελλείψεις κ κάνουν διπλές κ τριπλής βαρδιες για να καλυψουν τα κενά κ δεν τους δίνει σημασια κανένας αδέρφια μου κανένας απολυτως.

Δεν ξέρω τι να σκεφτω πλέον.

Την περίμενα μέσα στο καλοκαιρι αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βγει συντομα.

Στο γραφείο της Νικολάου έχει υπευθυνο έναν συνδικαλιστή σωφρονιστικών ο οποίος είναι υπευθυνος να ενηρωνει τον κόσμο, αν καλεσετε θα σας πει ότι είναι έτοιμη κ θα βγει συντομα κ έχει σταλθει στον ΑΣΕΠ κ αλλά τέτοια χαζα.

Τίποτα δεν ισχυει απ'ολα αυτά

Μας κοροϊδεύουν αυτό κάνουν, ε βέβαια τι θα έλεγε ο συνδικαλιστής που ναι στο γραφείο της ότι δε βγαίνει; Τπτ παπαλα και φέτος, όλοι στην αναμονή

Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Efkk »

Τίποτα αδερφέ, εγώ πιστευω οτι αν δεν βγει μετά το καλοκαιρι από σεπτεμβρη δλδ, παει για του χρόνου σίγουρα. Που μέσα στο καλοκαιρι δεν πιστευω να βγάλουν κάτι αλλά τεσπα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τώρα που έφυγε η οππι θα φανεί από τα επόμενα πρωτοσέλιδα των υπουργών... Αν δεν υπάρχει αναφορά μέσα στο μήνα καλό καλοκαίρι και προσθέτουμε άλλη μια κενή χρονια στην προκήρυξη που βγαίνει από το 2019
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Επειδή είμαι εγγεγραμμένος στο workenter, είδα ότι ο ΑΣΕΠ έβγαλε κάτι προκηρύξεις που οι αιτήσεις Ξεκινάνε απ τον ιούνιο, δυστυχώς δεν ήταν μέσα η δική μας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν έχουν συσταθεί καν ομάδες εργασίας για την προκήρυξη. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγει κάτι ούτε φέτος.

Οι εκκρεμότητες της 6Κ/18 καθιστούν την όποια εξέλιξη ακόμα πιο δύσκολη.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν ήταν μέσα στου Ιουνίου γτ βγήκε Απρίλιο ρε παιδιά. Πόσες προκηρύξεις να βγάλουν. Η κυρία νικολαου ανέβασε σελφι ότι μαγειρεύει. Ξεμπέρδεψε με τις υποχρεώσεις της απέναντι στο κόσμο
Elenik
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Elenik »

Κρίμα Και για εμάς που περιμέναμε και την προκήρυξη για τη Δράμα, ζήσε Μάη.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Άντε να δούμε ο μήνας Ιούνιος μήπως κρύβει καμία έκπληξη, όσοι θέλετε για πανεπιστημιακή μέχρι 30/6 οι αιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Εδώ αυτοί περίμεναν να πάρουν τους επιλαχόντες της 6Κ για τη Δράμα και τώρα δε φτάνουν ούτε να καλύψουν την ίδια την 6Κ την οποία ούτως ή άλλως άργησαν να τρέξουν και λόγω covid και λόγω Προ. Προ. Πάντως οι ειδικοί φρουροί πρόπερσι, οι ΕΠΟΠ και οι ΟΠΠΙ πλήγωσαν και θα πληγώσουν κι άλλο την 6Κ αλλα ταυτόχρονα γίνεται πιο εύκολο για τα παιδια που θέλουν να κάνουν τα χαρτιά τους για τη Δράμα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες